ATEX Specialist (København eller Vejle)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Kom og bring din viden og interesse for godt ingeniørarbejde i spil, når du sammen med dygtige kollegaer gennemfører projekter indenfor grøn energi. Jobbet omfatter at udføre risikoanalyser på proces- og energianlæg og sammen med kolleger og kunder designe og tilrettelægge tiltag, så sikkerheden varetages på anlæggene. Der vil være mulighed for at udvikle sig inden for områder, som har særlig interesse, såsom ATEX, risikoanalyser, Functional Safety og CE-mærkning.

Er du vores nye ATEX Specialist? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Inviting bright minds

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Du bliver en del af vores afdeling Plant Engineering, Risk & Safety i Rambøll Energi

Rambøll Energi er førende inden for de nyeste bæredygtige energiformer, og er engageret i blandt andet Power-to-X, syntetiske brændstoffer, biomasse, forgasning og CO2 udvinding og lagring. Som vores nye ATEX Specialist, bliver du en del af et team med omkring 10 kollegaer med specialer inden for risiko, sikkerhed, CE og ATEX. Vores team er primært placeret på vores kontorer i København og Vejle, men tilknytning til et af Rambølls øvrige tre kontorer i Danmark kan også være en mulighed.

Rambøll har flere specialiserede afdelinger inden for Risiko og Sikkerhed, og vi arbejder tæt sammen på mange projekter, der spænder fra energi, industri, olie-gas til infrastruktur, og der vil derfor være rig mulighed for variation i opgaverne.

Vi arbejder for en bred vifte af kunder i Danmark og globalt. Kunderne er primært i energi, industri og olie og gas sektoren og arbejdsopgaverne vil typisk være på projekter inden for; grønne kraftværker, affaldsforbrænding, fjernvarme, Power-to-X, biogas, biomasseanlæg og industri-procesanlæg. Vi dækker projekter fra udbud, design, idriftsættelse og drift.

Inden for ATEX vil vores opgaver typisk være:

  • ATEX Risikoanalyser
  • Udarbejdelse af ATEX APV
  • ATEX Zoneklassificering
  • ATEX Tændkildeanalyser
  • Deltagelse ved HAZOP og HAZID workshops
  • CE-mærkning af ATEX relaterede anlægsdele

Dit udgangspunkt for konstant udvikling

Fra din første dag i Rambøll støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Vi regner med, at dit udgangspunkt er:

  • Du har en solid ingeniøruddannelse eller tilsvarende f.eks. maskinmester
  • Du har solid erfaring med ATEX
  • Du er åben og udadvendt og har nemt ved at skabe en god relation til vores kunder og dine kolleger
  • Du har en god tværfaglig viden og evne for at samle denne viden i det enkelte projekt
  • Du taler og skriver flydende dansk og engelsk

Erfaring inden for ATEX analyser på medier som; træpiller, træflis og biogas vil være et plus, men ikke et krav.

Velkommen til vores Energi-division

Rambøll er førende inden for grøn omstilling, og vores holistiske tilgang til energi sikrer bæredygtige energiløsninger, som vi planlægger, designer og implementerer i hele verden. Vi er 1.800 energi-eksperter i 14 lande, og tilsammen dækker vi det fulde spektrum af teknologier og alle dele af værdikæden fra produktion til transmission og distribution.

Rambøll i Danmark

Rambøll er en førende international ingeniør-, arkitekt- og rådgivningsvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. I dag beskæftiger vi 16.500 medarbejdere på verdensplan, og i Danmark er vi 3.500 kolleger, der skaber innovative løsninger inden for byggeri, transport, miljø, vand, energi og managementrådgivning. Hos os kan du være med til at udvikle bæredygtige løsninger, der gavner vores kunder, slutbrugerne og samfundet som helhed.

Rambøll Energi er førende inden for grøn omstilling, og vores holistiske tilgang til energi sikrer bæredygtige energiløsninger, som vi planlægger, designer og implementerer i hele verden. Vi er 1.800 energi-eksperter i 14 lande, og tilsammen dækker vi det fulde spektrum af teknologier og alle dele af værdikæden fra produktion til transmission og distribution.

Sådan ansøger du

Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte. Vi vil løbende indkalde til samtaler under ansøgningsperioden. Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Deadline: 18. juli 2021.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København S

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 19. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København K

    Fri kontakt
    Studentermedhjælper til Procesafdelingen. Kan du være med til at effektivisere og digitalisere vores interne arbejdsgange, og være med til at bygge broer med bæredygtige løsninger - ganske enkelt sørge for at alle medarbejdere har de bedste betingelser for at levere deres ydelser?
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. juni 2024 77
14. juni 2024 77
13. juni 2024 76
12. juni 2024 74
11. juni 2024 75
10. juni 2024 72
9. juni 2024 74
8. juni 2024 74
7. juni 2024 76
6. juni 2024 72
5. juni 2024 71
4. juni 2024 75
3. juni 2024 75
2. juni 2024 76
1. juni 2024 78
31. maj 2024 79
30. maj 2024 79
29. maj 2024 78
28. maj 2024 75
27. maj 2024 75
26. maj 2024 77
25. maj 2024 82
24. maj 2024 81
23. maj 2024 82
22. maj 2024 78
21. maj 2024 76
20. maj 2024 79
19. maj 2024 80
18. maj 2024 81
17. maj 2024 83
16. maj 2024 82