Udstationering: DEPUTY CHIEF WARNING DIVISION NATO INTELLIGENCE FUSION CENTRE

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være en del af NATOs førende efterretningscenter, som bidrager med efterretninger på operationelt og strategisk niveau hvor den primære aftager er SACEUR? Er du klar til at arbejde i England og trives du i et internationalt miljø med et til tider hastigt operationsmiljø, hvor hver dag ikke er den samme? Ønsker du en stilling med en høj grad af fleksibilitet og ansvar?

Så er det nu, du skal søge – for vi har brug for en dygtig major/orlogskaptajn, der evner at arbejde selvstændigt i et højt tempo, har blik for detaljen, og som har lysten og evnerne til at arbejde inden for efterretningsområdet.

Om os

Geografisk er NIFC er placeret på Royal Air Force (RAF) Molesworth i Storbritannien. RAF Molesworth er beliggende ca. 1,5 times kørsel nord for London og ca. 40 minutter vest for Cambridge.

NIFC opgave er at bidrage med efterretninger på operationelt og strategisk niveau. Den primære aftager for NIFC produkter er SACEUR, men NIFC produkter anvendes også i stor udstrækning af de øvrige hovedkvarterer i både NATO Command - og NATO Force Structure. Herudover anvendes NIFC produkter i forbindelse med udarbejdelse af en række nationale efterretningsanalyser.

Danmark besætter én stilling ved NIFC, hvorfor du også vil varetage funktionen som dansk Senior National Representative (SNR).

Om stillingen

Som Deputy Division Chief udgør du sammen med divisionschefen ledelsen af Warning Division ved NIFC. Stillingen som divisionschef er en OF4 stilling (svarer til M401 niveauet - midlertidig højere grad) der roteres mellem Italien og Tyskland. Stillingen som Deputy Chief Warning Division bemandes altid af Danmark.

Warning Division udgøres af to sektioner: NIFC Watch og Crisis & Contingency Branch. Som Deputy Chief Warning Division varetager du samtidig også funktionen som sektionschef for NIFC Watch sektionen.

NIFC Watch er bemandet 24/7/365 og sikrer sammen med SHAPE Watch, at det strategiske niveau i NATO varsles om hændelser, der kan have eller få indvirkning på NATO operationer.
Crisis & Contingency Branch ledes af en spansk eller italiensk chef på M401 niveau (rotationsstilling). Sektionen bidrager til NATO og SHAPE forskellige systemer der understøtter Indicators & Warnings (I&W). Herudover er sektionen ansvarlig for Horizon Scanning med henblik på at analysere og vurdere potentielle konfliktområder.

Ud over den daglige ledelse af NIFC Watch vil dine opgaver også omfatte repræsentation af divisionen til en række af møderne i NIFC Battle Rhythm, korrekturlæsning og godkendelse af divisionens produkter, samt i nødvendigt omfang vejledning af divisionens analytikere i anvendelse af forskellige analysemetoder.

Der vil ikke være øvelsesdeltagelse forbundet med stillingen. Der skal dog påregnes mindst 15 rejseaktivitetsdage årligt, primært i forbindelse med møder og kursusdeltagelse.

Som dansk SNR har du til opgave at sikre, at relevante analyser og produkter bliver formidlet til rette modtagere i den nationale struktur i Danmark, hvilket primært er Operationsstabens J2 sektion, hvor stillingen i øvrigt er fagligt forankret.

Om dig

Du er major/orlogskaptajn og har gennemført Master i Militære Studier, videreuddannelsestrin II for ledere (VUT II/L) eller en tilsvarende uddannelse.

Du er en rutineret og selvkørende stabsofficer med en stærk efterretningsmæssig baggrund og - uddannelse. Du har et godt kendskab til den nationale E-struktur i Danmark og et personligt netværk i efterretningsmiljøet vil være en fordel. Der vil i nødvendigt omfang være mulighed for at udvikle dine efterretningsmæssige kompetencer gennem intern uddannelse ved NIFC og ved NATO School Oberammergau.

