Speciallærere til Leragergaard, - et behandlingstilbud med intern skole under [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

I et tværfagligt samarbejde med Familieafsnittet i Glostrup Kommune opstarter vi et skoletilbud med ambulante behandlingsindsatser for børn og unge med mentale og psykiske vanskeligheder.

Skolerne i Glostrup søger derfor 2 speciallærere til vores nye interne specialtilbud "Leragergaard".

Vi bliver et lille specialiseret skoletilbud, hvor vi etablerer en struktureret, tryg og faglig hverdag for eleverne. Vi arbejder ud fra en TEACCH-inspireret tilgang, rogivende pædagogik samt et anerkendende og dynamisk mindset. Det pædagogiske og didaktiske arbejde tager sit udgangspunkt i den enkelte elev, og vi prioriterer et tæt og forpligtende udvidet samarbejde med elevens forældre.

Du kan i flere læringssituationer forvente en matrikelløs skole, da læringen fx. kan ske i hjemmet, på boldbanen, i svømmehallen eller andet steds. Vi har vores undervisningslokale til eleverne på Vestervangskolen i Glostrup.

Vi står altså overfor et nyt undervisningstilbud, der kræver en fælles udviklingsproces, hvor målet gennem faglig opkvalificering, sparring og vejledning er at justere og forfine vores tilgange og metoder i det specialpædagogiske arbejde til gavn for eleven. Du skal derfor have mod på og lyst til at indgå positivt i denne proces.

Alt arbejde i relation til Glostrup Kommunes Familieafsnit tager udgangspunkt i den fælles kerneopgave: "At sikre børn og unge i udsatte positioner mestring og udfoldelse gennem indsatser, der understøtter progression, social mobilitet og selvstændighed på sigt."

I kommunen arbejdes der bredt ud fra et ressourcesyn på den enkelte borger. De børnerettede indsatser i kommunen arbejder med LØFT som metode og SOS som model i det løsningsfokuserede arbejde.

Målgruppen:

Målgruppen omfatter alle børn/unge, der er diagnosticeret med autisme eller ADHD. Det omfatter hele spektret af autisme og gælder også børn og unge, der samtidig har psykiske lidelser såsom angst, depression, belastningsreaktioner mv. samt børn og unge med lignende vanskeligheder, men som ikke er diagnosticeret med autisme eller ADHD.

I den første periode vil arbejdet fokusere på børn i skolealderen, der har mistet deres tilknytning til de formelle og uformelle fællesskaber.

Arbejdet:

Enheden er både forankret i Familieafsnittet og i Skolerne i Glostrup og udgår fra den fælles arbejdsplads på Rådhusparken, men er principielt matrikelløs og arbejder der, hvor vores børn og unge har deres livsarenaer. Enheden er tværfagligt sammensat med familieterapeuter med forskellig faglig baggrund, psykolog, fremskudte socialrådgivere og pædagoger med kriminalitetsforebyggende opdrag.

Vores forventninger til dig

Du skal kunne undervise i lidt af hvert, da vi som udgangspunkt lever op til fuld fagrække i folkeskolen. Det er en fordel, hvis du har erfaring med undervisning af børn og unge med særlige behov, psykisk sårbarhed og kravafvisning, og at du kan forholde dig til, at børn er forskellige og lærer på forskellige og alternative måder. Du skal være god til tydelig og anerkendende undervisning og kunne fremstå roligt.

Vi har altså brug for en lærer med en åben og konstruktiv tilgang til elever med særlige behov, ligesom du betragter det tværgående samarbejde og det udvidede forældresamarbejde som en selvfølgelighed. Du skal nødvendigvis have gode samarbejdsevner og kan se dig selv, som en del af et team med både andre lærere, pædagoger, rådgivere, psykologer samt andre fagprofessionelle.

