Underviser til naturfag til vores skole i Svendborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Svendborg

Jobbet

Brænder du for naturfag, og kan du omsætte din viden og entusiasme til spændende læringsforløb for elever på vores social- og sundhedsuddannelser? Vil du være en del af et fagligt stærkt og alsidigt fællesskab, hvor vi sammen sikrer et solidt fagligt fundament for fremtidens velfærdsmedarbejdere? Kan du undervise i andre grundfag eller sundhedsfaglige fag? Så er du måske vores nye underviser.

Vi søger en læreruddannet underviser, som kan undervise hovedsageligt i naturfag på C-niveau. Det er desuden et plus, hvis du har andre linjefag såsom engelsk eller samfundsfag. Er du sundhedsfagligt uddannet og ønsker at søge, skal du være indstillet på at deltage i uddannelse, der klæder dig på til undervisning i naturfag.

Du vil undervise både på social- og sundhedsassistentuddannelsens grundforløb og hovedforløb. Her møder du både de helt unge, der lige har færdiggjort folkeskolen, og de erfarne voksne, der skal i gang med en ny etape af deres arbejdsliv. Du skal derfor evne at skabe og tilpasse undervisning til flere forskellige aldersgrupper, læringstyper og kulturelle baggrunde. Som vores nye underviser formår du desuden at skabe sammenhæng med elevernes uddannelsesspecifikke og erhvervsrettede fag og den hverdag, de møder i deres oplæring. Det kræver, du har blik for at synliggøre anvendeligheden af den viden, du formidler, og du kan møde eleverne der, hvor de er - både fagligt og personligt.

Du bliver en del af en skole med store ambitioner for vores uddannelser, vores elever og os selv. Her går vi op i, at det skal være sjovt at gå på arbejde, og vi stræber efter at være modige sammen, fordi vi tror på, at vi altid - ALTID - kan blive bedre. Vi går nye veje og afprøver nye metoder for at få flere til at vælge vores uddannelser og få alle dem, der vælger os, til at gennemføre. Vi fokuserer på udvikling og kvalitetssikring i tæt samarbejde med hinanden på tværs af skolens tre afdelinger i Odense, Svendborg og Middelfart. Vi lærer af hinanden, bærer det bedste videre og finder fælles løsninger.

Vi forventer, at du:
  • er læreruddannet og kan undervise i naturfag på C-niveau og har minimum to års erfaring med undervisning eller
  • er sundhedsfagligt uddannet med minimum fem års relevant erfaring og ønsker at undervise i naturfag. Du skal være indstillet på efteruddannelse.
  • er en nærværende og god kollega, der har lyst til at bidrage aktivt det gode arbejdsmiljø, vi har på skolen.
  • kan koble din grundfagsundervisning med undervisningen i de uddannelsesspecifikke og erhvervsfag i samarbejde med dygtige kolleger
  • er en tydelig læringsleder, der med varm autoritet tager ansvar for at skabe optimale rammer for læring og har positive forventninger til eleverne er modig og ambitiøs i udviklingen af din undervisning og prioriterer praksisrettede, eksperimenterende og innovative læringsaktiviteter
  • at du vægter formativ feedback, er risikovillig og søger feedback og sparring hos kollegaer og ledelse med henblik på at bidrage målrettet til at skabe et tillidsfuldt miljø med en positiv fejlkultur.


Vi tilbyder dig:
  • et vigtigt job i en dynamisk organisation, der har et aktivt og tværfagligt uddannelsesmiljø med fokus på samarbejde og pædagogisk udvikling
  • en flok dedikerede og dygtige kollegaer, der brænder for at gøre en forskel en spændende hverdag, med god stemning og højt til loftet et professionelt læringsfællesskab, hvor der er høj grad af videndeling og hvor den enkelte har stor værdi for fællesskabet
  • en ambitiøs arbejdsplads, der arbejder med professionalisme som bærende værdi og stræber efter at sætte høje standarder for alt, hvad vi laver et arbejdsliv præget at medindflydelse, mening og udfordring.


