Er du [xxxxx]’ nye EU-controller?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du mod på at arbejde med komplekse projekter i en forskningsinstitution i rivende udvikling? Er du detaljeorienteret, struktureret, skarp til formidling og god til at skære igennem? Så tilbyder vi en stilling, hvor du vil kunne udnytte dine kompetencer fuldt ud, og derigennem understøtte dansk geofaglig forskning i din hverdag.

Jobindhold

Vi søger en person, der kan indgå i vores enhed af EU-controllere. Du vil som controller få ansvaret for økonomistyringen af en række EU-finansierede projekter på tværs af hele GEUS.

Som EU-controller vil du understøtte den økonomiske styring af EU-projekterne i din portefølje fra start til slut. Dine arbejdsopgaver vil omfatte ansøgningsbudgettering, projektbudgettering, løbende, periodisk opfølgning og periodisk afregning til EU, inklusive sikring af nødvendig dokumentation.

Du vil også varetage løbende udgiftsregistrering i forbindelse med f.eks. timeforbrug, indkøb og rejser i forbindelse med projekterne. Du har med andre ord det samlede ansvar for håndteringen af projekternes økonomistyring fra start til slut. Du kan forvente en portefølje svarende til 15-20 aktive EU-projekter.

Dine primære samarbejdspartnere vil være projektlederne på de enkelte EU-projekter samt Økonomi og Kontrakters afdelingscontrollere, der håndterer de afdelinger, hvori EU-projekter indgår. Udover driften af EU-projekter indgår du i det løbende udviklingsarbejde i Økonomi og Kontrakter.

Dine kvalifikationer

Du kan have forudgående erfaring eller være nyuddannet. Ved besættelse af stillingen lægges især vægt på, at du har mindst en erhvervsfaglig uddannelse svarende til kontorassistent, og at du har erfaring med – eller en stærk interesse i – økonomistyring af EU-projekter.

Der vil blive lagt vægt på, at du er god til at arbejde struktureret og trives med mange praktiske opgaver af økonomifaglig karakter. Arbejdet med EU-projekter er kendetegnet ved sikring af behørig dokumentation for udgifter, og det er derfor ligeledes væsentligt, at du har blik for detaljen.

Der vil også blive lagt vægt på, at du som minimum taler, læser og skriver engelsk på forretningsniveau, og at du kan formidle regler og praktisk økonomi til ikke-økonomer. Derudover sætter vi altid pris på godt humør, og så hjælper vi hinanden, når der er travlt.

Afdeling for Økonomi og Kontrakter

Afdeling for Økonomi og Kontrakter består af ca. 15 dygtige og engagerede medarbejdere, der står for den samlede økonomistyring af ca. 500 projekter og aktiviteter fordelt på ni faglige og fire administrative afdelinger, samt en økonomisk volumen på ca. 350 mio. kr. EU-enheden i afdelingen består af to controllere og en EU-rådgiver.

Vi understøtter effektiv ressourceanvendelse til gavn for geologisk forskning rettet mod bl.a. klima, miljø og viden om undergrunden. Nogle af de indsatser, vi pt. understøtter, omhandler fortsat sikring af rent drikkevand, lagring af CO2 i undergrunden, overvågning af indlandsisen i Grønland og rådgivning om sjældne mineralressourcer.

Vi tilbyder

  • Et levende og uformelt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kolleger
  • Alsidige arbejdsopgaver og gode muligheder for selv at få indflydelse på dem
  • Udviklingsmuligheder og adgang til kurser og anden efteruddannelse
  • Familievenlig arbejdsplads med flextidsordning.
  • Et aktivt foreningsmiljø med personale- og kunstforening.
  • Motionscenter med tilknyttet fysioterapi på arbejdspladsen.

Løn og ansættelsesforhold

I henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante forhandlingsberettigede faglige organisation.

Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv, og opfordrer alle interesserede uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Yderligere oplysninger

Kan fås ved henvendelse til chef for Økonomi og Kontrakter Thomas Roed-Thorsen på tlf. 91 33 34 83, e-mail: [email protected] eller vicedirektør Anne Merete Kofoed på tlf. 20 75 78 31, e-mail: [email protected].

Ansøgning

Ansøgningen skal være vedlagt et CV samt relevante eksamenspapirer og evt. kontaktoplysninger på referencepersoner (max. 2).

Ansøgning sendes via GEUS hjemmeside www.GEUS.dk under Job og Uddannelse og skal være GEUS i hænde senest mandag den 25. september 2023 kl. 12:00.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 39 og 40.

Ansøgninger modtaget efter tidsfristen vil ikke blive taget i betragtning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • København K
  • Mandag den 25. september 2023

Lignende jobs

  • Økonom (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 27. maj 2024 København On-site. Ønsker du at bygge en fremtid i hotelbranchen? Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom på Scandic Hvidovre.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde økonomiske analyser, som sætter Dansk Industris politik på den politiske dagsorden, og har du lyst til at indgå i et inspirerende team af dygtige og engagerede økonomer og studenter? Så er et studenterjob i DI’s afdeling for Økonomisk politik & Arbejdsmarkedspolitik måske noget for dig.
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Økonom (vikar) i København

    Vi har sendt en sikkerhedskode til din e-mail.Log på Glemt Annullér
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom i København

    Vi har sendt en sikkerhedskode til din e-mail.Log på Glemt Annullér
    • Økonom
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0