Maskinmester/tekniker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

Har du lyst til et alsidigt og udfordrende job med høj grad af selvstændighed i opgaveløsningen? Og har du lyst til at bringe dine tekniske færdigheder i spil og være med at til at sikre optimal og kontinuerlig drift på byggetekniske installationer og anlæg? I så fald har du nu muligheden for at blive en del af Syddansk Universitets tekniske afdeling, hvor vi vægter et åbent og positivt kollegialt og fagligt samarbejde højt.

I afdelingen har vi ansvaret for drift, vedligehold og optimering af byggetekniske installationer og anlæg, som fx varme- og køleanlæg, komfort- og proces ventilation, trykluftanlæg, vakuumanlæg, installationer til forsyning af specialgasser og vand til laboratorier, ABA- Sprinkling- og slukningsanlæg samt elektriske installationer. Vi har et stort fokus på bæredygtighed og en del af vores daglige arbejde er med tanke på energioptimering og CO2-reduktion.

Drift, vedligehold og optimering af installationer og anlæg

Du vil som driftskoordinator indgå i den daglige drift og bidrage til løbende prioritering og koordinering af opgaver. Det er vigtigt, at du har overblik over de forskellige leverandører og faggrupper, som vi dagligt samarbejder med, så de fysiske rammer for ansatte og studerende fungerer optimalt. Du kan arbejde selvstændigt, igangsætte og uddelegere relevante opgaver til kolleger og eksterne leverandører. Du skal udvise handlekraft, når det kræves og selv indgå aktivt i opgaveløsningen med en vis ’hands on’ på opgaverne sammen med dine kolleger.

Du vil deltage i relevante projekter fx i forbindelse med modernisering af den tekniske infrastruktur, renovering, ombygning og nybygning. Det er derfor centralt, at du har erfaring med projektledelse og god talforståelse.

Vi er en fleksibel arbejdsplads med stort fokus på balancen mellem arbejde og privatliv, og du har stor medindflydelse på tilrettelæggelse af dine opgaver.

Teknisk stærk og udpræget holdspiller

Du har en teknisk baggrund som maskinmester eller anden teknisk relevant baggrund med solid, bred erfaring indenfor drift og vedligeholdelse. Det vil være en fordel, hvis du kan opnå godkendelse som fagligt ansvarlig inden for El og/eller VVS. Du har kørekort og kommunikerer godt på både dansk og engelsk.

På det personlige plan er du ansvarsbevidst og dedikeret med en positiv og løsningsorienteret tilgang til opgaver. Du er god til at lytte, og kan forstå komplekse opgaver, så du kan indgå i det øvrige driftsteam som et positivt indspark og en god sparringspartner. Du nyder at kommunikere med mange forskellige mennesker og tror på at vi i teamet gør hinanden bedre i den fælles opgaveløsning.

Du arbejder struktureret, besidder overblik og er god til at prioritere dine opgaver og ansvarsområder. At kunne indgå i nye opgaver samt håndtere mange opgaver er naturligt for dig.

Du vil indgå i et team med erfarne og dedikerede maskinmestre og der vil være god støtte fra kolleger både i form af sidemandsoplæring og sparring i opgaveløsning. Der er løbende god mulighed for både faglig og personlig udvikling i en til tider travl hverdag, hvor der både er rutineprægede opgaver og mere akutte opgaver.

Ønsker du yderligere oplysninger om jobbet?

Du er velkommen til at kontakte afdelingschef Lars Tiedemann på tlf. 6550 2000 eller mail [email protected] eller maskinmester/koordinator Kim Andreasen på tlf. 6550 2058 eller mail [email protected].

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer og ansættelsen finder sted efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og faglig organisation. Du vil indgå i afdelingens tilkaldeberedskab udenfor normal arbejdstid.

Ansøgningsfristen er den 31.12.2023 kl. 23.59.59.

Samtaler forventes gennemført i uge 2, 2024

Stillingen ønskes besat 1. marts 2024 eller snarest muligt.

Ansættelse finder sted i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og gældende overenskomst.

Ansøgning skal indeholde følgebrev, CV og eksamensbevis. Alle dokumenter i forbindelse med ansøgning bør ikke indeholde CPR-nummer – i så fald skal CPR-nummer overstreges.

Alle vedhæftede filer skal være i Adobe PDF format.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Odense M
  • Søndag den 31. december 2023

Lignende jobs

  • Maskintekniker i Odense

    Tilkaldeoperatører til pantstationen i OdenseEr du studerende eller gået på efterløn/pension og kunne du tænke dig at arbejde som tilkaldeoperatør på vores pantstation i Odense og blive en del .
    • Maskintekniker
    • Odense
    Få mere info
  • Maskintekniker i Odense SV

    Er du klar til et job, hvor du ikke bare skruer løs – men også har stort fokus på teknik, teamwork og god kundeservice? Som VPS-tekniker hos [xxxxx] kommer du til at arbejde med et .
    • Maskintekniker
    • Odense SV
    Få mere info
  • Maskintekniker i Odense S

    Har du erfaring med at betjene gravemaskiner og sætter du en ære i at udføre og levere kvalitetsarbejde?Til vores anlægsafdeling i Odense søger vi en erfaren og kompetent maskinfører, som fast .
    • Maskintekniker
    • Odense S
    Få mere info
  • Maskintekniker i Odense SØ

    Er du uddannet automatiktekniker, og har du lyst til en alsidig hverdag, hvor du på el/automationsdelen, skal bidrage til opbygning af maskiner og komplette proceslinjer til fødevareindustrien?.
    • Maskintekniker
    • Odense SØ
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskinteknikere i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskintekniker i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskinteknikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskinteknikere over tid

Dato Alle jobs som maskinteknikere
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1