Som eneste dansker ved NIFC er det vigtigt, at du har gode samarbejdsevner. Da du vil blive chef og leder for personel fra flere forskellige nationer, er det vigtigt, at du er god til at skabe stærke relationer i et internationalt miljø. Tidligere tjeneste i en international stab vil være en fordel.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Stillingen er en udstationering, hvor du kan medbringe familien i en periode på 3 år med mulighed for forlængelse i yderligere ét år efter ansøgning. Indholdet i stillingen kan ændre sig over tid grundet organisationens kontinuerlige tilpasning.

Du bliver udstationeret under gældende udetillægsordning, hvilket vil sige, at du bl.a. får betalt dine flytte- og boligudgifter ligesom du modtager et skattefrit udetillæg. På Forsvarets HR-portal på FIIN kan du finde FPSBST 566-2, som omhandler forhold under udstationering. Her kan du ligeledes beregne det forventede udetillæg.

Under udstationeringen tillægges du midlertidig højere grad af oberstløjtnant/ kommandørkaptajn.

Nationalt vil du referere til den danske Senior National Officer i Storbritannien der er ACOS Central Staffs ved Headquarters Allied Rapid Reaction Corps (HQ ARRC), og administrativt støttes du af det Nationale Støtte Element i Storbritannien (NSE UK). HQ ARRC og NSE UK er beliggende på Imjin Barracks i Gloucester. Fagligt er stillingen forankret ved Operationsstabens J2 sektion – og det vil være chefen for J2 OP, oberstløjtnant Morten Møller Larsen, der vil gennemføre samtaler og beslutning om egnethed til stillingen.

Forud for tiltrædelse skal du opfylde følgende forudsætninger:
• Bestået forsvarets fysiske basiskrav.
• Være helbredsvurderet "Egnet uden begrænsninger"(helbred og tænder).
• Bestået sprogtest i engelsk til SLP 4-3-4-3 ved Forsvarsakademiet.
• Sikkerhedsgodkendt til COSMIC TOP SECRET.

Fælles for alle forudsætninger er, at de skal kunne opretholdes under hele ansættelsesforløbet.

Kontakt og Ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingsindholdet, er du velkommen til at kontakte Chef J2 OP, oberstløjtnant Morten Møller Larsen, på telefon nr. 72840156/51152833 eller souschef J2 OP, major Michael Queck, telefon nr. 72840142/41320402.

Ansøgere er ligeledes velkomne til at kontakte nuværende stillingsindehaver oberstløjtnant Claus Søndergaard Larsen på telefon 42 53 47 22 med henblik på at drøfte stillingsindholdet og generelle forhold om livet i Storbritannien.

Yderligere information om stillingen og forhold relateret til at være udstationeret i Storbritannien kan findes på SNR NIFC websted på FIIN: Link hertil kan findes på J2 OP-stabens webside på FIIN, hvor du også finder den nyeste NIFC Job Description.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du tage kontakt til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajnløjtnant Ole Johnny Frederiksen på telefon 3266 5150.

Ansøgningsfristen er den 12. november 2023.

Stillingen er til besættelse medio 2024.

Vi forventer at holde samtaler i uge 46/47.

Forudsætningsskabende uddannelse, akkreditering og overleveringsbesøg vil være inden tiltrædelse.

Send ansøgningen elektronisk via linket ”Søg jobbet”.

Send motiveret ansøgning og CV på dansk og engelsk med vellignende foto (pas) bedes medsendt. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Forsvaret ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 12. november 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Kastrup

    Would you like to be part of the continued success of [xxxxx] Aviation, play a vital role in our Security Department and in how we maintain a high level of security, and at the same time provide serv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København K

    Opportunity You've seen us everywhere, from a road trip, passing over one of our trucks, to the biggest ports in the planet where we touch land to continue our journey All The Way to your front d..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0