Ansættelse er pr. 1. december 2023 med primært tjenestested på vores skole i Svendborg. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og aftaler:
  • LC/CO10 fællesoverenskomsten https://hr.medst.dk/cirkulaerer/016-22-faellesoverenskomst-mellem-skatteministeriet-og-laerernes-centralorganisation-og-co10-centralorganisationen-af-2010/
  • Organisationsaftale for ledere og lærere ved SOSU-skoler https://cirkulaere.medst.dk/cirkulaerer/081-19-ledere-og-laerere-ved-sosu/


Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Tenna Lapertis på telefon: 20 63 99 06 eller på e-mail: [email protected]

Vil du vide mere om skolen, kan du besøge skolens hjemmeside www.sosufyn.dk http://www.sosufyn.dk/

Ansøgningsfristen er tirsdag den 3. oktober 2023 kl. 12.00. Din ansøgning med CV og relevante bilag sendes elektronisk via linket på denne side.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 11. oktober på Social- og Sundhedsskolen Fyn, A P Møllers Vej 39, 5700 Svendborg

Generelt om skolen Social- og Sundhedsskolen Fyn er en statslig selvejende erhvervsskole med aktiviteter i Odense, Middelfart og Svendborg. Vi udbyder de SOSU-faglige uddannelser, den pædagogiske assistentuddannelse, den gymnasiale uddannelse EUX Velfærd og videreuddannelse til social- og sundhedsprofessionelle. Skolen har ca.190 medarbejdere og forventer i 2023 en aktivitet på omkring 1000 årselever. På Social- og Sundhedsskolen Fyn er arbejdsdagen røgfri, og vi forventer, at alle medarbejdere bidrager aktivt til, at vi er en røgfri skole. Social- og Sundhedsskolen Fyn ønsker at afspejle det omgivne samfund og opfordrer alle kvalificerede - uanset personlig baggrund - til at søge stillingen.

Jobinformation

Antal stillinger: 1

Ansøgningsfrist: 03-10-2023 kl. 12

Afdeling: Svendborg

Kontaktperson:

Tenna Lykke Lapertis 20 63 99 06 [email protected]
  • Søg stilling https://www.innomate.com/innomatepublicpagesmedarb/JobNotice.aspx?CompanyId=sosufyn&JobNoticeId=220
  • Tilbage https://www.sosufyn.dk/jobs


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Svendborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Svendborg
  • Mandag den 02. oktober 2023

Lignende jobs

  • Lærer på Fyn

    Munkebo skole søger 3 lærere til det nye skoleår.På Munkebo Skole mellem nor og fjord søger vi 3 nye lærerkollegaer til at indgå i vores professionelle lærerkorps.Munkebo Skole – mellem nor..
    • Lærer
    • Fyn
    Få mere info
  • Lærer (vikar) i Svendborg

    Ørkildskolen søger en lærer til et barselsvikariat i skoleåret 24/25 på fuld tid.Kan du se dig selv som aktiv medspiller i skolens læringsmiljø med fokus på trivsel og læring, så er denne stilling .
    • Lærer
    • Svendborg
    Få mere info
  • Lærer i Svendborg

    Ørkildskolen søger en lærer til fastansættelse på fuld tid, da en af vores dygtige lærere går på pension. Ansættelsen gælder fra 1.10.24Kan du se dig selv som aktiv medspiller i skolens læringsmilj..
    • Lærer
    • Svendborg
    Få mere info
  • Lærer i Svendborg

    Ørkildskolen søger en lærer til fastansættelse på fuld tid, da en af vores dygtige lærere går på efterløn. Stillingen er ledig fra 1. august 2024.Kan du se dig selv som aktiv medspiller i skolens l..
    • Lærer
    • Svendborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Svendborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Svendborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
15. maj 2024 8
14. maj 2024 9
13. maj 2024 9
12. maj 2024 7
11. maj 2024 7
10. maj 2024 7
9. maj 2024 7
8. maj 2024 7
7. maj 2024 8
6. maj 2024 8
5. maj 2024 8
4. maj 2024 8
3. maj 2024 8
2. maj 2024 8
1. maj 2024 6
30. april 2024 6
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 3
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 4