Kolleger søges til Økonomiafdelingen i Forsvarsministeriets Personalestyrelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

To af vores kolleger har fået nye spændende udfordringer. Vi søger derfor nye kolleger. Har du talforståelse, og er du god til relationer? Er du positiv, selvstændig og grundig, og vil du arbejde med økonomistyring på et spændende ministerområde?

Så er det dig, vi søger til Økonomiafdelingen i Forsvarsministeriets Personalestyrelse i Ballerup (FPS Økonomi).

Om os

FPS Økonomi består af 10 dygtige medarbejdere, og er geografisk beliggende i Ballerup. FPS Økonomi er organisatorisk forankret i Forsvarsministeriets departement, og har et tæt samspil med de øvrige økonomifunktioner i forsvaret og departementet.

I det daglige er der fokus på styring af et samlet budget på godt 2 mia. kr., hvoraf ca. 0,5 mia. vedrører styrelsens eget budget og 1,6 mia. vedrører en række tværgående budgetposter, hvor vi varetager controlling for hele ministerområdet.

Det er FPS Økonomis ansvar at sikre en stærk økonomistyring, som understøtter, at der opnås mest Forsvar for pengene.

Forsvarsministeriets Personalestyrelse er overordnet ansvarlig for personaleområdet, herunder HR-driften i Forsvarsministeriet. Forsvarsministeriets Personalestyrelse er som arbejdsplads kendetegnet af høj faglighed, fokus på vidensdeling samt et godt og velfungerende arbejdsmiljø.

Om stillingen

Du vil få dine egne ansvarsområder, hvor du vil være ansvarlig for den løbende økonomiske styring, og videreudviklingen af økonomistyringen. De primære arbejdsopgaver på økonomiområdet for kontoret omfatter følgende:

- Controlling af forbrug i forbindelse med de månedlige afrapporteringer
- Budgetopfølgningsmøder med de budgetansvarlige chefer
- Faglig sparring/støtte af de budgetansvarlige chefer
- Udarbejdelse af prognoser og flerårsbudgetter
- Budgettering i SAP
- Udgiftsopfølgning
- Opbygning af regnearksmodeller til brug for økonomistyringen
- Konsekvensberegninger
- Økonomiske analyser
- Beregning af styrelsens forpligtelser
- Bidrag til sagsoplæg
- Løbende vedligehold og opbygning af en hensigtsmæssig registreringsstruktur i
økonomisystemet SAP
- Deltagelse i arbejdsgrupper
- Koordination af revisionsopgaver i FPS
- Ad hoc opgaver

Vi søger kollegaer, der vil have egne og faste områder, men som også skal være indstillet på bl.a. både at dykke ned i uddybende analyser og arbejdsgrupper på skiftende arbejdsområder samt støtte op om andres arbejdsområder ud fra fx øget aktivitet.

I den ene stilling vil dine egne områder i udgangspunktet være business controlling af et par af vores centre i FPS, koordination af FPS’ revisionsopgaver samt control-ling af bidrag til flexjobordningen og barselsfonden. Der er dog mulighed for selv at påvirke opgaveporteføljen.

Den anden stilling vil være rettet mod business controlling af en række tværgående poster i Forsvaret, bl.a. udgifter til værnepligtige. Din primære rolle, ud over opfølgning og prognoser på udvalgte tværgående budgetposter, vil være datamanager for de tværgående budgetposter.
Du vil skulle stå for den løbende finansiel controlling, tilpasning af budgetterne i SAP, stå for udgiftsopfølgningen og opdatering af relevante opfølgningsregneark. Du vil som følge af dine ansvarsområderne få en stor indsigt i registreringsstrukturen i SAP på HR-området.

I forbindelse med dine økonomiopgaver får du mulighed for at opnå betydelig erfaring med offentlig økonomistyring, og du kan forvente at blive grundigt oplært i relevante SAP-moduler, Business Object/Analysis for Office, og Officepakken - især Excel.

Vi tilbyder således spændende stillinger med varierende arbejdsopgaver i et fagligt stærkt miljø med engagerede og kompetente kollegaer. Der vil være fokus på, at dit potentiale udfoldes og udvikles yderligere. Vi lægger stor vægt på trivsel i hverdagen, herunder ved at have et godt sammenhold og hjælpe hinanden, og generelt et arbejdsliv som understøtter en hensigtsmæssig balance mellem privat- og arbejdsliv.

Om dig

Du skal have en relevant akademisk uddannelse som cand.polit., cand.oecon., cand.scient.pol. eller lignende, hvor du har haft fokus på økonomiske fag. Vi søger i udgangspunktet en kollega, der er nyuddannet eller med et par års erfaring. Kandidater med en HK-baggrund, som har solid erfaring og flair for økonomistyring kan også komme i betragtning.

Du er analytisk stærk, du har god forståelse for anvendelse af data, og du har lyst til at arbejde med økonomistyring og gode kollegaer.

Det falder dig naturligt at indgå i og skabe gode samarbejdsrelationer, ligesom du formår at formidle økonomiske budskaber letforståeligt såvel mundtligt som skriftligt.

Du har en naturlig respekt for deadlines og evner at arbejde struktureret med opgaverne, både selvstændigt og i et team. Du udviser initiativ og handlekraft, ligesom du er proaktiv i forhold til at imødekomme og finde løsninger på forestående problemer.

Du kan lide at have flere bolde i luften, og din hverdag kan være travl og til tider omskiftelig.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant forhandlingsberettiget organisation. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg i overensstemmelse med de stillede krav og dine kvalifikationer.

Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne godkendelse under hele ansættelsesforløbet.

Ansættelsesstedet er Forsvarsministeriets departement med daglig tjeneste i Personalestyrelsen, Lautruphøj 8, 2750 Ballerup.

Ansøgningsfristen er den 17. maj 2023.
Samtaler forventes afholdt løbende.

Stillingerne ønskes besat senest 1. august 2023.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriet ser mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion og etnisk oprindelse til at søge stillingerne.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Mathias Gjørling Dragsted på tlf. 32 66 57 20 eller souschef Helene Sandholm på tlf. 72 81 90 88.

Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen eller løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Rikke Frandsen på telefon 3266 5736.

Du kan læse mere om Forsvarsministeriets Personalestyrelse på www.forpers.dk eller om Forsvarsministeriets departement og kontorerne i Økonomi- og driftsafdelingen på www.fmn.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Ballerup
  • Onsdag den 17. maj 2023

Lignende jobs

  • Økonom (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 27. maj 2024 København On-site. Ønsker du at bygge en fremtid i hotelbranchen? Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom på Scandic Hvidovre.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde økonomiske analyser, som sætter Dansk Industris politik på den politiske dagsorden, og har du lyst til at indgå i et inspirerende team af dygtige og engagerede økonomer og studenter? Så er et studenterjob i DI’s afdeling for Økonomisk politik & Arbejdsmarkedspolitik måske noget for dig.
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Økonom i København

    Er du interesseret i at være med til at videreudvikle [xxxxx]? Er du både handledygtig og god til at samarbejde? Vi søger en senioranalytiker med motivation til at sætte et stort aftryk på moder..
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom i Herlev

    Her er din chance for at blive Senior Økonomikonsulent hos AzetsBliv en nøglespiller i vores regnskabsteamAzets søger en erfaren Senior Økonomikonsulent, der er klar til at tage ansvaret for sin eg..
    • Økonom
    • Herlev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
16. maj 2024 4
15. maj 2024 4
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 6
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2