Fagleder til elevatorområdet i Drift og Teknik 5, [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Vil du være med til at udbygge og vedligeholde elevatorområdet i Region Hovedstaden?

Trives du med at være en aktiv del af driftsledelsen, sætte retning og servicere medarbejdere og brugere på vores hospitaler? Brænder du for at bidrage, til mere effektiv drift og få ”mere for pengene”? Har du samtidig flair for ledelse, elevatorer og økonomi? Så er du måske vores nye fagleder for området.

Om stillingen
Vi tilbyder dig en spændende og udfordrende stilling, hvor du har mulighed for at bidrage til, vi får en mere effektiv og økonomisk rentabel drift på alle vores matrikler og ikke mindst vores kunder oplever, at de har en stærk og professionel samarbejdspartner i CEJ. Du kommer til at arbejde sammen med professionelle og engagerede kollegaer.

Du bliver ansat i afdelingen DoT5 (Drift og Teknik 5) og kommer til at referere til Driftschef Hanne Bruun Rendsborg. DoT5 er et tværgående team bestående af 5 fagledere, 3 fagspecialister og 45 teknikere og administrative medarbejdere. Med deres specialistviden understøtter vi medarbejderne i resten af organisationen.

Fagleder med bredt teknisk ansvarsområde:
Som fagleder for elevatorområdet, er det vigtigt at du kan omsætte ord til handling og sætte dig ind i et komplekst teknisk område. Du skal løbende udvikle området til at varetage alle elevatorer i CEJ´s serviceområde og måske yderligere beslægtede produkter.

Du vil indledningsvis blive fagleder for en velfungerende elevatorgruppe med en teamkoordinator og 14 elevatormontører, der løser opgaver rundt på vores hospitaler.

Området har et højt service og kvalitetsniveau. Vi er ISO certificerede, og du vil skulle sikre, at dette serviceniveau fortsætter.

Det betyder, at du blandt andet skal

  • Have ansvaret for den overordnede driftsledelse af elevatorområdet i Region Hovedstaden
  • Drive og udvikle et tværgående fagområde, hvor løsningsmodeller og kompetencer på tværs vil give et kvalitetsmæssigt og fagligt løft
  • Kvalificere prioriteringsoplæg for tekniske og bygningsmæssige projekter i samarbejde med vores interne byggeorganisationer
  • Videreføre arbejdet med systematisk at oprette regionens elevatorer til at imødekomme krav i AT´s bekendtgørelser og sikre konverteringen af ISO-9001:2015 til ISO-9001:2017
  • Sikre afdelingen bruger vores FM-system Dalux
  • Sikre Regionen får mere for pengene

Om dig
Der vil være højt tempo i dagligdagen og dagene ligner ikke hinanden. Derfor er det vigtigt, at du trives i en omskiftelig hverdag med korte frister. Du vil samarbejde med professionelle og engagerede kollegaer, og du vil blive en vigtig brik i fastholdelse og udviklingen af et stærkt fagligt og socialt miljø, hvor vi prioritere at have det sjovt, mens vi når vores ambitiøse mål.

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse- og erfaringsmæssig baggrund indenfor for området eller lignede områder og gerne en teknisk faglig uddannelse f.eks. som elevatormontør, El uddannelse, maskinmester eller andet.

Du er professionel i din tilgang til opgaverne og trives i en kultur hvor opgaverne skal løses hurtigt og effektivt. Som person udviser du engagement og er resultatorienteret. Du trives med alsidige opgaver, som kræver, at du er god til at kommunikere med kollegaer og samarbejdspartnere på alle niveauer.

Desuden forventer vi at du:

  • Har erfaring med udvikling af en driftsforretning og er god til at præsentere ideerne/opgaverne
  • Arbejder struktureret og evner at samarbejde og koordinere på tværs
  • Fremtræder imødekommende og kommunikerer klart og tydeligt
  • Kan håndtere modstridende interesser og finder den gode løsning inden for rammerne
  • Flair for økonomi og systemanvendelse
  • Har dokumenteret ledelseserfaring
  • Rigtig god forandringsagent og nytænkende i din tilgang til opgave og løsninger
  • Det er fordel hvis du har dokumenteret kendskab til ISO-systemer og auditprocedure
  • Har kørekort

Vi tilbyder
Hos os får du en spændende stilling med interessante og udviklende arbejdsopgaver i en tværgående enhed. Du vil få en stor grad af selvstændighed i opgaveløsningen og frihed til at planlægge eget arbejde. Vi har et godt arbejdsklima i et travlt miljø, hvor du vil få mulighed for at præge dagligdagen og afdelingens udvikling.

Ansøgningsfrist og kontaktinformation
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos Driftschef Hanne Bruun Rendsborg på e-mail: [email protected] eller telefon 21 20 90 50.

Ansøgning skal være os i hænde senest den 31. oktober 2023.

Stillingen er til besættelse hurtigst muligt.

Vi indkalder løbende til samtaler.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår aftales i henhold til gældende overenskomst og dine kvalifikationer.

Drift og Teknik 5 er en del af Center for Ejendomme, og dit primære arbejdssted vil være i vores domicil på Frederiksberg Hospital og Herlev Hospital.

Om os
Center for Ejendomme (CEJ) er det koncerncenter i Region Hovedstaden, som varetager regionens ejendomsportefølje på ca. 2 mio. kvadratmeter med alt fra fredede ejendomme til hospitalsbyggeri.

Sammen skal vi skabe, drive og optimere de fysiske rammer for Region Hovedstadens hospitaler, virksomheder og centre samt stå for relaterede ejendomsservices.
Vi er med til at sikre optimale fysiske rammer for regionens ca. 40.000 ansatte og for de patienter, der skal føle sig ventede og velkomne, overalt hvor de kommer på regionens matrikler.

Vi er i gang med at skabe et stærkt fagligt miljø med gode udviklingsmuligheder for CEJs ca. 900 medarbejdere. Ambitionen er at være en stærk og værdsat samarbejdspartner, så vi sammen med regionens øvrige medarbejdere, kan skaber en god oplevelse for patienterne.

I CEJ skaber vi en vigtig del af grundlaget for et velfungerende sundhedsvæsen.

Vores arbejde giver mening, fordi det handler om liv.
Vil du være med til at gøre en forskel?

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Herlev
  • Tirsdag den 31. oktober 2023

Lignende jobs

  • Maskintekniker i Glostrup

    Fri kontakt
    Brænder du for at nørde med tekniske produkter og komponenter? Er du en problemknuser, som finder glæde i at finde og løse fejl? Trives du med at arbejde på værksted sammen med gode kolleger samt besøge kunderne lejlighedsvist? Så er stillingen hos Armatec lige noget for dig!
    • Maskintekniker
    • Glostrup
    Få mere info
  • Maskintekniker i København

    Job i et dynamisk arbejdsmiljøTil vores kunde i Søborg søger vi en kvalitetsbevidst operatør som vil være med til at bidrage til skabelsen af en cirkulær økonomi for plast i et tæt samarbejdende og..
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskintekniker i København

    <p>Are you an Automation Engineer (Instrumentation, Automation, SRO) looking to bring your skills to the heart of the energy transition industry, helping to guide the public and private secto..
    • Maskintekniker
    • København
    Få mere info
  • Maskintekniker i Albertslund

    Vores produkter og løsninger spiller en nøglerolle i industrien – elektronik, medicinsk forskning, vedvarende energi, fødevareproduktion, infrastruktur og meget mere. Hos os arbejder du med de nyes..
    • Maskintekniker
    • Albertslund
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
16. maj 2024 3
15. maj 2024 3
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 2
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1