Børnehuset Lyngholm søger børnehavepædagoger på 30 t – 35 t.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Værløse

Vil du arbejde sammen med fagligt dygtige og engagerede kollegaer, samt være pædagog for de skønneste børnehavebørn, så er det dig vi søger.
Om du er nyuddannet eller en erfaren pædagog er underordnet. Hvis du har lyst til at være en del af vores børnehaveteam, står vi klar til at tage godt imod dig og hjælpe dig godt fra start.

Om Børnehuset Lyngholm
Børnehuset Lyngholm er et 0-6 års dagtilbud, fordelt i to huse på samme matrikel. I vuggestuen er der fire grupper og i børnehaven er der tre grupper. Vi er 30 medarbejdere i alderen 20-60 år, der alle brænder for det pædagogiske arbejde, vi kan lide det vi gør og vi sætter barren højt.
I børnehaven er der 20-22 børn og 3 voksne på hver stue, samt en flyver, der fordeler sine timer på alle stuerne. Børnehaven har også en madmor som laver lækkert, næringsrig og økologisk mad til børnene hver dag.
Vi arbejder målrettet med forskellige temaer børnene er optaget af, den styrkede læreplan og de nære relationer mellem barnet og den voksne. Vi har et tæt samarbejde på tværs af stuerne, der er båret af dialog og gensidig respekt. I de forgangne måneder har vi været optaget af temaet vinter og jul. Hvad er is, sne og frost? Vi har benyttet os af læringsrummet udenfor og gået på opdagelse i hvad der sker når vi tager med ind og kan vi lave det selv? (Vi har mange dejlige juletraditioner i Lyngholm og fokus er på kultur, æstetik og forskellighed).
Vi har en velfungerende storbørnsgruppe på tværs af stuerne, hvor vi arbejder med alsidig personlig udvikling, førskole arbejdet og andre faste traditioner som f.eks. Lucia. Vi har et tæt samarbejde med Lyngholmskolen og besøger FFO inden start i februar og maj.
Derudover prioriterer vi ture ud af huset, der giver os mulighed for at udforske nærområdet. Turene går fx til biblioteket, Skolelandbruget, Kulturhuset eller de mange nærliggende legepladser. Vi bruger også vores el-ladcykler, da de giver os mulighed for at komme længere væk samt udforske vores nærmiljø endnu mere.

Et spændende hus med høj faglighed, god energi og humor
Vi er i fuld gang med at arbejde med den styrkede pædagogiske læreplan, og er for tiden i gang med at implementere Furesøs arbejdsredskab PEF (planlægnings, refleksions- og evalueringsmodel). Vi har to stærke faglige fyrtårne til at støtte op om dette.
Vi vægter forældresamarbejde højt og har et tæt samarbejde med forældrebestyrelsen, der er medskabere af at skabe meningsfulde rammer, hvor vi i fællesskab har fokus på barnet/børnegruppens bedste udviklingsbetingelser. Vi samarbejder med et tværfagligt team, der bidrager til sparring og er med til at sikre den tidlige indsats. Derudover har vi pædagog-møder og alle stuer har to faste stuemøder om måneden, samt et fast teammøde. Vi prioriterer at der er tid og rum til forberedelse, så vi opretholder en reflekteret praksis.

Vores forventninger til dig
  • Vi søger dig, der er teoretisk velfunderet
  • Du er tålmodig, nærværende og empatisk i dit pædagogiske arbejde
  • Du er tydelig og arbejder struktureret.
  • Du brænder for at være med til at skabe nogle gode rammer og læringsrum for vores børnehavebørn.
  • Du er engageret i dit pædagogiske arbejde og i samarbejdet med dine kollegaer og andre tværfaglige samarbejdspartnere.
  • Du er en teamplayer, der kommer med input ift. den fælles pædagogiske opgave, og som loyalt samarbejder omkring denne.
  • Du møder hverdagens udfordringer med en positiv indstilling, godt humør og et godt overblik – du tager tingene med et smil og en humoristisk tilgang.
  • Du kan arbejde inden for den fulde åbningstid som er fra kl. 6.30 – 17.00.


Vil du vide mere?
Besøg vores hjemmeside https://www.furesoe.dk/lyngholm eller bedst af alt kom til en rundvisning, før du sender din ansøgning.
Du kan kontakte dagtilbudsleder Sanne Risbank Jensen på telefonnummer 7216 5802, eller på mail [email protected] eller afdelingsleder May Ørbæk Jensen på tlf. 7216 5994 eller på mail [email protected]
Du kan også ringe til børnehaven på tlf. 7216 5440, her kan du spørger efter Stephanie eller Charlotte.
Hvis dette har vakt din interesse, så send os en ansøgning. Vi glæder os meget til at høre fra dig.
Stillingen søges besat snarest muligt.
Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst.
Ansøgningsfrist er tirsdag d.25 januar kl. 12, og der bliver afholdt samtaler løbende.

Et arbejde, der betaler sig - et særligt tillæg
I Furesø Kommune er attraktiv løn, interesse for hinandens faglighed og løbende personlig og faglig udvikling en vigtig del af vores virkelighed. Engagementet i den enkelte har stor betydning for børnenes trivsel, udvikling og læring. I Furesøs mange dagtilbud er forskellighed en styrke, og medarbejderne går gerne nye veje i arbejdet med at styrke udviklingen af den pædagogiske kvalitet med udgangspunkt i den styrkede pædagogiske læreplan.

Den indsats belønner vi med Furesøtillægget, der sikrer et kvalifikationstillæg på 5.600 kr. årligt til alle pædagoger og støttepædagoger.

Pædagogerne fortæller
I 4 videoer kan du blive klogere på, vi arbejder med at give Furesøs børn de bedst mulige vilkår og muligheder i livet. Se dem på furesoe.dk/blivpædagog

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=b119ba48)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Værløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Værløse
  • Tirsdag den 25. januar 2022

Lignende jobs

  • Lærer i Nordsjælland

    Søger du en skole, hvor vi sammen er nysgerrige, ressourceorienterede og skaber positive forandringer? Så vil vi gerne være det rigtige sted for dig!Hillerød Vest Skolen har i alt ca. 850 eleve..
    • Lærer
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Lærer i Nordsjælland

    Lærer søges til organisation/virksomhed i Nordsjælland
    • Lærer
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Lærer i Kongens Lyngby

    Er du drevet af at gøre en forskel for psykisk sårbare og trives du med varierende arbejdsopgaver, så er du måske vores nye udskrivningsmentor/projektmedarbejder.[xxxxx], Cente..
    • Lærer
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • Lærer i Nordsjælland

    Lærer søges til organisation/virksomhed i Nordsjælland
    • Lærer
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Værløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Værløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 3
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3