Servicetekniker til Hovedstadsområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Danmarks mest moderne kaffehus og kafferisteri

I Bentax drejer det sig om god kaffe og alt omkring kaffens univers. Vi sælger dagligt kaffe og kaffeudstyr og servicerer en lang række af landets caféer, restauranter, hoteller, virksomheder, detailbutikker og convenience-kæder. Vores virksomhed er baseret på tre kerneværdier: Hæderlighed, ordentlighed og faglighed, som vi lever og arbejder ud fra. Serviceafdelingen er virksomhedens største afdeling, og vi har et stærkt hold af professionelle og dygtige teknikere fordelt over hele landet. Sammen sørger vi for, at vores kunders udstyr er i drift, og kaffen altid smager godt. Vores mål er at tilbyde vores kunder landets bedste service, derfor søger vi nu:

Servicetekniker til Hovedstadsområdet

Teknik * Reparation * Servicering

Vil du være en del af et dynamisk og ambitiøst team, hvor kvalitet, effektivitet, fleksibilitet og udvikling er nøgleordene?

Du vil blive en del af et dynamisk og kompetent teknikerteam, der står for installationer, forebyggende service, reparationer af kaffemaskiner samt andet udstyr hos vores kunder. Du vil arbejde ud fra din hjemmeadresse og din hverdag vil primært foregå hos kunderne. Du vil indgå i et stærkt og engageret team med mange års erfaring, som altid vil støtte dig.

Opgaver som naturligt ligger i jobbet

  • Installation af nyt udstyr
  • Forebyggende service
  • Reparationer ved nedbrud
  • Andre ad hoc-opgaver

Selvstændig, ansvarlig og struktureret

For at få succes i dette job, er det vigtigt, at du er fleksibel og trives med en hverdag, som altid byder på noget nyt. Du er serviceminded og imødekommende. Vi forventer, at du naturligt træder til, hvis en kollega skulle have behov for hjælp. Du er et ordensmenneske og arbejder struktureret og grundigt med dine opgaver.

Det er en klar fordel, hvis du har kendskab fra en lignende stilling, men er ikke et krav. Det er dog et krav, at du har teknisk indsigt og interesse i elektronik og mekanik. Måske har du en teknisk faglig uddannelse, men uanset hvilken baggrund du har, sørger vi for teknisk træning, inden du bliver sendt ud på egen hånd.

Du kan begå dig på dansk i skrift og tale. Du kan læse og forstå engelsk og har IT-kendskab på brugerniveau. Du har kørekort.

Du skal primært servicere i Hovedstadsområdet, så det er optimalt, hvis du bor i området.

Vi tilbyder dig

Vi tilbyder dig et job i en virksomhed i stærk udvikling. Vi repræsenterer et af markedets stærkeste brands, og du bliver en del af en virksomhed med et godt arbejdsmiljø og fantastiske kollegaer.

Stillingen er en fuldtidsstilling, og du vil komme til at indgå i en vagtordning.

Du vil få en løn, som modsvarer dine kvalifikationer.

Kan du genkende dig selv i ovenstående, så send en ansøgning som Word eller PDF til [email protected] mærket ”Servicetekniker hovedstadsområdet” senest den 30.03.2023.

Vi læser ansøgninger efterhånden som vi modtager dem, og indkalder til samtaler løbende. Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt.

Relevante spørgsmål om stillingen kan rettes til teknisk servicechef Steven Trend på tlf. 20901678 eller email: [email protected]

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Brøndby
  • Fredag den 31. marts 2023

Lignende jobs

  • Maskintekniker i København

    Fri kontakt
    Har du en teknisk uddannelse og lyst til at arbejde med laboratorieudstyr, såsom varmeskabe og inkubatorer? Er du interesseret i en selvstændig og serviceorienteret stilling, hvor du skal stå for reparationer, vedligeholdelse og installationer af laboratorieudstyr?
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskintekniker i Glostrup

    Fri kontakt
    Brænder du for at nørde med tekniske produkter og komponenter? Er du en problemknuser, som finder glæde i at finde og løse fejl? Trives du med at arbejde på værksted sammen med gode kolleger samt besøge kunderne lejlighedsvist? Så er stillingen hos Armatec lige noget for dig!
    • Maskintekniker
    • Glostrup
    Få mere info
  • Maskintekniker i Kastrup

    <p>Are you a <strong>Senior Automation Engineer</strong> (Instrumentation, Automation,  SRO) or Project Manager? Do you want to work with energy transition projects such as P..
    • Maskintekniker
    • Kastrup
    Få mere info
  • Maskintekniker i København

    Pakkeoperatører / Industrioperatører til Life Science området Vores kunder har ofte behov for ekstra medarbejdere i travle perioder, ved sygdom, ferie eller med henblik på fastansættelse. .
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
1. maj 2024 2
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4