Sundhedsfaglige og ernæringsfaglige undervisere - Uddan fremtidens velfærdshelte!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Har du lyst til at undervise tværfagligt og praksisnært på Danmarks største SOSU-skole? Kan du motivere både unge og voksne, og sætte læringsprocesser i gang, der gør en forskel? Trives du i et livligt uddannelsesmiljø, hvor vi samarbejder tæt og teambaseret om opgaverne? Så er du måske vores nye underviser i Hillerødafdelingen!

Samarbejde om elevernes uddannelse Du bliver tilknyttet et team af dygtige undervisere, der samarbejder på tværs af fag om at forberede og gennemføre varieret og praksisnær undervisning.

Du vil opleve undervisningsformerne varierer mellem traditionelle mindre oplæg, simulationsøvelser i vores praksislabs, facilitering af læring eleverne imellem og altid med den vigtigste fællesnævner: vi vækker elevernes nysgerrighed, vi skaber betingelserne for, at eleverne er motiverede, at eleverne arbejder med helhedstænkning på tværs af teori og praksis med hands on situationer, refleksion og feedback.

Underviserne er organiseret i minder arbejdsfællesskaber omkring specifikke hold, hvor de samarbejder om at få eleverne til at lykkes godt i deres læringsprocesser. Det sker dels i det nære arbejdsfællesskab med kollegaer, i samarbejde med uddannelseslederen og i et struktureret samarbejde om tidlig indsats sammen med de tværgående funktioner: læringsassistenter, SPS- konsulenter, læsevejleder, pædagogisk psykologisk rådgivning. Vi er med andre ord fælles om at lykkes med, at eleverne når deres ambitioner.

I arbejdsfællesskabet samarbejder I om at tage eleverne til eksamen og fordeler ligeledes censoropgaver på andre skoler imellem jer.

Der er en åbenhed overfor nye didaktiske metoder og kreative vinkler. Da jeg var nyansat tænkte jeg: ”Det her er jo ikke kun en arbejdsplads, det er en legeplads!” Endelig var jeg i en medarbejdergruppe, der brændte for elevers læring, lige som jeg. (Susan, underviser)

Vi vokser og skal bruge nye kolleger For tiden oplever vi stor søgning til vores uddannelser, og derfor har vi brug for nye kolleger.

Til vores afdeling i Hillerød, hvor du vil møde både unge og voksne elever, søger vi nye kolleger, der primært skal undervise i de ernæringsfaglige emner naturfag, hygiejne, kost og livsstil og som samtidigt kan bidrage til læringsaktiviteterne i emnerne sundhedsfremme og rehabilitering.

Indflydelse og udviklingsmuligheder
SOSU H prioriterer faglig udvikling højt, vi udvikler nyt og er dagsordenssættende for faglig udvikling af uddannelser og fag. Sammen med dine kolleger får du mulighed for at præge og udvikle den måde, vi praktiserer undervisning og uddannelse på. Vi tænker skole og praksis tæt sammen, alle bidrager med viden og undren, vi prøver nye ting af, og vi fejler også en gang imellem. Det lærer vi en masse af sammen. På den måde får du mulighed for at udvikle dine pædagogiske og didaktiske kompetencer.

I mit arbejde har jeg mulighed for at udvikle mig både i samarbejde med kollegaer og individuelt. Der er mange muligheder for udvikling, hvis man ønsker det, både ved deltagelse i forskelligt udviklingsarbejde eller deltagelse i forskellige arbejdsgrupper. (Mathilde, underviser)

Du kan læse mere om vores pædagogiske grundlag her

Hvad forventer vi? Dit menneskesyn er anerkendende, og du har interesse i at skabe et motiverende læringsmiljø for vores elever. Du kan lide at arbejde innovativt og eksperimenterende med din undervisning, og inddrager gerne IT. Du er god til at sætte dig ind i nyt stof og kan bevare overblikket i travle perioder Du har lyst til at undervise unge og voksne mennesker, og motivere dem på deres vej ind i faget og ud i arbejdslivet. Du kan praktisere tværfaglig, praksisnær og differentieret undervisning. Derudover lægger vi vægt på, at du har solide pædagogiske kompetencer, og at du:

  • Er dygtig til relations arbejde og kan lide det.
  • Bidrager med godt humør og gå-på-mod både i forhold til elever og kollegaer.
  • Har en ernæring og sundhedsfaglig uddannelse, sygeplejerske med praksiserfaring, SOSU-assistent med praksiserfaring og en sundhedsfaglig efteruddannelse i fx akademiuddannelse i
  • Har undervisningserfaring, gerne fra en anden SOSU- eller erhvervsskole.
  • Erhvervspædagogisk diplomuddannelse eller tilsvarende er en fordel.

