Energiplanlægger til fremtidens energisektor

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Vil du lægge sporene til fremtidens energisystem, når vi sammen med kommuner, regioner og virksomheder sætter fart i den grønne omstilling? Så har du muligheden for at blive en del af energiomstillingsteamet i partnerorganisationen Gate 21 efter sommerferien.

Den grønne transition og fremtidens energisystem kræver, vi tænker endnu mere på tværs. Vi skal være med helt i front, når vi gennem partnerskaber på tværs er med til at understøtte og implementere grønne løsninger. Så hvis du brænder for at skabe et klimaneutralt samfund, se ting i sammenhæng, og får energi af at bringe mennesker og synspunkter sammen og finde løsninger, så har vi jobbet til dig i en af Danmarks allerbedste grønne organisationer.

Du må gerne være nyuddannet – bare du kan dine ting og synes, at det er givende og inspirerende at involvere og blive udfordret af både kolleger, partnere og og alle mulige andre ildsjæle, der også mener noget om fremtidens energisystem og den grønne transformation.

Dine arbejdsopgaver

Vores nye energiplanlægger vil indgå i arbejdet med vores energiprojekter, der samler kommuner, forsyningsselskaber og vidensinstitutioner i strategisk samspil om fremtidens energisystem. Du vil have en tæt kontakt med energi- og varmeplanlæggere i både kommuner og forsyningsselskaber samt andre stærke aktører inden for den grønne omstilling.

Som energiplanlægger hos os, vil du have en alsidig hverdag. Nogle dage foregår på vores kontor, mens andre er ude hos samarbejdspartnere. Dine opgaver kan dække over alt fra udarbejdelse af konkrete analyser og værktøjer til facilitering af workshops, netværksmøder og webinarer. Du vil i høj grad selv kunne være med til at påvirke dine opgaver, og forventes ligeledes løbende kunne indgå i udviklingen af nye projekter og konkrete opgaver.

Du er

Et imødekommende energimenneske med et naturligt drive og engagement i den grønne omstilling. Du er innovativrig og trives i samarbejdet med forskellige kommuner, regioner, virksomheder og vidensinstitutioner. Derudover forventer vi, at du:

  • har en energifaglig baggrund fra universitet eller erhvervserfaring
  • kan skabe gode, tillidsfulde relationer og er i stand til at motivere dine omgivelser til at arbejde sammen med dig
  • finder løsninger og veje også i svært terræn
  • er udviklings- og løsningsorienteret
  • er en god formidler i både skrift og tale
  • kan arbejde selvstændigt og struktureret, og sætter en ære i at levere kvalitet til tiden

Vi er klar til at tage godt imod dig

Vi er et team på 13 engagerede kolleger, som arbejder bredt med energidagsordenen. I Energiomstilling er vi et arbejdsfællesskab, hvor humor og en uhøjtidelig omgangstone er kulturen, og hvor der aldrig er langt til sparring eller hjælp. Vi vægter forskelligheden i vores kompetencer højt og arbejder sammen for at løfte vores projekter og sikre klimahandling.

I Gate 21 får du i det hele taget et anerkendende, alsidigt og uformelt arbejdsmiljø og samtidigt tempo, handling og mulighed for at skabe nye løsninger på komplicerede samfundsproblemer.

Om Gate 21

Gate 21 er en non-profit partnerorganisation, der samler ambitiøse regioner, kommuner, virksomheder og vidensinstitutioner, der vil den grønne omstilling. Sammen udvikler og tester vi energi- og ressourceeffektive løsninger i en række projekter. Vi er en organisation i vækst med cirka 70 medarbejdere, der arbejder tæt sammen med vores mere end 90 partnere og medlemmer.

Løn- og ansættelsesforhold

Der er tale om en fast stilling på 37,5 time om ugen inklusiv frokost. Derudover har vi frokostordning, flextid med mulighed for hjemmearbejde og firmapension med attraktiv sundhedspakke.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med CV og andre relevante bilag via linket. Så lyder det som noget for dig, så skynd dig at sende en ansøgning. Ansøgning senest d. 21. maj 2023.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte programchef Jens Skov-Spilling på 23 81 79 77 eller seniorprojektleder Sidsel Skov Birkbak på 29 37 28 84.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskiningeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskiningeniør
  • Albertslund
  • Søndag den 21. maj 2023

Lignende jobs

  • Maskiningeniør i Frederiksberg

    Kunne du tænke dig både at bruge og udvikle din tekniske viden inden for VVS og ventilation? Og ser du dig selv indgå i et tværfagligt team af ingeniører og arkitekter, der i den grad sætter dagsor..
    • Maskiningeniør
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Storkøbenhavn

    Om stillingenEr du en dygtig tekniker med bred viden inden for håndværksfagene? Ønsker du en stilling med alsidige opgaver, hvor trivsel og godt samarbejde er i højsædet, selv når der er travlt..
    • Maskiningeniør
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Maskiningeniør i København

    Maskiningeniør søges til organisation/virksomhed i København
    • Maskiningeniør
    • København
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Søborg

    I [xxxxx] er vi stærkt entreprenante og skaber og driver forretninger, som skaber værdi for vores kunder. Har du stor interesse i forretningsudvikling inden for el-energi og mulige andre bære..
    • Maskiningeniør
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskiningeniør i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskiningeniør i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskiningeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskiningeniør over tid

Dato Alle jobs som maskiningeniør
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0