Digital Marketing Manager & Konsulent (Vækstpilot)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Er du en haj indenfor digital markedsføring, E-handel, SEO, og brænder du får at arbejde med de nyeste digitale værktøjer ? Så er stillingen som Digital Marketing Manager & konsulent måske noget for dig?

BEMÆRK: stilingen er støttet af "Vækstpilot"-ordningen, og det er derfor en betingelse, at du er registreret ledig samt har en relevant uddannelse for stillingen.

FlexERP ApS søger en medarbejder til en nyoprettet og selvstændig stilling som Digital Marketing Manager & Konsulent. Her har du store muligheder for at forme dit arbejdsliv og karriere i den retning, du selv ønsker.

Jobbet

Du kommer til at arbejde i en nytænkende virksomhed i vækst, som har stort fokus på medarbejdernes trivsel. Vi arbejder udelukkende med ERP systemet Odoo - et af de mest moderne og omfattende ERP systemer på markedet, der er i rivende vækst og konstant udvikling. Målet er, at alle medarbejdere skal certificeres i Odoo systemet, og du vil derfor starte med at gennemgå en omfattende oplæring i systemets grundfunktioner (e-learning), samtidig med at du via praktiske opgaver og sidemandsoplæring vil blive indført i både Odoo systemets funktioner og processer samt vores interne arbejdsprocesser.

Som vores Digital Marketing Manager, vil du fra starten få ansvaret for at designe og optimere vores egen digital marketing portefølge. Dette betyder, at alt lige fra nyhedsbreve, hjemmeside og sociale medier til vores salgs- og markedsføringsprocesser skal have en overhaling. Her vil du skulle anvende de digitale værktøjer, som Odoo platformen stiller til rådighed inden for området.

Dernæst vil du få til opgave (i samarbejde med de øvrige medarbejdere) at udvikle og promovere serviceprodukter indenfor digital online markedsføring og management, som kan tilbydes vore kunder. Her vil du i høj grad selv kunne være medvirkende til at forme dine fremtidige opgaver og ansvarsområder, hvor du på sigt både vil kunne specialisere og dygtiggøre dig yderligere inden for området, men der vil også være mulighed for at at udvikle dig til ERP konsulent i bredere forstand.

Din profil

Faglige kvalifikationer:

- Du har en Akademi- eller bacheloruddannelse inden for digital markedsføring. ( Eller en lignende uddannelse)
- Du er en haj til digitale værktøjer og har let ved at sætte dig ind i systemer og selvstændigt arbejde med systemkonfiguration o. lign..
- Du mestrer dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt.

Personprofil:
- Du er udadvendt og trives i kundemødet
- Du arbejder struktureret og selvstændigt
- Du er nysgerrig og er selv opsøgende - både ift. opgaver og løsningsmuligheder

Som person er det vigtigt, at du forstår og brænder for virksomhedsprocesser samt optimering og digitalisering af disse. I den forbindelse er de menneskelige egenskaber essentielle, og det er et krav, at du er en udadvendt, åben og ærlig person. Du skal kunne mestre håndtering af forandringsprocesser i mange forskellige situationer og med mange forskellige typer mennesker.

Opgaver

  • Design af FlexERPs digitale marketings portefølje
  • Optimering og design af FlexERPs hjemmeside
  • Digitalisering/automatisering af salgsprocessen hos FlexERP
  • Kundeopgaver indenfor online digital markedsføring (SoMe, Webdesign, grafisk design, SEO, automatisering)

Skal have

  • Akademi- eller bacheloruddannelse inden for digital markedsføring ( el. lign.)
  • Uddannelse i og/eller erfaring med flere af følgende:
    - Design og indhold af hjemmesider
    - SEO optimering og begreber
    - Håndtering af sociale medier for virksomheder.
    - Udvikling af markedsføringsstrategier
  • Gode sprogfærdigheder på dansk og engelsk
  • Høj struktur- og planlægningsforståelse

Godt at have

  • Digital nysgerrighed
  • Superbruger erfaring fra CMS systemer
  • Erfaring med kundeservice og/eller -support
  • Sans for forretningsgange og arbejdsprocesser
  • Google adwords erfaring
  • Google Analytics erfaring

Dette tilbyder vi

Fast fuldtidsstilling på 37 timer om ugen.

