Birkhovedskolen søger en matematik- og tysklærer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nyborg

Vi søger matematiklærer til vores fase 2 (5.–9. årgang).
I fagfordelingen indgår matematik, tysk og madkundskab.

Vil du være med til at skabe en varieret og motiverende skoledag for vores elever? Tør du nytænke den pædagogiske praksis i bestræbelserne på at øge elevernes læring? Er du fokuseret på kerneopgaven?

Så kan du være den, vi søger!

Faglige kompetencer:
Vi søger en uddannet lærer med gode matematikfaglige kompetencer, der formår at tænke den faglige udvikling ind i varierede undervisningsformer.
Du skal kunne udfordre læringsmiljøerne med henblik på at skabe størst mulig læring hos eleverne. Vi forventer ligeledes, at du stiller dig positiv i arbejdet med læringsmål og brug af læringsplatformen MeeBook.

Ud over de rette fagfaglige kompetencer skal du have evnerne og lysten til at arbejde i meget forpligtende teamsamarbejde (PLF), arbejde med stærke læringsmiljøer for alle elever og samtidig kunne udfordre dig selv og kollegaer i forhold til udvikling af den pædagogiske praksis til gavn for alle elever.

Du besidder stærke relationskompetencer, og du har en naturlig fokus på din og dit teams klasseledelse og dens betydning for læringsmiljøet blandt eleverne. Du skal være villig til at være en aktiv medspiller i en lærende organisation.

Birkhovedskolen er en byskole i Nyborg by med ca. 450 elever og 50 medarbejdere. Skolen er en tosporet folkeskole fra 0.– 9.kl.

Vi er en mangfoldig byskole med fokus på inkluderende læringsmiljøer, og vi anstrenger os for at være en skole for alle børn. Vores mission er at skabe størst mulig læring for alle elever både fagligt, socialt og personligt – i stærke fællesskaber.

Birkhovedskolen er karakteriseret af en dynamisk og udviklingsorienteret kultur. Vi arbejder systematisk med professionelle læringsfælleskaber samt udvikling af en stærk lærings- og sparringskultur i hele organisationen.

Vi ønsker at undres og reflektere sammen i bestræbelserne på at udvikle os selv og eleverne mest muligt. Skolen ønsker at udnytte de pædagogiske muligheder, der knytter sig til forskellige typer af holddelinger herunder på "tværs" i årgange og på "langs" i afdelingen. Vi forventer derfor, at du vil tænke med i den retning.

Skolen ligger i blot to minutters gåafstand fra Nyborg Station.

Vi er på nuværende tidspunkt en faseopdelt skole med et PLC som skolens pædagogiske motor. Vi har vejledere og ressourcepersoner inden for Dansk, matematik, Sprog, Teknologi og inklusion.

Se i øvrigt skolens hjemmeside: www.birkhovedskolen.dk

Vi arbejder med arbejdstid, hvor der er skabt fleksibilitet, og timer der selv kan disponeres over. Vi er hele tiden på jagt efter den rette balance mellem organisationens og den enkelte medarbejders behov.

Yderligere information:
Stillingen er en fast stilling på fuld tid.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og principperne for lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest og straffeattest skal forevises inden ansættelse.

Kontakt skoleleder Lars Busk Svendsen hvis du har spørgsmål til stillingen på tlf. 9116 8734.

Ansøgningsfrist søndag 18. februar 2024
Ansættelsessamtaler afvikles i uge 8
Tiltrædelse 1. april 2024 eller snarest muligt

Nyborg Kommune har indført røgfri arbejdstid. Politikken gælder alle ansatte og betyder, at det ikke er muligt at ryge i arbejdstiden. Rygepolitikken skal sikre, at alle ansatte i Nyborg Kommune kan færdes i et røgfrit arbejdsmiljø.

Du søger jobbet ved at trykke på knappen "Send ansøgning/Søg jobbet". Du udfylder den formular, der kommer frem. Her skal du også vedhæfte din ansøgning og CV.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=2319fe82)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nyborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Nyborg
  • Søndag den 18. februar 2024

Lignende jobs

  • Lærer på Fyn

    Lærer til at undervise i matematik i de ældste klasser og fungere som dobbeltlærer på alle klassetrin søges.På Hindsholmskolen vil vi give alle børn lyst til at lære og være og udvikle sig. Har..
    • Lærer
    • Fyn
    Få mere info
  • Lærer på Fyn

    Vores dygtige børnehaveklasseleder går på efterløn og vi leder derfor efter en ny engageret børnehaveklasseleder, der er vild med børn og favner forskellighedenPå Hindsholmskolen vil vi give al..
    • Lærer
    • Fyn
    Få mere info
  • Lærer på Fyn

    Er du vores nye lærer på Kerteminde Byskole.Kerteminde Byskole har en ledig lærerstilling til besættelse i vores børnemiljø i det nye skoleår. Vi forventer en dygtig, engageret og kreativ lærer..
    • Lærer
    • Fyn
    Få mere info
  • Lærer på Fyn

    Vi søger en udviklingsorienteret lærer, der brænder for matematik og naturfag og kan undervise i et eller flere af følgende fag: idræt, historie, og som evt. kunne se sig selv om kollega i skolens .
    • Lærer
    • Fyn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Nyborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Nyborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 3
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3