Er du en erfaren og engageret køletekniker med mod på nye udfordringer?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Kølebranchen vækster i en tid med stigende fokus på og krav til miljøvenlige energiformer. De faglærte køleteknikere spiller en vigtig rolle, for der er bud efter faglært arbejdskraft, som kan bidrage til den grønne omstilling.

TEC – Technical Education Copenhagen er godkendt til fra 4. kvartal af 2024 at udbyde den fulde køleteknikeruddannelse med placering i et nyt energihus i Gladsaxe. Her vil store dele af VVS-energiuddannelsen samt EUX også være placeret.

Vi søger derfor dygtige og erfarne køleteknikere, der brænder for at undervise, og du kommer med ombord fra start, når uddannelsen etableres.

Du kommer til at sætte dit præg på de nye faciliteter til både EUD og efteruddannelser på køleteknikerområdet, og du bliver en del af en moderne skole, der udvikler og tilbyder uddannelser, som imødekommer arbejdsmarkedets og de uddannelsessøgendes ønsker og behov. TEC samarbejder med Københavns Maskinmesterskole, DTU og KEA og især vores kolleger på DJH om uddannelsen.

Hvad tilbyder vi dig?
TEC er en fag- og brancheskole, der tilbyder både erhvervsuddannelser og efteruddannelser, og vi forener de bedste håndværksmæssige traditioner med ny teknologi.

Vi tilbyder dig en arbejdsplads med gode arbejdsforhold, hvor du har mulighed for at udvikle dig, og du kan drage fordel af en mentorordning med en erfaren kollega.

Derudover tilbyder vi:

  • Fleksible arbejdsdage hvor du har mulighed for at arbejde hjemme
  • En hverdag med faglige og pædagogiske udfordringer
  • Et undervisningsmiljø med fokus på elevernes udvikling og trivsel
  • Et stærkt fagligt fællesskab med gode og fagligt stolte kollegaer
  • God forberedelsestid før undervisningen

Vores forventninger til dig
Vi forventer, at du har bred erfaring fra kølebranchen som fx køletekniker/montør, maskinmester, eller ingeniør.

Du er nysgerrig, udadvendt, god til unge mennesker og evner at skabe en god atmosfære omkring dig. Frem for alt har du lyst til at formidle viden, motivere og inspirere.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til styring og regulering og har viden om køleteknik, vvs, energiteknik eller andet metalfag.

Løn og vilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende regler for erhvervsskolelærere på tjenestemandslignende vilkår. Lønindplacering sker på baggrund af relevant uddannelse og erhvervserfaring. Til stillingen er der desuden knyttet en attraktiv pensionsordning i henhold til statens regler.

Der er tale om en fuldtidsstilling.

Du ansættes på TEC med primært arbejdssted på skolen i Gladsaxe, som ligger ved Gladsaxe Trafikplads.

TEC er en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid, og vi har en personaleforening, der arrangerer sociale aktiviteter på tværs. Der er fitness/træningsfaciliteter på adressen.

Du skal være opmærksom på, at der ved ansættelsen vil blive indhentet børneattest, hvorfor det er en betingelse for ansættelse, at du samtykker til indhentelse af denne.

Vi glæder os til at høre fra dig
Du er velkommen til at kontakte os, for vi vil gerne høre mere om din motivation for at blive en del af vores afdeling og fællesskab, og du er også velkommen til at få en kop kaffe og en rundvisning på skolen.

Vi er en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer alle interesserede, uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder, til at søge stillingen.

Søg via linket her på siden senest den 23. februar 2024.

Du bedes uploade CV og andre relevante uddannelsespapirer sammen med din ansøgning.

Vi indkalder til samtaler løbende.

Vi ser frem til at byde dig velkommen.

Ønsker du at vide mere om stillingen eller har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte uddannelsesleder Jan C. I. Pedersen, 25453670 eller på [email protected]

Hvis du vil vide mere om TEC?
På Job på TEC kan du lære os bedre at kende og høre vores undervisere fortælle om jobbet og deres motivation.

På TEC tilbyder vi dig en arbejdsplads med gode rammer for et levende, innovativt og trygt lærings- og arbejdsmiljø med en åben og ærlig dialog baseret på tillid, hvor vi er tilgængelige for hinanden i hverdagen og arbejder sammen om at levere undervisning, der tiltrækker, motiverer og fastholder elever. Vi samarbejder lokalt og nationalt, og er nysgerrige på hinandens undervisning.

Du kan læse mere om TEC på www.tec.dk og på Job på TEC.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Søborg
  • Fredag den 23. februar 2024

Lignende jobs

  • Lærer i Greve

    Fri kontakt
    Om skolen. Holmeagerskolen er beliggende 3 min. fra Greve station, tæt på strandens grønne områder og midt i Greve Kommune. Vores skole danner til daglig ramme for ca. 740 børn fra 0. – 9. klasse og ca.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info
  • Lærer i Greve

    Fri kontakt
    S-klasserne er hele Greve kommunes specialklasserække for børn, der vil profitere af en autismepædagogisk tilgang. Vi ligger fysisk placeret på Arenaskolen - en mindre multikulturel folkeskole i Greve nord, tæt på S-station og strand, hvor faglighed, sundhed og fysiske aktiviteter er væsentlige værdier.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info
  • Lærer i Taastrup

    Lærer søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Lærer
    • Taastrup
    Få mere info
  • Lærer i Storkøbenhavn

    Kunne du tænke dig at arbejde med at inspirere og udfordre unge mennesker? Vil du være med til at udvikle undervisning og rykke vores 10. -klasseselever personligt og fagligt? På [xxxxx]
    • Lærer
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
2. juni 2024 6
1. juni 2024 6
31. maj 2024 6
30. maj 2024 5
29. maj 2024 5
28. maj 2024 5
27. maj 2024 6
26. maj 2024 6
25. maj 2024 6
24. maj 2024 5
23. maj 2024 8
22. maj 2024 7
21. maj 2024 7
20. maj 2024 8
19. maj 2024 8
18. maj 2024 8
17. maj 2024 9
16. maj 2024 8
15. maj 2024 8
14. maj 2024 8
13. maj 2024 6
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 6
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3