Som ansat hos FlexERP ApS har du i høj grad selv mulighed for at tilrettelægge dit arbejdsliv, da vi er fleksible omkring placering af arbejdstid og -sted. Foruden digital markedsføring, som er dit kerneområde, vil der også være mulighed for, at du kan udforske og dygtiggøre dig i andre områder i Odoo og dermed arbejde bredere som konsulent, hvis du har interessen derfor.

Løn

  • Løn efter kvalifikationer
  • Pensionsordning
  • Fleksibel arbejdstid

Kompetenceudvikling

  • Odoo-Certificering
  • ERP-Konsulent
  • Marketing specialist


Hjemmearbejde

  • En del af arbejdstiden vil kunne tilrettelægges som hjemmearbejde

Kontor

  • Attraktive kontorfaciliteter i Vejen og Aalborg

Hvem er vi og Odoo?

FlexERP er en IT konsulentvirksomhed, og vi har centreret hele vores arbejde omkring ERP systemet Odoo. Odoo er et internationalt open source ERP system, og som Gold Partner er vores fornemmeste opgave at klæde vores kunder godt på til at få fuldt udbytte af deres IT system. Det være sig i form af implementering, uddannelse, procesoptimering, udvikling og løbende support. Vi ved, at regnskab er en kernefunktion, som forgrener sig ud i resten af virksomheden. Derfor har vi også et særligt skarpt fokus på regnskabet, så vi kan matche vores kunders behov for kyndig hjælp og vejledning. På baggrund af en stigende efterspørgsel har vi desuden udvidet vores kerneområde, så vi også tilbyder bogføringsservice til virksomheder, der anvender Odoo. Dette har vi nu gjort i godt 5 år, og opgaverne bliver flere og flere, hvorfor bogføringsservice også er blevet en væsentlig del af vores forretningsgrundlag.

Vi er 6 medarbejdere i FlexERP, som alle har vidt forskellige uddannelses- og erfaringsmæssige baggrunde, og vi sidder til dagligt på to forskellige lokationer - hhv. på kontorerne i Vejen og Aalborg. Den daglige tone på kontoret er uformel og humørfyldt, men vi arbejder seriøst og målrettet. Vi vægter selvstændighed og personligt ansvar højt men forventer også, at man giver en hånd med hos ens kolleger på tværs af faglighed og kompetencer. Vi satser derudover på kontinuitet blandt medarbejderne, og medarbejdertrivsel er vigtig for os.

Klik på 'Ansøg nu' for at indsende din ansøgning.
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte os på mail: [email protected].

Vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt, men vi venter selvfølgelig også gerne på den rette kandidat. Ansøgninger behandles derfor løbende.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 4.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Aalborg
  • Søndag den 13. august 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
10. maj 2024 38
9. maj 2024 40
8. maj 2024 40
7. maj 2024 41
6. maj 2024 42
5. maj 2024 42
4. maj 2024 46
3. maj 2024 42
2. maj 2024 42
1. maj 2024 42
30. april 2024 43
29. april 2024 33
28. april 2024 33
27. april 2024 33
26. april 2024 34
25. april 2024 34
24. april 2024 36
23. april 2024 37
22. april 2024 36
21. april 2024 34
20. april 2024 35
19. april 2024 35
18. april 2024 35
17. april 2024 35
16. april 2024 34
15. april 2024 33
14. april 2024 32
13. april 2024 29
12. april 2024 30
11. april 2024 32
10. april 2024 32

Værd at vide når du søger job som marketingmedarbejder i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!