Raydia søger en marketingansvarlig med styrke for tekstforfatning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

KORT OM RAYDIA

Raydia tilbyder en kombination af filmproduktion og annoncering på de sociale medier. Mere præcist producerer vi annoncefilm for ejendomsmæglere og skaber målbare resultater gennem Facebook og Instagram Ads med målrettet segmentering. Vi segmenterer de relevante målgrupper i lokalområdet med det helt rigtige visuelle budskab. Vi analyserer performance på baggrund af vores annoncer og målgrupper, så vi kan optimere og udnytte reklamebudgettet maksimalt, så vi dermed opnår det bedste resultat.

KORT OM STILLINGEN SOM MARKETINGANSVARLIG

Som marketingansvarlig bliver det dit primære ansvar at håndtere Facebook og Instagram annonceringen i Business Manager for flere af kunderne, at skrive annoncetekster dertil samt at varetage kommunikationen på mail og telefon med flere af vores kunder.

KRAV TIL DIG

Ansvarsfuld og disciplineret - Du skal være disciplineret overfor de opgaver, som du bliver stillet. Der er ofte deadlines, og det er et must, at vi overholder de deadlines, som bliver stillet – både internt men også af kunderne.

God teknisk forståelse for programmer - Der er flere programmer, som vi anvender og som er med til at automatisere arbejdsprocessen samt udføre opgaverne. Heriblandt er Business Manager et program, som kræves at du har en god forståelse for.

Højt fagligt niveau i dansk - Det kræves at du har en kreativ tilgang til tekster samt at du har styr på din grammatik og retskrivning. Der skal skrives mange annoncetekster, og en enkelt stavefejl kan resultere i et utrygt kundeforhold. Vi skal hele tiden efterlade et professionelt indtryk hos kunden.

Struktureret som person - Du skal kunne håndtere mange bolde i luften. Der er mange kunder, deadlines og opgaver at holde styr på. Med struktur skaber vi et bedre overblik både for os selv, men også internt. Med struktur kan vi opretholde en kvalitet, som efterlader et godt indtryk hos kunderne.

VI TILBYDER DIG

Gode rammer for udvikling - Raydia er en startup-virksomhed, som er i rivende udvikling. Det giver dig mulighed for at indgå en personlig udvikling, da det kun er dig selv som sætter grænserne. Viser du vilje, vil du helt naturligt også få mere ansvar. Vi er i stor vækst men samtidig i vores spæde start, hvilket giver dig mulighed for at blive en af de første, som kommer med næsten fra start. Det giver god mulighed for på sigt, at overtage flere typer af arbejdsopgaver.

Fedt miljø med plads til sjov - Vi sidder på Islands Brygge med en masse andre tech virksomheder. Vi afholder sammen flere arrangementer, hvor du vil have mulighed for, at lære en masse spændende mennesker at kende. Hos Raydia ser vi os selv som en familie fremfor kollegaer. Det vigtigste for os, er at du har det godt, og vi sigter faktisk efter, at alle skal glæde sig til at komme på arbejde. Der skal være plads til sjov, hvilket du også vil opleve i dagligdagen hos Raydia.

Frihed under ansvar - Vi går højt op i, at arbejdet udføres til UG og vi sigter gerne efter at levere 10% bedre end kunden forventer. Det skal være med denne indstilling, at arbejdet udføres. Har du denne indstilling, så vil du hurtigt opleve, at få meget frihed under ansvar.

Gode forhold - Fast grundløn efter kvalifikationer med mulighed for løbende forhandling desto mere vilje du viser og desto flere arbejdsopgaver du overtager. Derudover har vi en fantastisk kantine med betalt frokost. Yder du eller hele teamet en ekstraordinær indsats igennem en periode, vil det bestemt blive lagt mærke til samt belønnes.

SØG STILLINGEN HER

Alle ansøgninger sendes til Patrick Raymond Hansen på [email protected].

Din ansøgning skal sendes skriftligt sammen med dit CV.

Samtaler afholdes løbende men med henblik på opstart hurtigst muligt.

SE JOBVIDEO HER:

https://fb.watch/6pfl_2J3ph/


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • København S
  • Lørdag den 31. juli 2021

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder (praktik) i København

    Fri kontakt
    Studerer du marketing og står du overfor at skulle i praktik til efteråret? Motiveres du af at kunne bringe dit overblik og strukturerede mindset i spil i en moderne virksomhed i vækst. Så er det måske dig, vi leder efter! Om praktikstillingen.
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i København S

    Er du typen der altid spørger dig selv ”Hvordan kan det her blive bedre?” Bliver du glad, når det du er ved at teste, har givet leads natten over? Kan du lide at dykke ned i detaljen for at sikre .
    • Marketingmedarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i København

    ”Her er et spændende studiejob til dig, der vil lære en masse om marketing og events. Du skal være med til at give [xxxxx]’s mere end 1 million kunder en sammenhængende oplevelse, når de er i dialog .
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i København K

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Marketingmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
22. maj 2024 4
21. maj 2024 4
20. maj 2024 4
19. maj 2024 4
18. maj 2024 4
17. maj 2024 4
16. maj 2024 6
15. maj 2024 6
14. maj 2024 6
13. maj 2024 7
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 8
9. maj 2024 8
8. maj 2024 8
7. maj 2024 8
6. maj 2024 7
5. maj 2024 7
4. maj 2024 7
3. maj 2024 7
2. maj 2024 7
1. maj 2024 7
30. april 2024 6
29. april 2024 6
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 6
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 5