E-mail Marketing Specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

E-mail Marketing Specialist

Er du specialist inden for e-mail marketing og kan du kunsten at drive og optimere e-mail disciplinen i alle dens afskygninger? Vil du være med til at udvikle vores e-mail markedsføring og i sammenhæng med vores øvrige kanaler orkestrere personaliserede kunderejser på tværs af kanaler? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores Omnichannel Campaign Management team i Topdanmark Koncernmarketing.

I Topdanmark arbejder vi med et omfattende og stærkt datadrevet marketingsetup, som understøtter, leverer og orkestrerer personaliserede kundeoplevelser på tværs af alle vores kanaler. Vi stræber efter at binde kunderejsen og indsatserne sammen, og centrum for vores setup er vores marketing platform SAS Customer Intelligence 360. Her kombinerer vi disciplinerne inden for CRM og digital markedsføring, og vi har dermed indstillet et skarpt fokus på at lykkes med nedbrydning af siloerne inden for disciplinerne og forene kundeoplevelsen på tværs af alle kanaler.

Da vi ønsker at udvide vores team med dedikeret fokus til vores vigtige e-mail kanal, giver det nu dig muligheden for at blive en del af denne spændende udvikling, hvor du vil blive en central del af opbygningen af kampagner og kunderejser på vores platform.

Lyder det som noget for dig?

Som E-mail Specialist er du, i tæt samarbejde med resten af teamet i Omnichannel Campaign Management, ansvarlig for at udvikle og drive vores e-mail markedsføring. E-mail vil være din primære kanal, men du formår samtidig at binde kanalen sammen med vores øvrige kanaler.

I overblik vil dine primære arbejdsopgaver omfatte:

  • Vedligeholde og udvide samtykkebaserne, både Privat og Erhverv, såvel som nuværende og potentielle kunder – i tæt samarbejde med resten af teamet og divisionerne.
  • Kodning og teknisk opsætning af emailskabeloner
  • Optimere, vedligeholde og teste emaildesign og skabeloner, med øje for både brugervenlighed og konvertering - på tværs af forskellige klienter og devices
  • Overvåge og sikre deliverability
  • Sikre at content og grafik tilpasses og optimeres mailkanalen
  • Analysere data og potentialer samt levere indsigter til målgrupper og kampagnetiltag
  • Udnytte emailkanalens styrke til at underbygge brand, drive trafik, skabe konverteringer samt bygge relationer med både eksisterende og potentielle kunder.
  • Udvikle, automatisere og drifte en bred vifte af emailkampagner, flows og journeys, samt sikre kunderejsen når den krydser kanal
  • Ansvarlig for at tracke, evaluere og optimere kampagnetiltag i emailkanalen
  • Ad hoc hjælp til øvrige kanaler, eks. opbygning af landingssider til brug for mailkampagnerne.

Du vil du få en helt afgørende rolle og en spændende hverdag med skarpt fokus på datadrevet markedsføring med benhårdt fokus på data og nøgletal, og du vil spille en afgørende rolle for den digitale kampagneomsætning og eksekvering på de strategiske mål for det digitale salg. Udover kollegaer i eget team, vil du indgå i tæt samarbejde med kollegaer fra øvrige teams i Koncernmarketing samt vores IT teams og divisionerne, som alle besidder en meget høj faglighed inden for de forskellige discipliner. Så du vil få en alsidig og inspirerende arbejdsdag med en uformel omgangstone, hvor vi i et godt miljø udfordrer og hjælper hinanden.

Vores forventninger

Du har erfaring inden for e-mail markedsføring og automation, og du har en dyb teknisk og forretningsmæssig forståelse for e-mail som kanal. En god dataforståelse er et krav, du kan arbejde struktureret og selvstændigt med store datamængder og formår at holde overblikket og se sammenhængen i komplekse flows- og datakilder. Du har erfaring i at arbejde med marketing automation systemer som eks. SAS Customer Intelligence, Adobe eller lign., og du kender alle hjørnerne af martech landskabet omkring emails.

Som person er du initiativrig og byder selv ind med gode idéer til udvikling. Du er løsningsorienteret og drevet af optimering og fremdrift. Du er selvkørende og formår at løbe opgaver i land på egen hånd, men samtidig også en holdspiller, som er i stand til at skabe gode relationer og er villig til at indgå i et tæt samarbejde med kollegaerne. Du er i stand til med godt humør at håndtere en arbejdsdag i et hektisk miljø med mange sideløbende opgaver af stor forretningsmæssig betydning.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Campaign & Channels, Sanne Thomns, på telefon 2114 3198.

Sidste ansøgningsfrist er d. 19. marts 2023, men vi behandler ansøgningerne løbende - send en ansøgning hurtigst muligt, hvis du er interesseret.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Et stærkere ståsted for vækst
I Topdanmark får du mulighed for at udfolde dig. Vi driver en sund forretning i den finansielle sektor, og vi har ressourcer og vilje til at teste nye idéer og træffe beslutninger, der holder os på forkant. Det giver bedre rum til dig og dit job. Hos os er du med til at udvikle, og du har mandat til at løse dine opgaver. Du får lov til at tage ansvar af ledere, der anerkender dig og din professionalisme. Og så tager vi hensyn til dit liv under planlægningen af vores arbejde. Det gør Topdanmark til en anderledes finansiel arbejdsplads.

Læs mere her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Ballerup
  • Søndag den 19. marts 2023

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du forkærlighed for at lave digitalt indhold og skrive sjove, inspirerende tekster? Vil du være en del af en ny marketingafdeling i Danmarks største erhvervsorganisation? Hos Dansk Industri har vi både en lang række spændende mærkesager og en bred palette af interessante produkter på hylderne.
    • Marketingmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Glostrup

    Marketingmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 2600 Glostrup
    • Marketingmedarbejder
    • Glostrup
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (studiejob) i København

    Would you like to be part of a world-leading, high-growth company providing 3D technologies for the Dental industry?We are looking for a self-driven student assistant for [xxxxx]’s Design Services..
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (studiejob) i Albertslund

    Brand & Sikring er i stærk udvikling og tilbyder ledende sikringsløsninger. Vi er mere end specialister, når det gælder brand og sikring af vidt forskellige typer bygninger. Vi skaber tryghed, begr..
    • Marketingmedarbejder
    • Albertslund
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
1. maj 2024 9
30. april 2024 9
29. april 2024 8
28. april 2024 8
27. april 2024 8
26. april 2024 9
25. april 2024 10
24. april 2024 9
23. april 2024 7
22. april 2024 7
21. april 2024 8
20. april 2024 8
19. april 2024 8
18. april 2024 8
17. april 2024 8
16. april 2024 8
15. april 2024 8
14. april 2024 9
13. april 2024 9
12. april 2024 8
11. april 2024 10
10. april 2024 9
9. april 2024 8
8. april 2024 6
7. april 2024 7
6. april 2024 7
5. april 2024 7
4. april 2024 5
3. april 2024 5
2. april 2024 5
1. april 2024 5