Er det noget for dig? Sådan søger du Send din ansøgning med bilag via knappen ”søg stilling” nederst på siden. Det er kun ansøgninger, der sendes via rekrutteringssystemet, der kommer i betragtning.

Løn- og ansættelsesvilkår sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og Organisationsaftale for ledere og lærere ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse, der udbyder de grundlæggende social- og sundhedsuddannelser. Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer om ugen inklusiv betalt frokostpause og vi har røgfri arbejdstid. Tjenestedet er i Hillerød.

Vi gør opmærksom på at der i forbindelse med ansættelse indhentes børneattest.

Spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte uddannelsesleder Berit Yvonne Simony Andersen, 20565323 eller uddannelseschef Sanne Goksøyr, 2494 9529

Ansøgningsfrist og proces. Vi håber at se din ansøgning senest den 10. november 2023 kl. 12.00. Forventet tiltrædelse den 1. januar 2024 eller hurtigst muligt. Der afholdes løbende samtaler.

SOSU H vægter tværfagligt samarbejde højt, og vi har en arbejdsplads med højt til loftet og en god stemning. Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle, der kan se sig i stillingen til at søge.

Om SOSU H
På SOSU H uddanner vi fremtidens velfærdshelte - med dygtige hænder, hjertet på plads og hjernen fyldt med den nyeste viden. Vi uddanner SOSU-hjælpere, SOSU-assistenter og pædagogiske assistenter og tilbyder EUX-Velfærd. Vi har desuden en 10. klasse og har mere end 3000 grundskoleelever i brobygning hvert år. SOSU H Kompetencecenter tilbyder efter- og videreuddannelse inden for pleje- og omsorgsområdet og det pædagogiske felt. Se videoer om vores uddannelser her.

Elever og kursister på SOSU H er parate til at yde en livsvigtig og professionel forskel for Danmarks syge, svage, børn, unge og ældre. På SOSU H bygger vi broer mellem mennesker. Mellem teori og praksis. Og mellem uddannelse og job. Sådan sikrer vi, at vores elever møder arbejdsmarkedet som vidende og empatiske fagprofessionelle. Hos os er der rum til forskellighed. Vi er dygtige til at imødekomme og uddanne elever og kursister med vidt forskellige aldre, kulturer og sociale baggrunde.

SOSU H er Danmarks største SOSU-skole med ni afdelinger i Region Hovedstaden. Og vores størrelse forpligter: Med vores fagligt dygtige medarbejdere og stærke samarbejdspartnere vil vi sammen sætte nye høje standarder på vores uddannelsesområde. Vi skal arbejde for, at stadig flere vælger vores SOSU-skoler til. Sådan skaber vi fremtidens kernevelfærd. Bliv desuden klogere på hvilke elever vi har på SOSU H, og hvad du kan blive en del af her.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Hillerød
  • Fredag den 10. november 2023

Lignende jobs

  • Lærer i Nordsjælland

    Lærer søges til organisation/virksomhed i Nordsjælland
    • Lærer
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Lærer i Nordsjælland

    Hillerød Handelsskole søger engelsk- og danskunderviser til EUX og 10. klasse. Kan du lide at arbejde med unge mennesker, og vil du være med til at præge dem i en vigtig periode af deres li..
    • Lærer
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Lærer i Kongens Lyngby

    Skolen ligger i grønne omgivelser, som vi udnytter i rigt mål i dagligdagen.Vi kan tilbyde diget stærkt fagligt og udviklingsorienteret læringsmiljøet funktionelt teamsamarbejdeet under..
    • Lærer
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • Lærer i Hillerød

    Lærer søges til organisation/virksomhed i 3400 Hillerød
    • Lærer
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
11. maj 2024 12
10. maj 2024 12
9. maj 2024 11
8. maj 2024 11
7. maj 2024 10
6. maj 2024 10
5. maj 2024 10
4. maj 2024 10
3. maj 2024 9
2. maj 2024 5
1. maj 2024 4
30. april 2024 3
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 2
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1