Skarp akademiker med lyst til at arbejde med statslig økonomistyring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du erfaring og flair for offentlig økonomistyring? Er du selvstændig og ansvarsfuld, og har mod på at være med til at opbygge og udvikle et ny ministerium? Så er det måske dig, vi har brug for til at sikre en professionel og stærk virksomhedsstyring i Økonomiministeriet.

Om stillingen Du får sammen med en kollega ansvar for at opbygge og drive styringen af departementets økonomi, samt for at udvikle organisationen gennem strategisk virksomhedsstyring.

Opgaverne omfatter ressourcestyring, budgettering og controlling, såvel som identifikation og implementering af potentialer gennem styring og ledelsesinformation.

Ministeriet er nyt, og stillingen rummer derfor mulighed for at være med til at stå i spidsen for at opbygge en moderne og professionel virksomhedsdrift.

Dine konkrete arbejdsopgaver sammensættes i dialog med din chef og kollega, og vil bl.a. omfatte opbygning af koncepter og driftskadencer for:

  • Budgetproces og udgiftsopfølgning
  • Bevillingsstyring og finanslovsprocesser
  • Controlling, regnskab og ajourføring af systemadministration
  • Ressourcestyring og ledelsesinformation
  • Kontrakt- og leverandørstyring (IT, facility management mv.)

Opgaverne løses i tæt samarbejde med departementets eksterne leverandører og samarbejdspartnere, herunder Statens Administration og Statens IT. Samtidig vil du få en central rolle i Økonomiministeriets administrative sparring og samarbejde på tværs af øvrige ministerier og styrelser.

Internt vil den operationelle økonomi- og virksomhedsstyring skulle sikre et dynamisk og tæt samspil med departements faglige enheder. Du vil derfor få en bred samarbejdsflade med chefer og medarbejdere i huset.

Om dig Du er uddannet cand.polit., cand.scient.pol., cand.oecon., cand.merc. eller lignende.

Du har erfaring med økonomistyring fx fra en økonomifunktion i en styrelse eller et departement. Det er en fordel, hvis du kender de statslige økonomisystemer (Statens Budgetsystem, Navision Stat, Statens Koncernsystem etc.).

Du skal have lyst til at indgå i en mindre og agil organisation, hvor du kommer til at få et stort ansvar og en central rolle i at få Økonomiministeriet etableret. Du skal derfor også være god til at samarbejde og skabe relationer på tværs af fagligheder og erfaringsniveauer.

Derudover forventer vi, at du:

  • er god til at tilrettelægge processer og holde overblik over parallelle opgaveforløb
  • er en stærk formidler, der kan kommunikere komplekse problemstillinger i et kort og let forståeligt format – både mundtligt og skriftligt
  • er analytisk stærk og er i stand til at være nytænkende og kreativ, når det kommer til at løse opgaverne bedre og smartere.

Om os Økonomiministeriet er et nyetableret ministerium, som indtager en central position i den samlede betjening af regeringen.

Du vil blive en del af et stærkt hold, hvor vi skaber resultater i fællesskab i en uformel omgangstone. I Økonomiministeriet lægger vi vægt på høj faglighed, gode samarbejdsevner samt videre karrieremuligheder for vores medarbejdere.

Ansættelsesvilkår Du ansættes efter overenskomst for akademikere i staten og vil blive indplaceret som fuldmægtig eller konsulent på baggrund af dine kvalifikationer.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes på rette niveau og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode.

Ansættelsesområdet er Økonomiministeriet med tilhørende institutioner.

Flere oplysninger Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Morten Kyster Hvelplund på tlf. 2311 1712 eller mail: [email protected].

Ansøgning Vi ser frem til at modtage din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag via knappen ”Søg stillingen” senest den 16. april 2023.

Vi forventer at holde samtaler i uge 16 og håber at kunne byde vores nye kollega velkommen den 1. juni eller hurtigst muligt.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede kandidater uanset personlig baggrund til at søge. Vi ser frem til at læse din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • København K
  • Søndag den 16. april 2023

Lignende jobs

  • Økonom (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 10. maj 2024 København On-site. Ønsker du at bygge en fremtid i hotelbranchen? Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom på Scandic Copenhagen.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 27. maj 2024 København On-site. Ønsker du at bygge en fremtid i hotelbranchen? Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom på Scandic Hvidovre.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom i København

    Kelly Finance har specialiseret sig i rekruttering af profiler inden for økonomi, regnskab, revision og finans. [xxxxx] er en del af Kelly Services, som er en af verdens største..
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom (vikar) i København

    Vil du have mere tid til børnebørnene eller til at spille golf ved at arbejde i kortere eller længere perioder med mulighed for lange ferier? Så er vikariater en oplagt mulighed for dig!Kelly F..
    • Økonom
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0