Det er vigtigt, at du har kompetencer i forhold til børn/unge med psykiske diagnoser

Vi tilbyder

  • et specialtilbud, hvor trivsel og læring følges ad
  • en anerkendende og empirisk tilgang til pædagogik og læring i et fleksibelt team
  • et undervisnings- og læringsmiljø i udvikling, hvor det forventes, at du er med til at præge den pædagogiske og faglige praksis
  • engagerede og ambitiøse kolleger
  • gode samarbejds- og sparringsmuligheder, herunder supervision og kompetenceudvikling
  • mulighed for i høj grad selv at træffe beslutninger
  • et arbejdsmiljø præget af konkret arbejde efter ICDP-principperne, hvor relation mellem barn og voksen er i højsædet, og hvor der er et skarpt blik for inklusion.

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte leder for Specialområdet Lisa Levin, tlf. 30689664 eller mail: [email protected].

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fuldtidsstilling, hvor løn og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst. Inden ansættelse vil der blive indhentet referencer samt børne- og straffeattest.

Ansøgning

Der vil være ansøgningsfrist d. 17. august 2023, samtaler vil blive afholdt den 23. august 2023

Hvem er vi?

Vi bliver et lille team på 4 medarbejdere, to specialpædagoger og to speciallærere. Teamet er kendetegnet ved høj faglighed, engagement, viden og humor.

Overordnet set er din ansættelse en del af Skolerne i Glostrup, som består af fire afdelingsskoler på fem forskellige matrikler. Skolerne i Glostrup er Danmarks største skole med samlet set ca. 2.100 elever og 350 medarbejdere. Skolerne i Glostrup ledes af en tværgående ledelse, som består af skolens øverste skoleleder, en afdelingsskoleleder fra hver skoleafdeling, lederen for specialområdet samt lederen af økonomi og administration.

På Skolerne i Glostrup sætter vi konsekvent børnene først. Vi vil måles på, om vi formår at løfte vores børn ud over den sociale baggrund, de kommer med. Vi sikrer dette gennem konsekvent at sætte høje faglige standarder og arbejde med eksemplarisk praksis

Familieafsnittet har ønsket om at bygge på det brede og kvalificerede indsatsarbejde, der allerede foregår, med mere målrettede indsatser overfor børn og unge med mentale og psykiske vanskeligheder. Disse indsatser retter sig både mod barnet/den unge på individplan, i det nære miljø samt relationer og fællesskaber. Indsatserne vil være helhedsorienterede og praktiseres i en tværprofessionel kontekst.

Stillingen er på fuld tid med ansættelse senest 1. oktober 2023, - gerne før hvis muligt. Arbejdstiden ligger som udgangspunkt i tidsrummet kl. 7:50-16:00.

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst. I Glostrup Kommune er der en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes straffe- og børneattest.

Send din motiverede ansøgning af sted senest den 17. august 2023.

Samtalerne finder sted den 23. august 2023

Du kan indhente yderligere information på vores hjemmeside: https://skolerneiglostrup.dk/


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=9b9d2ac6)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Glostrup
  • Onsdag den 26. juli 2023

Lignende jobs

  • Lærer i Greve

    Fri kontakt
    Om os. Krogårdskolen er primært en 3-sporet skole i Greve Nord med ca. 670 forventningsfulde elever og omkring 65 hjælpsomme kolleger, der alle glæder sig til at byde dig velkommen. Vi mener, at trivsel og læring går hånd i hånd, og i dette skoleår har vi særligt fokus på fællesskaber og trivsel.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info
  • Lærer i Greve

    Fri kontakt
    De to stillinger retter sig mod enten indskoling (1.-4. klasse) eller udskoling (5.-9. kl.). Et skema kan være med fokus på 1. klasse i dansk og timer i andre kompetencefag. Et andet skema kan tage udgangspunkt i naturfagstimer på 8.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at hjælpe til rekruttering af nye studerende, inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Og vil du samtidig gerne udvikle d..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info
  • Lærer i Herlev

    Vi søger en dygtig lærer, som kan kombinere stærke faglige og personlige egenskaber, såsom overblik, rummelighed og evnen til at bevare roen i en hektisk hverdag. Vi søger en uddannet lærer med int..
    • Lærer
    • Herlev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
8. maj 2024 7
7. maj 2024 7
6. maj 2024 7
5. maj 2024 7
4. maj 2024 7
3. maj 2024 7
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 5
9. april 2024 5
8. april 2024 1