Helhedstilbuddet Skovmoseskolen søger en speciallærer, med særlige kompetencer indenfor autismespekteret

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødovre

Om jobbet

Vil du være en del af et stærkt team, hvor eleven altid er i centrum – og hvor samarbejdet er bærende for elevens trivsel og udvikling? Og vil du være med til at bidrage til, at elever med generelle indlæringsvanskeligheder og elever, der fungerer på et tidligt udviklingsniveau også lykkes? Så er du den speciallærer vi er på udkig efter.

Vi har yderligere en vigtig fordring, læs den under afsnittet "Din profil".

Helhedstilbuddet Skovmoseskolen ligger centralt i Rødovre og Rødovre Hallen er vores nabo. Vi har 123 elever og ca. 130 medarbejdere.

Når du træder ind på Skovmoseskolen vil du opleve at:

  • Vi sætter fokus på vores fagligheder og den tværfaglige indsats. Den pædagogiske læring og undervisning tilrettelægges, så det skaber de bedst mulige udviklingsbetingelser i forhold til den enkelte elev og i forhold til fællesskabet.
  • Vores fælles udgangspunkt er elevens egen motivation, evner, interesser og styrker. Vores fokus er, at udfordre alle elever fagligt og socialt, så det enkelte barns potentialer udvikles optimalt.
  • Lærere, pædagoger og pædagogmedhjælpere samarbejder dagligt i teamet, hvor der er fokus på barnets læring, motivation og trivsel.
  • Til skolen er der også tilknyttet fysioterapeuter, ergoterapeuter og tale-og hørekonsulenter som indgår i samarbejdet om klassen og eleverne.

Du vil blive en del af et dygtigt team bestående af tre pædagoger og 1 pædagogmedhjælper.

Din profil

Kompetencer til at favne en ganske særlig målgruppe

Den 1. januar 2022 etablerede vi en særlig C-klasse, som modtager 5 fantastiske elever med særlige udfordringer inden for det autistiske spektrum. Derfor er det et krav ved ansættelsen, at du mestrer strategier inden for dette arbejdsområde.

Vi ved, at ingen kan alt, men vi kigger efter dig som:

  • Kan indgå i et forpligtende samarbejde med klassens pædagoger og ansatte fra andre faggrupper, og du kan skriftligt formulere, hvilke mål du sætter for din undervisnings- og læringsaktiviteter.
  • Har lyst og evner til at være med til at videreudvikle Helhedstilbuddet Skovmoseskolen.
  • Har en faglig stærk profil inden for dine linjefag, og har gode evner til at omsætte din didaktiske viden inden for de forskellige fag til Skovmoseskolens målgruppe.
  • Er fleksibel, energisk og nysgerrig i din tilgang - ikke kun til børn, men også til voksne.

Derfor skal du vælge os

Et stærkt fagligt fællesskab

Vi kan ikke alt, men vi er særlig stolte af, at:

  • Vi sætter barnet i centrum og har kommunikation og professionalisme som vores bærende værdier. Skovmoseskolens børnesyn er ikke bare en flygtig værdi, men "noget", som til dagligt kan mærkes i samværet mellem voksen og barn.
  • Skole/hjem-samarbejdet på Skovmoseskolen er en naturlig del af arbejdet og vægtes meget højt. Vi medtager forældrene som aktive medspillere i udviklingen af deres barn – og vi er gode til at sige de ting som kan være vanskelige at sige.
  • Fællesskab og traditioner er vigtige i en skole. Elever på tværs af klasserne til morgensang, emneuger og arrangementer med forældre, skaber en større samhørighed og ejerskab til skolen og til hinanden.
  • Vi ikke gemmer os væk…. Skolen ligger lidt klemt mellem Rødovre Hallen og et parcelhuskvarter, men vi gør alt hvad vi kan for at kommer ud…. På ture i området, lejrskoler, svømning, ekskursioner, mv.

Løn og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation. Det er en fuldtidsstilling med start 1. august 2023.

Hvis du vil vide mere

Se mere på www.rk.dk. Du er også velkommen til at kontakte afdelingsleder for indskolingen, Alastair Cooper for yderligere oplysninger på telefon 36 37 90 30.

Arbejdssted: Helhedstilbuddet Skovmoseskolen, Rødovre Parkvej 401.

Ansøgning

Send din ansøgning online med relevante bilag og referencer, så vi har den senest 7. juni 2023. Klik på knappen ’Ansøg dette job’ for at sende din ansøgning.

Ansættelsessamtaler 14. juni 2023 fra kl. 12.00.

Om os

Rødovre Kommune har røgfri arbejdstid. Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge jobbet. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi og holdtræning.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=22bb1056)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Rødovre
  • Torsdag den 08. juni 2023

Lignende jobs

  • Lærer i Greve

    Fri kontakt
    Musikskolen, Greve Kultur-Base søger en violinlærer til at varetage holdundervisning, soloundervisning samt fællestimer og herudover vil du skulle varetage 2-3 kompagnon forløb i 0-klasser, på en eller flere af Greve Kommunes folkeskoler. Du bliver en del af en faggruppe, som i forvejen består af 3 undervisere på hhv.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info
  • Lærer i Greve

    Fri kontakt
    Om os. Krogårdskolen er primært en 3-sporet skole i Greve Nord med ca. 670 forventningsfulde elever og omkring 65 hjælpsomme kolleger, der alle glæder sig til at byde dig velkommen. Vi mener, at trivsel og læring går hånd i hånd, og i dette skoleår har vi særligt fokus på fællesskaber og trivsel.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info
  • Lærer i Greve

    Fri kontakt
    De to stillinger retter sig mod enten indskoling (1.-4. klasse) eller udskoling (5.-9. kl.). Et skema kan være med fokus på 1. klasse i dansk og timer i andre kompetencefag. Et andet skema kan tage udgangspunkt i naturfagstimer på 8.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info
  • Lærer (vikar) i Herlev

    Skolen på Herlev hospital er en lille observationsskole med tre lærere og en afdelingsleder. Vi er en del af Center for Socialpædiatri, hvorfra børnene visiteres til undervisning. Skolens observati..
    • Lærer
    • Herlev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
1. maj 2024 5
30. april 2024 5
29. april 2024 7
28. april 2024 7
27. april 2024 7
26. april 2024 7
25. april 2024 7
24. april 2024 7
23. april 2024 7
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 6
18. april 2024 5
17. april 2024 6
16. april 2024 7
15. april 2024 8
14. april 2024 7
13. april 2024 7
12. april 2024 7
11. april 2024 7
10. april 2024 3
9. april 2024 5
8. april 2024 5
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 5
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 3