Rekrutteringsfirma

Servicetekniker til København og Sjælland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Trives du i en kundevendt rolle og er du drevet af at levere sublim service? Har du teknisk know-how og arbejder du løsningsorienteret, så kan rollen som servicetekniker ved Holm & Halby være et interessant match for dig.

Holm & Halby søger en ny kollega til service og reparation af lavtemperaturfrysere hos deres sjællandske kunder.

Frihed med fagligt ansvar


Som udekørende servicetekniker har du det daglige ansvar for periodemæssigt eftersyn og reparation af lavtemperaturfrysere i København og på Sjælland.

Eftersyn planlægges og koordineres af servicekoordinatoren og på en gennemsnitlig uge vil du halvdelen af tiden foretage eftersyn ude ved kunderne, mens du den resterende tid vil stå for reparation af ULT frysere (-86°C til -150°C). Diagnosticering og fejlfinding foretager du ude ved kunderne og registreres der elektroniske eller mekaniske fejl udbedres disse på stedet. Ved fejl på kølesystemet foretager du udbedringer/reparationer på virksomhedens nyrenoverede værksted i Brøndby.

Dine ansvarsområder dækker desuden over:

  • Reparation på elektronik og kølesystemet af ULT frysere
  • Valideringer (test, nedkølings- og temperaturprofilmålinger) på frysere til farmaceutiske kunder, hospitaler og andre laboratorier, hvor dette er krævet
  • Årlige eftersyn på frysere (test af alarmsystemer, temperatur, rens af filtre mv.)
  • Afholdelse af seminarer/kurser for kundernes tekniske personale (first hand trouble shooting)
  • Hjælp til virksomhedens sælgere omkring tekniske specifikationer i salgssager/udbud
  • Viden om nationale love og regler omkring kølemidler
  • Kontakt til leverandører om tekniske spørgsmål

Du er i det daglige Holm & Halbys ansigt udadtil i mødet med kunderne og på samme tid kundens repræsentant, der bringer feedback og ønsker retur til virksomheden.

El-teknisk knowhow og vilje til løsning


For at blive kandidat til stillingen som servicetekniker kommer du med en el-teknisk baggrund og erfaring, gerne indenfor fejlfinding med brug af PC. Din uddannelsesbaggrund kan være elektriker, kølemontør, køletekniker eller lignende mens du har erfaring med at fejlsøge, udbedre og dokumentere på teknisk udstyr. Du har erhvervet dig et kølecertifikat og 3-5 års erfaring som servicetekniker.

Skulle du beskrive dig selv, er du selvkørende og sætter en ære i at levere sublim service til dine kunder. Du trives i kontakten med dine kunder, som du vil gå langt for i løsningen af deres udfordringer. Det falder dig naturligt at bruge IT som understøttende værktøj i din hverdag og du formulerer dig problemfrit på både dansk og engelsk i skrift og tale. På samme tid holder du af at vidensdele og trække på dine kollegaers erfaring, når du selv strander fagligt.

Holm & Halby tilbyder


Du tilbydes ansættelse i en dynamisk værdibaseret virksomhed, hvor ca. 50 kolleger står klar til at tage imod dig. Du tilbydes træning – både internt og hos virksomhedens leverandører.

Holm & Halby tilbyder i tillæg til fast gage ansættelse som funktionær med individuel bilordning, sundhedsordning, pensionsordning, hjemmeopkobling, og meget andet.

Der er ingen vagtordning tilknyttet stillingen.

Den videre proces


Du søger jobbet hos FLAIR – tidligere Adecco, da vi varetager rekrutteringen af Holm & Halby nye servicetekniker. Når du trykker ’ansøg’, guides du derfor videre til vores rekrutteringssystem. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Recruitment Consultant Morten Thomsen fra FLAIR – tidligere Adecco på tlf.: 3136 5625. Din henvendelse behandles fortroligt, og vi evaluerer løbende ansøgningerne. Når rette kandidat er fundet, lukker vi stillingen ned.

Om Holm & Halby


Holm & Halby A/S er en af Danmarks førende udbydere af laboratorieudstyr. Med en stab af kompetente fagfolk og ca. 70 år i branchen har vi oparbejdet en knowhow og en ekspertise, der sikrer vores kunder et langvarigt og udbytterigt samarbejde om de bedste laboratorie-løsninger. Holm & Halby koncentrerer sig om markedets førende laboratorieudstyr. Derfor er vi altid up-to-date med innovative løsninger fra førende producenter verden over.

Den danske serviceafdeling består af ca. 29 ansatte hvoraf teknikerne er fordelt på forskellige produktområder der servicerer kunder i hele Danmark.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Brøndby

Lignende jobs

  • Maskintekniker i København

    Fri kontakt
    Har du en teknisk uddannelse og lyst til at arbejde med laboratorieudstyr, såsom varmeskabe og inkubatorer? Er du interesseret i en selvstændig og serviceorienteret stilling, hvor du skal stå for reparationer, vedligeholdelse og installationer af laboratorieudstyr?
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskintekniker i Glostrup

    Fri kontakt
    Brænder du for at nørde med tekniske produkter og komponenter? Er du en problemknuser, som finder glæde i at finde og løse fejl? Trives du med at arbejde på værksted sammen med gode kolleger samt besøge kunderne lejlighedsvist? Så er stillingen hos Armatec lige noget for dig!
    • Maskintekniker
    • Glostrup
    Få mere info
  • Maskintekniker i Greve

    Vi har travlt og søger derfor hurtigst muligt en maskinfører til 14 tons gravemaskine med GPS, som skal udføre anlægsopgaver på hele Sjælland. Har du erfaring som maskinfører eller gravemester, og .
    • Maskintekniker
    • Greve
    Få mere info
  • Maskintekniker i København

    Gummigedsfører 25-30 tonsSom gummigedsfører vil du være ansvarlig for at håndtere jordaffald og murbrokker på forskellige byggepladser.Opstartsdato: Hurtigst muligtArbejdstid: Mandag til torsdag .
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4