Er du socialpædagog, og har du lyst til at arbejde i en lukket psykiatrisk akutmodtagelse?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Så er det måske dig vi søger.

Psykiatrisk Center Nordsjælland søger 2 nye tværfaglige kollegaer til vores lukkede akutmodtagelse.

Da vi ønsker at styrke recovery indsatsen i vores lukkede akutmodtagelse og øge fokus på relations-arbejdet i den akutte del af indlæggelsesforløbet, har vi besluttet at udvide vores tværfaglige team med yderligere 2 stillinger. På nuværende tidspunkt er der ikke ansat socialpædagoger i afsnittet, og der er derfor tale om nyoprettede stillinger med kontaktpersonfunktion.

Dine opgaver som socialpædagog
Som kontaktperson kommer du til at indgå som en del af normeringen. Det betyder, at du skal være kontaktperson og ansvarlig for udvalgte forløb. Dette kommer til at foregå i et tæt tværfagligt samarbejde.

Dit faglige fokus rettes mod at skabe hurtige og trygge relationer i en akut kontekst. Der er behov for hurtigt at kunne identificere patientens ressourcer. Arbejdet består også i at observere og dokumentere patientens tilstand og yde støtte ved at anvende din pædagogiske baggrund til at du igennem mindre aktiviteter kan danne trygge relationer til patienterne, afstemt den enkeltes problemstilling, behov og ressourcer.

Foruden relations arbejdet vil der også være praktiske opgaver i stillingen, som led i driften på et intensivt afsnit.

Du bliver en del af den forebyggende indsats, hvor vi ønsker at minimere antallet af konflikter og nedbringe tvang. Du vil derfor få indflydelse på behandlingen og udviklingen i afsnittet. Samtidig forventer vi, at du tager del i at sikre et godt og sikkert arbejdsmiljø.

Om Akutmodtagelsen 2121
Vi er en lukket psykiatrisk akutmodtagelse som varetager pleje og behandling af patienter fra 18 år og opefter, med et akut behov og varierende sygdomsbillede. Du vil arbejde med problemstillinger som f.eks. psykotiske tilstande, misbrugsproblematikker, som har medført forværring af i forvejen kendt eller nyopstået psykiatrisk sygdom, affekt, selvskade og aggression, depression mv.

Vi arbejder ud fra en helhedsorienteret indsats med fokus på recovery tilpasset den akutte kontekst. Vores personalegruppe er tværfagligt sammensat, hvor sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter fysioterapeuter og en ergoterapeut indgår i den daglige normering.

De tværfaglige medarbejdere indgår som kontaktpersoner og understøtter behandlingen ved at bidrage med deres forskellige perspektiver. Vi ønsker et fælles og et tværfagligt fokus på relations-arbejdet, fysisk aktivitet og beroligende metoder.

Afsnittet er indrettet med 14 sengepladser, men vi er for nuværende nedjusteret til 5 sengepladser, da vi er i gang med en genopbygning af afsnittet. Vi søger derfor nye kollegaer med målrettede kompetencer til den komplekse opgavevaretagelse.

Vi sørger for at klæde dig godt på
Vi tilpasser din introduktion ud fra dine ønsker, kompetencer og erfaring, og sørger for, at du får en god introduktion til den akutte psykiatri, patientgruppen, afsnittets processer, arbejdsgangene og dine nye kollegaer.

Du tilknyttes vores mentorordning, så du løbende har en at sparre med om alt fra systemer og arbejdsgange til patient- og behandlingsudfordringer. Derudover sørger vi for at introducere dig til afsnittets referenceramme, herunder Recovery, Safewards og kognitiv adfærdsterapi.

Vi forventer

  • Du er uddannet socialpædagog, og har erfaring indenfor det psykiatriske speciale. Du kan med din faglige baggrund arbejde med kompleksiteten i det psykiatriske speciale og anvende pædagogiske metoder, som er tilpasset den enkeltes patient behov og ikke mindst den akutte kontekst. Derudover forestiller vi os, at du
  • Kan samarbejde med mange forskellige faggrupper.
  • Interesserer dig for relations arbejdet og har lyst og mod på at igangsætte mindre aktiviteter sammen med patienterne. Aktiviteterne skal målrettes den akutte fase.
  • Er kommunikativ bevidst og evner at bevare overblikket i en hverdag med varierende tempo og forskellige opgaver.
  • Bruger miljøet og omgivelserne og de muligheder de tilbyder.
  • Er nysgerrig på arbejdet omkring at forebygge og nedbringe, konflikter og tvang.
  • Tager aktiv del i at understøtte et godt arbejdsmiljø med fokus på god trivsel.

Da afsnittet beskæftiger sig en del med problemstillinger som selvskade og aggressiv adfærd, vil det være en fordel at have erfaring fra disse områder.

Så har du mod på og lyst til at være med til at understøtte vores tværfaglige behandlingstilbud, så er vi klar til at tage godt imod dig.

Løn og vilkår
Stillingen er på 37 timer og der må forventes weekendarbejde hver 2. weekend.

Som led i den tvangsforebyggende indsats har vi besluttet at tilbyde patienterne en mere helhedsorienteret behandling med mere miljøterapi fordelt over flere vagtlag. Du ansættes derfor i blandede vagter.

Vi ønsker, at du starter pr. 1. april 2022 eller snarest muligt.

Løn og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst

Vil du vide mere?
Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Sandra M. Jensen på telefon 29 77 94 38. Du er også velkommen til at besøge afsnittet. Vi byder gerne på en kop kaffe og en rundvisning.

Vi glæder os til at høre fra dig
Send din ansøgning, cv og uddannelsesbevis via linket på siden senest den 15. februar 2022.

Vi indkalder løbende til ansættelsessamtaler.

Yderligere oplysninger om Psykiatrisk Center Nordsjælland findes på www.psykiatri-regionh.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Hillerød
  • Tirsdag den 15. februar 2022

Lignende jobs

  • Pædagog i Nordsjælland

    Stillingen er på fuld tid og med opstart pr. 1. august 2024Du vil blive en del af et team med erfarne medarbejdere med høj faglighed og godt humør.Din profilDu skal være godt forankret i din .
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Stillingen er på fuld tid og med opstart pr. 1. august 2024Du vil blive en del af et team med erfarne medarbejdere med høj faglighed og godt humør.Din profilDu skal være godt forankret i din .
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Stillingen er på fuld tid og med ansættelse pr. 1. august 2024HDS søger en pædagog til udskolingen, da vi har foretaget omrokeringer i forbindelse med et nyoprettet mellemtrin.Din profilDu sk..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Allerød

    Vi tilbyder en spændende lederstilling og søger en pædagogisk leder pr 1. august 2024, som sammen med klyngelederen, vores anden pædagogiske leder og alle medarbejderne kan være med til at skabe me..
    • Pædagog
    • Allerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
28. maj 2024 17
27. maj 2024 15
26. maj 2024 17
25. maj 2024 17
24. maj 2024 17
23. maj 2024 14
22. maj 2024 14
21. maj 2024 15
20. maj 2024 14
19. maj 2024 14
18. maj 2024 15
17. maj 2024 14
16. maj 2024 14
15. maj 2024 16
14. maj 2024 17
13. maj 2024 13
12. maj 2024 12
11. maj 2024 13
10. maj 2024 14
9. maj 2024 14
8. maj 2024 13
7. maj 2024 12
6. maj 2024 12
5. maj 2024 13
4. maj 2024 14
3. maj 2024 14
2. maj 2024 14
1. maj 2024 9
30. april 2024 8
29. april 2024 8
28. april 2024 8