Læreruddannet skolekonsulent til nationalt skoletilbud ved Synscenter Refsnæs

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Er du motiveret for at prøve dig selv af i et specialpædagogisk undervisningsmiljø for elever med synsnedsættelse og yderligere funktionsnedsættelser?


Kan du se dig selv arbejde i et mindre skolemiljø med lav klassekvotient?


Er du motiveret for at prøve at planlægge, gennemføre og evaluere undervisning for elever med synsnedsættelser samt yderligere funktionsnedsættelser?


Har du mod på et tæt og tværprofessionelt samarbejde om undervisningsopgaven?


Så er her en unik mulighed for at blive en del af skoleområdet på Synscenter Refsnæs.


Stillingen


Vi søger en skolekonsulent pr. 1. august 2023.

Stillingen er i teamet, der dækker to af vores skoletilbud – et folkeskoletilbud ”Børneskolen” samt et af vores to STU-tilbud.

Målgruppen består af elever med synsnedsættelse, kombineret med yderligere fysiske og kognitive funktionsnedsættelser.

Elevernes faglige, sociale og personlige kompetencer ligger til væsentligt under klassetrinnet – typisk fra 9 måneders stadie og til indskolingsniveau.

I indeværende skoleår omfatter de to skoletilbud i alt 8 elever.

De to skoletilbud er en del af skoleområdet, som også omfatter et andet STU- og grundskoletilbud, et efterskolelignende tilbud samt et aktivitets- og samværstilbud.

Medarbejdergruppen på skoleområdet består af i alt 14 medarbejdere, heraf 6 lærere. Lærerne arbejder tæt sammen med det pædagogiske personale, der er med til at understøtte elevernes læring ifm. deres undervisningsaktiviteter samt de sundheds- og plejeopgaver, der er i relation til eleverne.

Vores kerneopgave


Hver eneste dag arbejder vi for at lave en god skole for vores elever. Børneskolen og STU på Synscenter Refsnæs har afgørende betydning for elevernes faglige, sociale og personlige udvikling i forhold til deres forudsætninger for at blive inkluderet i deres videre uddannelsesforløb, ungdoms- og voksenliv.

Vi arbejder med en anerkendende tilgang til eleven med fokus på det, den enkelte elev er god til. Vi bestræber os på, at eleverne bliver så fagligt dygtige, som de kan, samt udvikler sig til at blive så selvstændige og socialt kompetente som muligt, så de får maksimal mulighed for at udøve indflydelse på eget liv. De skal bl.a. lære at forholde sig til deres dagligdag, begå sig i sociale sammenhænge og foretage reelle valg.

Vægten i undervisningen ligger på faglige, konkrete, praktiske og funktionelle aktiviteter og forløb. Undervisningsmiljøet har et stærkt fokus på kommunikation og relationsdannelse gennem strukturerede aktiviteter, hvor gentagelser, rutiner, synskompenserende hjælpemidler og syns- og sansebearbejdninger er i fokus. Undervisningen har fokus på både faglig, social og personlig udvikling, hvor vægtningen varierer fra elev til elev. Derfor indgår der i tilknytning til de faglige fag mange forskellige aktiviteter fx madlavning, sansestimulation og musik.

Opgaverne løses i et tæt samarbejde mellem medarbejdere i Børneskolen og STU, som består af både lærere og pædagogisk personale. Der arbejdes med fokuseret supervision og inddragelse af fagpersoner med viden om elevernes problematikker. Samarbejdet omfatter også botilbuddene på Synscenter Refsnæs, hvor de fleste af eleverne bor, ligesom der samarbejdes med eksterne kommunale samarbejdspartnere.

Hvad søger vi?


