Vikarer til EUX gymnasiet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vi hører gerne fra dig, hvis du kunne tænke dig at vikariere på EUX gymnasiet, når vores lærere er fraværende.

Vi søger et antal timelærere, og der kan være tale om både tilkald eller aftalte vikaropgaver i vores 1. og 2. g klasser samt på hold for folkeskoleelever, som er på gæstevisit på gymnasiet. Al undervisning foregår i tidsrummet kl. 8-16.

Om dig
Det vigtigste er, at du kan lide at være sammen med unge, og at du kan se dig selv i rollen som lærer og vejleder for vores elever. Det er dejligt, hvis du har et godt humør, og hensigtsmæssigt at du er min. 2-3 år henne i dit studie, så du har lidt båndbredde på din merkantile faglighed. Vi hører lige så gerne fra dig, hvis du allerede har erfaringer fra en erhvervslivskarriere.

Fagrækken
Fagrækken spænder over fag som afsætning/salg og service, virksomhedsøkonomi og en række fag, som vi under ét kalder introducerende erhvervsfag. Det kan være arbejdspladskultur, arbejdsplanlægning og samarbejde, faglig dokumentation, faglig kommunikation, innovation og iværksætteri samt metodelære.

Vi tilbyder
Du får god træning i at omsætte og formidle din faglige viden til en mindre erfaren målgruppe. Blandt meget andet får lærervikarer typisk udviklet både samarbejds- og arbejdsmarkedskompetencer tillige med sociale, relationelle og kommunikative kompetencer. For mange undervisere er det et væsentligt drive og en tilfredsstillelse i jobbet at medvirke til, at unge udvikler sig både fagligt og personligt.

Du bliver afregnet månedsvist for de afholdte arbejdstimer jf. gældende overenskomst.

Ansættelsesvilkår
Ansættelserne sker i henhold til gældende overenskomst.

Mere information
Vil du høre mere om opgaven, er du velkommen til at kontakte rektor Flemming Hansen på telefon 2321 4526 eller på mail [email protected]

Arbejdssted:
H. C. Andersens Boulevard 2,
1553 København V,
Danmark

Ansøgning og ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er den 29. februar, og vi holder samtaler løbende. Stillingerne ønskes besat 1. april eller hurtigst muligt. Send din ansøgning, dit CV og eventuelle eksamensbeviser via nedenstående link. Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Om Niels Brock
Vi er én af Danmarks mest internationale og innovative uddannelsesinstitutioner med mere end 10.000 elever, kursister og studerende her i landet og omfattende uddannelsesaktivitet i udlandet. På Niels Brock, der daterer sig tilbage til 1881, insisterer vi på at tænke anderledes og på at gøre os umage for at uddanne stadig dygtigere elever, studerende og kursister.

Gennem generationer har Niels Brock været synonymt med medarbejdere, der dygtigt og engageret skaber de bedste rammer for ambitiøse og, videbegærlige og innovative unges personlige og faglige udvikling.

Vores ambition er at være Danmarks mest internationale og innovative handelsskole. Vi udvikler og udbyder uddannelsestilbud, der sikrer dansk erhvervsliv de rette kompetencer og styrker konkurrenceevnen, og vi er anerkendt for vores fagligt og pædagogisk stærke undervisere og dygtige elever.

Læs gerne mere om os på www.nielsbrock.dk.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • København V
  • Torsdag den 29. februar 2024

Lignende jobs

  • Lærer i København V

    Har du en stærk forsknings- og udviklingsprofil inden for teknologiforståelse og digitalt understøttet didaktik, og er du en engageret underviser, der ønsker at undervise i og om teknologiforståels..
    • Lærer
    • København V
    Få mere info
  • Lærer i København V

    Har du erfaring med og viden om undervisning i dansk som andetsprog, og vil du i fællesskab med kolleger bidrage til at uddanne fremtidens lærere? Så er et job på læreruddannelsen måske noget for d..
    • Lærer
    • København V
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at hjælpe til rekruttering af nye studerende, inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Og vil du samtidig gerne udvikle d..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info
  • Lærer i Dragør

    Brænder du for at blive en del af en udviklingsorienteret skole, som har fokus på anerkendelse i relationerne, stærk faglighed og elevernes trivsel.På Nordstrandskolen ønsker vi gennem tæt team..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 1
29. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2