Marketingsassistent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

GROUP MARKETING COORDINATOR

Til en nyoprettet stilling i BIRN Holstebro søger vi en Group Marketing Coordinator.

STILLINGEN

Som Group Marketing Coordinator understøtter du selskaberne i BIRN Group med diverse marketing- og kommunikationsopgaver. Du får et spændende og fagligt udfordrende job i en visionær og fremsynet virksomhed, hvor to dage aldrig er ens.

Med reference til Group Marketing Manager supporterer du således de enkelte BIRN selskaber med kommunikations- og marketingmaterialer på alle kanaler, offline såvel som online. Hertil sikrer du opretholdelsen af vores corporate identity på alt udarbejdet markedsføringsmateriale.

ANSVARSOMRÅDER

Dine opgaver vil i hovedtræk, men ikke begrænset hertil eller prioriteret, være at:

  • udarbejde og vedligeholde websites
  • oprette og koordinere opslag og kampagner på sociale medier
  • udarbejde kvartalsnyhedsmails - grafik og tekstudarbejdelse
  • udarbejde diverse grafiske marketingmaterialer
  • udarbejde annoncer, webbannere m.m.
  • planlægge og koordinere messer og events
  • diverse ad-hoc opgaver

FAGLIGE KVALIFIKATIONER

Du er faglig ambitiøs og nysgerrig med en relevant uddannelsesmæssig baggrund og nogle års erfaring fra en lignende stilling, og gerne fra en internationalt repræsenteret virksomhed.

Du arbejder selvstændigt, men du anerkender samtidig vigtigheden af, at samarbejde på tværs er vigtigt for det gode og langtidsholdbare resultat.

Hertil har du:

  • udvidet kendskab til Adobe-pakken - InDesign, Photoshop, Illustrator m.m.
  • solide grafiske og kreative kompetencer
  • gode kommunikationsevner i dansk og engelsk - skrift og tale
  • en struktureret tilgang til projektledelse

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

Du er positiv og omgængelig, og du anlægger en topprofessionel tilgang til jobbet. Du er ekstrovert og struktureret, og du trives i en omskiftelig hverdag med et væld af spændende og til tider presserende opgaver, der konstant kræver din prioritering og dit fokus.

Ligeledes har du en god forretningsforståelse, og du sætter en ære i at sætte dig i kundens sted. For at løse dine opgaver er du fortrolig med at samarbejde med mange forskellige interessenter på tværs af virksomhedens afdelinger.

Som person er du serviceminded på et højt niveau, og du besidder en positiv indstilling til opgaverne og ikke mindst til nye udfordringer.

VIRKSOMHEDEN

BIRN i Holstebro er koncernhovedkvarter for en af Nordeuropas største støberikoncerner. Ud over to datterselskaber i Danmark, har koncernen også selskaber i Sverige, Tyskland og Italien.

Vi er "one stop shop" inden for levering af højtforædlede støbejernskomponenter til bl.a. industrihydraulik, maskinelementer og lastbilindustrien, idét vi på fabrikken i Holstebro har kompetence og kapacitet til at støbe, bearbejde og overfladebehandle produkterne for vores kunder, som tæller bl.a. Grundfos, Scania og Volvo.

Koncernen beskæftiger omkring 750 medarbejdere, heraf ca. 520 i Holstebro. Hovedparten af produktionen afsættes på det europæiske marked.

I BIRN betragter vi bæredygtighed som en vigtig drivkraft for at sikre vores forretnings fremtidige succes. Sammen med vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere ønsker vi at tage endnu mere ansvar for verden omkring os. Og vi tager faktisk allerede ansvar. Den cirkulære tankegang er dybt forankret i alt, hvad vi gør - eksempelvis består vores støbejern af 93 procent genanvendt materiale.

Vores dna udspringer fra vores passionerede medarbejdere, der samarbejder på tværs af koncernen som et fælles team, og som virksomhed og medarbejdere fremstår vi ansvarlige og ordentlige i ord og handling.

Kan du se dig selv i ovennævnte position? Så er du sandsynligvis vores nye kollega.

VI TILBYDER

Gode og velordnede arbejdsforhold i særdeles flotte og nyrenoverede administrationslokaler, samt en ny og lækker kantineordning.

Gagen forhandles individuelt ud fra dine kvalifikationer. Hertil kommer en lukrativ PFA- pensionsordning indeholdende bl.a. sundhedsforsikring.

YDERLIGERERE INFORMATION

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller BIRN Gruppen, bedes du kontakte Group Marketing Manager Janis Pilgaard +45 2554 5052 eller Group HR Manager Morten Madsen på tlf. +45 3016 0115.

ANSØGNING

Vi ser frem til snarest muligt at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og relevante bilag.

Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen.

Bemærk at vi holder samtaler løbende og lukker stillingen, når vi har fundet den rette kandidat.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Holstebro
  • Tirsdag den 02. maj 2023

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder i Vildbjerg

    Do you want to be part of a team, who strives to accelerate company growth even further and where “the sky is the limit”? Imagine yourself being frontperson in product innovation, with the target t..
    • Marketingmedarbejder
    • Vildbjerg
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Brande

    Er du en dygtig Teknisk Designer, som kan bidrage til høj kvalitet i udviklingen af projekter i vores tekniske afdeling? Har du lyst til at blive en del af en arbejdsplads, hvor samarbejde, udvikli..
    • Marketingmedarbejder
    • Brande
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Vildbjerg

    Exciting opportunity ahead!Exciting opportunity ahead!Join the vibrant e-commerce department at [xxxxx] as an Operations Specialist! Whether you're seasoned or just starting out, we're on the lookou..
    • Marketingmedarbejder
    • Vildbjerg
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Skjern

    Er du klar til at være en vigtig del af vores dynamiske marketingteam hos Kramp? Trives du i et samarbejdende miljø, hvor dine indsigter og kreativitet kan gøre en reel forskel? Så har vi en spænde..
    • Marketingmedarbejder
    • Skjern
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2