Underviser med ungdomspædagogisk tæft

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Har du lyst til at undervise vores helt unge elever og give dem mod og lyst til at uddanne sig inden for det SOSU-faglige felt? Kan du motivere og igangsætte læringsprocesser, der gør en forskel? Trives du i et livligt uddannelsesmiljø, hvor vi samarbejder tæt og teambaseret om opgaverne? Så har vi jobbet til dig!

Samarbejde om elevernes uddannelse

Du kommer til at arbejde tæt sammen med en kollega i Brobygningscenteret. Vi samarbejder helhedsorienteret på tværs af fag om at forberede og gennemføre varieret og praksisnær undervisning, der bidrager til at motivere vores mangfoldige elevgruppe. Elevernes skema er forskelligt fra uge til uge, og I koordinerer i fællesskab dagenes indhold. Undervisningsformen kan være alt fra traditionel klasseundervisning, simulationsøvelser i vores praksislabs til facilitering af læring i grupper.

Ungepædagogik og rekruttering til vores uddannelser

Vi søger en kollega, der brænder for de helt unge elever i udskolingen, som vil være med til at drifte og udvikle SOSU H’s rekrutteringsaktiviteter - Brobygning, introforløb samt Skills.

Indflydelse og udviklingsmuligheder

Sammen med dine kolleger får du mulighed for at videreudvikle den måde vi praktiserer undervisning og uddannelse på. Vi praktiserer tværfaglig og praksisnær undervisning. Alle bidrager med viden og undren, vi prøver nye ting af og vi fejler også en gang imellem. Det lærer vi en masse af sammen. På den måde får du mulighed for at udvikle dine pædagogiske og didaktiske kompetencer.

SOSU H prioriterer faglig udvikling højt, vi udvikler nyt og er dagsordenssættende for faglig udvikling af uddannelser og fag. Samtidig holder vi altid fokus på at skabe rammer, så både unge og voksne elever trives og udvikles mens de går på vores skole. På tværs af alle vores afdelinger er det vores ordentlighed og professionalisme, der kendetegner os.

Hvad forventer vi?

At du har lyst til at undervise unge og motivere dem på deres vej ind i deres fag og ud i arbejdslivet. Du har undervisererfaring, og gerne et godt kendskab til udskolingen. Du kan praktisere anvendelsesorienteret, tværfaglig og differentieret undervisning. Dit menneskesyn er anerkendende, og du ser ressourcerne i eleverne og kan skabe et motiverende læringsmiljø. Du kan lide at arbejde innovativt og eksperimenterende med din undervisning, og inddrager gerne IT. Du er god til at sætte dig ind i nyt stof og kan bevare overblikket i travle perioder. Derudover lægger vi vægt på, at du har solide pædagogiske kompetencer, og at du:

  • Er dygtig til at danne relationer til og motivere de unge elever og kan lide det.
  • Bidrager med gode samarbejdskompetencer, godt humør og gå-på-mod både i forhold til elever og kollegaer.
  • Kan arbejde både selvstændigt, og være teamplayer i et tæt samarbejdende med den nærmeste kollega
  • Er uddannet lærer, pædagog, sygeplejerske, PB i ernæring og sundhed, SOSU-assistent eller tilsvarende.
  • Erhvervspædagogisk diplomuddannelse eller kompetencer svarende hertil en fordel.
  • Undervisningserfaring, gerne fra en anden SOSU- eller erhvervsskole.

Er det noget for dig? Sådan søger du

Send din ansøgning med bilag via knappen ”søg stilling” nederst på siden. Det er kun ansøgninger, der sendes via rekrutteringssystemet, der kommer i betragtning.

Løn- og ansættelsesvilkår sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og Organisationsaftale for ledere og lærere ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse, der udbyder de grundlæggende social- og sundhedsuddannelser. Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer om ugen inklusiv betalt frokostpause og vi har røgfri arbejdstid. Tjenestestedet er Brøndby.

Vi gør opmærksom på at der i forbindelse med ansættelse indhentes børneattest.

Spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte uddannelsesleder Thorbjørn Thygesen på mail: [email protected] eller tlf.: 41380734

Ansøgningsfrist og proces. Vi håber at se din ansøgning senest fredag den 23. februar kl. 12.00. Forventet tiltrædelse den 1. april 2024. Vi holder samtaler i uge 9.

SOSU H vægter tværfagligt samarbejde højt, og vi har en arbejdsplads med højt til loftet og en god stemning. Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle, der kan se sig i stillingen til at søge.

Om SOSU H
På SOSU H uddanner vi fremtidens velfærdshelte - med dygtige hænder, hjertet på plads og hjernen fyldt med den nyeste viden. Vi uddanner SOSU-hjælpere, SOSU-assistenter og pædagogiske assistenter og tilbyder EUX-Velfærd. Vi har desuden en 10. klasse og har mere end 3000 grundskoleelever i brobygning hvert år. SOSU H Kompetencecenter tilbyder efter- og videreuddannelse inden for pleje- og omsorgsområdet og det pædagogiske felt. Se videoer om vores uddannelser her.

Elever og kursister på SOSU H er parate til at yde en livsvigtig og professionel forskel for Danmarks syge, svage, børn, unge og ældre. På SOSU H bygger vi broer mellem mennesker. Mellem teori og praksis. Og mellem uddannelse og job. Sådan sikrer vi, at vores elever møder arbejdsmarkedet som vidende og empatiske fagprofessionelle. Hos os er der rum til forskellighed. Vi er dygtige til at imødekomme og uddanne elever og kursister med vidt forskellige aldre, kulturer og sociale baggrunde.

SOSU H er Danmarks største SOSU-skole med ni afdelinger i Region Hovedstaden. Og vores størrelse forpligter: Med vores fagligt dygtige medarbejdere og stærke samarbejdspartnere vil vi sammen sætte nye høje standarder på vores uddannelsesområde. Vi skal arbejde for, at stadig flere vælger vores SOSU-skoler til. Sådan skaber vi fremtidens kernevelfærd. Bliv desuden klogere på hvilke elever vi har på SOSU H, og hvad du kan blive en del af her.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Brøndby
  • Fredag den 23. februar 2024

Lignende jobs

  • Lærer i Greve

    Fri kontakt
    Om os. Krogårdskolen er primært en 3-sporet skole i Greve Nord med ca. 670 forventningsfulde elever og omkring 65 hjælpsomme kolleger, der alle glæder sig til at byde dig velkommen. Vi mener, at trivsel og læring går hånd i hånd, og i dette skoleår har vi særligt fokus på fællesskaber og trivsel.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info
  • Lærer i Greve

    Fri kontakt
    Vi søger en til to lærere, der tilsammen kan undervise i flg. fag: Håndværk/design, tysk og musik. Da vi er midt i fagfordelingen, og vi gerne vil gå langt for den rigtige kollega, er der forskellige muligheder, vi kan sætte i spil i forhold til dine kompetencer.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info
  • Lærer i Greve

    Fri kontakt
    Om skolen. Holmeagerskolen er beliggende 3 min. fra Greve station, tæt på strandens grønne områder og midt i Greve Kommune. Vores skole danner til daglig ramme for ca. 740 børn fra 0. – 9. klasse og ca.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info
  • Lærer i Storkøbenhavn

    Brænder du for Film og Tv-produktion, og har du lyst til at undervise vores Film og TV-produktionselever (FTP) Så håber vi at høre fra dig. Hvem er vi?På [xxxxx] søger vi l..
    • Lærer
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
19. maj 2024 4
18. maj 2024 4
17. maj 2024 4
16. maj 2024 4
15. maj 2024 4
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1