Underviser med drømme og visioner til STU Norddjurs

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Grenaa

Drømmer du om et job, der kan berige dig? Kan du lide at arbejde med mennesker og læring og bidrage til, at unge med særlige behov udvikler sig og lykkes med personlige, sociale og faglige mål? Så er du måske vores nye kollega!

STU Norddjurs har vokseværk, hvorfor vi søger 2 visionære og forandrings- og udviklingsparate undervisere med handicapforståelse og indsigt.

Hovedfokus i stillingerne er:
  • Digitale platforme, herunder hjemmeside og gerne flair for marketing og salg
    Vi søger én underviser med stor kunnen inden for digitale løsninger til at booste og bl.a. vedligeholde vores hjemmeside sammen med de studerende i vores salgsafdeling.
  • Idræt og gadeidrætsdiscipliner/livsstilsidræt
    Vi søger én underviser der kan udvikle vores profilfag Sundhed, krop og bevægelse og sammen med de studerende udvikle deres bevægelsesglæde, kreativitet og gør-det-selv mentalitet, samt at arbejde for at vores studerende finder interesse og engagement i hvad idræt - herunder livsstilsidræt kan bibringe livet - på både studiet og i fritiden.

Ud over ovenstående profiler forventes det, at den enkelte har lyst og mod til at indgå i den resterende del af vores ungdomsuddannelse med de undervisnings- og pædagogiske opgaver dette medfører.

Om STU Norddjurs
STU Norddjurs er en 3-årig, særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse for unge op til 25 år med særlige behov, som af forskellige årsager ikke kan gennemføre anden ungdomsuddannelse.

På STU Norddjurs har vi en vision om at skabe udviklende fællesskaber. Vores højeste mål er at klæde den enkelte på til fællesskabet og give de studerende forståelse for dets værdier og muligheder.

Vi arbejder ud fra tre overordnende områder i vores særligt tilrettelagte ungdomsuddannelse:

  1. ”Virksomhed” der består af en produktions-, service- og salgsafdeling der er beskæftigelses og/eller uddannelsesrettet
  2. ”Sundhed, krop og bevægelse” der styrker de studerendes fysiske sundhed og viden om hvordan krop og sind hænger sammen
  3. ”Selvforståelse og hverdagsliv” der styrker de studerendes mentale sundhed og viden om den enkeltes styrker og kompetencer samt indsigt i ADL

Alle tre spor indeholder hverdags-dansk, hverdags-matematik og hverdags-engelsk i det omfang, det giver mening for den enkelte. Fagene anvendes i det vi arbejder med i dagligdagen.

Undervisningen foregår i et trygt læringsmiljø med 40 studerende. I løbet af uddannelsen deltager de unge i undervisning, virksomhedsarbejde på skolen og i forskellige eksterne erhvervspraktikker. Herigennem kan de studerende afprøve sig selv og gøre sig konkrete erfaringer mellem læring, ansvar og handling. Sigtet med uddannelsen er udover det udviklende fællesskab, at de unge udvikler sig personligt, fagligt og socialt samt får kompetencer til en så selvstændig og aktiv deltagelse i voksenlivet som muligt og eventuelt til videre uddannelse og beskæftigelse.

Om os
Vi er 11 kolleger med forskellig uddannelsesmæssig baggrund, som alle arbejder for at gøre en forskel for vores studerende. Vi samarbejder med de studerende og med eksterne samarbejdspartnere på at udvikle inddragende og udfordrende læringsforløb, som giver de unge håb, kompetencer og mod til at handle i eget liv.

Vi arbejder ud fra den anerkendende tilgang, hvor fokus er, at alle gør det bedste, de kan, ud fra deres givne forudsætninger. Herigennem næres og udvikles de positive mestringsstrategier, som har stor betydning for de studerendes læring og muligheder i fremtiden.

Som vores kollega bliver du en del af:
  • en tillidsbaseret uddannelsesinstitution, der vægter den uddannelsesmæssige kerneopgave højt, og hvor værdierne tillid, ordentlighed, udvikling og fællesskab er i centrum
  • et stærkt fagligt miljø, hvor der gives relevant fagspecifik sparring og supervision, og hvor dine faglige og pædagogiske kompetencer i samarbejdet med de studerende opkvalificeres
  • et kollegialt miljø bestående af erfarne og engagerede kolleger, som har et stærkt professionelt sammenhold.

Om dig
Vi ønsker os en nærværende og autentisk kollega, der har stærke kompetencer inden for lærings- og relationsarbejdet, og som tør og vil udvikle sig personligt, socialt og fagligt.

Vi forventer at du derfor:
  • er nærværende, rummelig og anerkendende i dit samspil med andre samt har en stor portion handicapforståelse kombineret med kendskab og viden om autisme
  • er stærk i relationsarbejdet med målgruppen og kan motivere og støtte individuelle læringsprocesser på flere forskellige niveauer
  • er følelsesmæssigt selvbevidst, robust og rodfæstet under pres
  • har kompetencer der kan byde ind i virksomhedsdelen af vores ungdomsuddannelse, gerne vores salgsafdeling
  • har kørekort

Praktisk information
Stillingerne er på fuld tid med tiltrædelse snarest muligt eller senest 1. april 2024

Der arbejdes efter en års norm, hvor vi følger skolernes sommerferie. Derfor er den ugentlige arbejdstid højere end 37 timer.

Løn efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist er søndag den 18. februar 2024.
Ansættelsessamtaler afholdes torsdag den 22. februar 2024.

For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Klaus B. Knudsen på tlf. 29 32 99 51.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Vores Norddjurs
I Norddjurs kommune arbejder vi ud fra værdierne tillid, ordentlighed, udvikling og fællesskab, som er beskrevet i vores organisations- og ledelseskodeks Vores Norddjurs.

De fire værdier er grundlaget for organisationens virke og er med i alt, vi gør. Kodekset sætter en fælles retning og er dét, der binder os sammen. Værdierne lever i den daglige praksis og i den måde vi arbejder og samarbejder på. Værdierne udspiller sig på alle ledelses- og medarbejderniveauer, samt i mødet med borger og omverden.

Læs det fulde organisations- og ledelseskodeks her:

Vores Norddjurs - Organisations- og ledelseskodeks

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Grenaa.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Grenaa
  • Søndag den 18. februar 2024

Lignende jobs

  • Lærer i Århus C

    Er du vores nye underviser til holdet "Svøm og træn – for gravide"? Vi søger lige nu en ny underviser til efterårets hold på Gammelgårdsskolen i Åbyhøj , og det kan blive dig! På holdet lave..
    • Lærer
    • Århus C
    Få mere info
  • Lærer i Århus

    Om jobbet:Vi søger en AM-lærer, som kan varetage Musik- og bevægelsesundervisning for 0-5 års børn med forældre.Undervisningen vil være fordelt på onsdag og torsdag. Onsdag kl. 16-16.45 på Åby Sk..
    • Lærer
    • Århus
    Få mere info
  • Lærer i Århus

    Om jobbet:Aarhus Musikskole søger til sæson 2024-25 en saxofon og klarinet underviser til undervisning på Samsøgades Skole to dage om ugen. Mandag formiddag 9-12 og fredag formiddag 9-10.30 med s..
    • Lærer
    • Århus
    Få mere info
  • Lærer i Århus

    Lærer søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Lærer
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Grenaa

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Grenaa over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 1
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 6
22. maj 2024 6
21. maj 2024 6
20. maj 2024 6
19. maj 2024 6
18. maj 2024 6
17. maj 2024 6
16. maj 2024 6