Vi søger en lærerudannet skolekonsulent, der kan se sig selv som en del af vores kerneopgave med denne målgruppe af elever. Dette er særligt vigtigt for os:

  • Du har viden om og erfaring med elever med synsnedsættelser
  • Du har viden om og erfaring med elever med multiple funktionsnedsættelser
  • Du er ambitiøs på dine elevers vegne, så de bliver så dygtige, som de kan
  • Du er opsøgende og løsningsorienteret
  • Du skal være tålmodig og kunne håndtere elever, der har multiple funktionsnedsættelser på et lavt kognitivt udviklingstrin
  • Du kan anvende IT som en naturlig og integreret del af undervisningen
  • Du har viden om og kendskab til alternative kommunikationsformer
  • Du har erfaring med observation
  • Du arbejder struktureret og er ansvarsbevidst
  • Du har erfaring med dokumentationsopgaver
  • Du har erfaring med forældresamarbejde og evt. med kommunale samarbejdspartnere (fx UU-vejledere, handicapkonsulenter, sagsbehandlere mm.)
  • Du er en teamplayer og spiller dine kollegaer bedre
  • Du har gode relationelle kompetencer og masser af humor

Hvad tilbyder vi?


Det er spændende, sjovt og udviklende at arbejde i Børneskolen og STU på Synscenter Refsnæs, og ind imellem er det også krævende. Derfor er teamsamarbejde, kompetenceudvikling og fleksibilitet nøgleord hos os. Det betyder bl.a. fleksibilitet i forhold til at tilrettelægge din undervisning (i samarbejde med dit team) og til at forvalte din forberedelse. Samtidig gør vi os umage med at tage hensyn til de ændringer, der sker i dit liv ift. work-life balance. Derfor kan vi tilbyde dig:

  • Dygtige og engagerede teamkollegaer, der glæder sig til at samarbejde med dig
  • Følordning hos erfarne kollegaer i forhold til at blive klædt på til undervisningsopgaven med målgruppen
  • Et godt arbejdsmiljø med en fleksibel tilrettelæggelse af arbejdstiden under hensyntagen til undervisning og mødevirksomhed
  • IT-udstyrspakke bestående af personlig bærbar pc og iPad
  • Trivselstiltag fx i form af at du kan gøre brug af Synscenter Refsnæs’ faciliteter (herunder svømmehal, motionsrum, idrætssal, massagestol mm.) og sociale arrangementer (fx DHL-stafet, festlige sammenkomster mm.)

Du vil blive del af et engageret team, som står klar til at tage rigtig godt imod DIG!

Ansøgningsfrist 25.6.2023

Samtaler forventes afholdt 28.6.2023

Ansættelse 1. august 2023

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Ansættelsen er betinget af modtagelse af tilfredsstillende børneattest og straffeattest til offentligt brug.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Kalundborg
  • Søndag den 25. juni 2023

Lignende jobs

  • Lærer i Køge

    Vi søger en underviser, der ser det som en spændende udfordring at formidle programmering samt netværksteknologi til vores IT-teknolog-studerende. Dit primære fagområde vil være programmering (Pyth..
    • Lærer
    • Køge
    Få mere info
  • Lærer i Kalundborg

    Om jobbet Er du vores nye lærer med hjerne og hjerte? Brænder du for at gøre en forskel og skabe det bedste børnefællesskab med høj faglighed og trivsel, så er det dig vi mangler på Team Rørby, s..
    • Lærer
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Lærer i Dianalund

    Har du erfaring med at arbejde med børn og unge med diagnoser? Trives du med at indgå i undervisning, aktiviteter og relationer med eleverne i et mindre skolemiljø med lav klassekvotient? E..
    • Lærer
    • Dianalund
    Få mere info
  • Lærer på Midt-og Vestsjælland

    Ledige lærerstillinger til Allerslev Skole pr. 1. august 2024 Drømmer du om et job på en fantastisk skole med et godt teamsamarbejde, anerkendende tilgang og højt humør? På Allerslev Sko..
    • Lærer
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
3. maj 2024 7
2. maj 2024 7
1. maj 2024 6
30. april 2024 6
29. april 2024 6
28. april 2024 7
27. april 2024 6
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 4
10. april 2024 6
9. april 2024 6
8. april 2024 7
7. april 2024 7
6. april 2024 7
5. april 2024 9
4. april 2024 9
3. april 2024 8