Studenterunderviser i musik på læreruddannelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København V

Læreruddannelsen på Københavns Professionshøjskole søger en studenterunderviser i en tidsbegrænset stilling til undervisningsfaget musik, med forventet ansættelse i perioden 18. september 2023 – 31. januar 2024. Omfanget er på 70 timer fordelt på hele perioden efter nærmere aftale.

Arbejdsopgaver
Stillingen som studenterunderviser indeholder selvstændig varetagelse af undervisningsopgaver, normalt af elementær karakter eller undervisning, der supplerer undervisningen varetaget på lektorniveau.

Arbejdsopgaverne varierer fra kursus til kursus og vil i dette semester have særligt fokus på at udvikle de studerendes musiklærerkompetencer i teori & nodelæsning/skrivning. Du vil indgå i et samarbejde med de øvrige undervisere i musikfaggruppen, som kan bistå med hjælp og sparring omkring dine undervisningsaktiviteter.
Dit arbejde vil omfatte:

  • Samarbejde & udvikling af inspirerende undervisning - i dette semester særligt teori og nodelæsning
  • Selvstændig tilrettelæggelse af undervisningen
  • Forberedelse og afholdelse af (ugentlige) øvelser
  • Vejledning og besvarelse af spørgsmål fra studerende i forbindelse øvelsestimer, opgaver mm.
  • Udarbejdelse af (trin-)mål & niveau for teori & nodelæsning.

Kvalifikationer
Vi forventer, at du har relevante kvalifikationer inden for teori og nodelæsning i forhold til musiklærerkompetencer samt, at du har et godt kendskab til musikfaget på læreruddannelsen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som studenterunderviser med start den 18. september 2023 eller snarest derefter. Arbejdets omfang kan variere, men anslås til at være omkring 70 timer pr. semester.

Din ansættelse sker i henhold til cirkulære om timelønnet undervisning. Du aflønnes på Sats IV, hvor timelønnen udgør 228,55 kr. Ved konfrontationstimer tillægges 40 min. forberedelse. Samlet løn pr. konfrontationstime udgør 380,92 kr. Du optjener 12,5 % i feriepenge.

Arbejdspladsen er beliggende på Humletorvet 3, 1799, København V.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Thomas Seiger Behrens på tlf.: +45 41898305 eller fagansvarlig Sille Schultz [email protected].

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 07-09-2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 37.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • København V

Lignende jobs

  • Lærer i København V

    Har du erfaring med og viden om undervisning i dansk som andetsprog, og vil du i fællesskab med kolleger bidrage til at uddanne fremtidens lærere? Så er et job på læreruddannelsen måske noget for d..
    • Lærer
    • København V
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at hjælpe til rekruttering af nye studerende, inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Og vil du samtidig gerne udvikle d..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info
  • Lærer i Dragør

    Brænder du for at blive en del af en udviklingsorienteret skole, som har fokus på anerkendelse i relationerne, stærk faglighed og elevernes trivsel.På Nordstrandskolen ønsker vi gennem tæt team..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Lærer i Dragør

    Motiveres du af at arbejde på en almenskole, hvor teamsamarbejdet i både fagteam og årgangsteam er bærende for den fortsatte pædagogiske udvikling, og kan du se dig ind i en skolepolitik og en folk..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 1
29. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2