Student søges til Plan- og Landdistriktsstyrelsens ledelsessekretariat med interesse for ministerbetjening

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København V

Interesserer du dig for minister- og ledelsesbetjening, og har du lyst til at få indsigt og erfaring med at arbejde i en styrelse? Så er du måske vores nye kollega i ledelsessekretariatet.

Om Ledelsessekretariatet

Ledelsessekretariatet løser en bred vifte af opgaver lige fra direktions- og ledelsesbetjening, intern service, kommunikationsopgaver, it samt ministerbetjening.

Opgaverne kræver en høj grad af samarbejde og koordination på tværs af vores egen styrelse og departementet, og vi arbejder med helt aktuelle og centrale sager i styrelsen. Du skal derfor trives i en udadvendt rolle med en bred kontaktflade.

Du får 8 engagerede kollegaer med forskellige erfaringer, uddannelser og opgaver. Vi er uformelle, og viden er noget, vi deler.

Om stillingen

Du vil som student få et godt indblik i Plan- og Landdistriktsstyrelsens forskellige fagområder og er samtidig en spændende mulighed for at få konkret erfaring og indblik i en statslig styrelse. Dine arbejdsopgaver vil omfatte:

  • Ministerbetjening, hvor du bliver bindeled mellem departementet og rette sagsbehandler i styrelsen.
  • Assistance ved større mødearrangementer, som fx booking af mødesteder, bestilling af mødeforplejning m.m.
  • Bistand ifm. kursusadministration.

Vores forventninger til dig

Vi forestiller os, at du er i gang med en relevant akademisk uddannelse og evt. har erfaring fra en lignende stilling. Du har lyst til at arbejde i en organisation med en bred variation af spændende opgaver, hvor du får mulighed for at afprøve og tillære dig nye kompetencer. Du bliver en del af et ambitiøst team, hvor vi forventer, at du:

  • Er serviceminded, nysgerrig og imødekommende
  • Arbejder systematisk, struktureret og har blik for detaljen
  • Kan tage initiativ til at samarbejde med de øvrige kollegaer i Ledelsessekretariatet og på tværs af Plan- og Landdistriktsstyrelsen
  • Er arbejdsom, ansvarsfuld og fleksibel
  • Er handlekraftig og ikke bange for at tage initiativ
  • Bidrager til det gode arbejdsmiljø i kontoret

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring fra anden offentlig myndighed.

Om Plan- og Landdistriktsstyrelsen

Plan- og Landdistriktsstyrelsen er en styrelse under Kirkeministeriet med ansvar for fysisk planlægning og byudvikling samt udviklingen af landdistrikter og de små øsamfund. Vi er en ambitiøs og moderne myndighed, der lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet og på et godt og tillidsfuldt samarbejde med vores interessenter og samarbejdspartnere. Vi har internt en flad struktur og lægger vægt på åben kommunikation og samarbejde. Styrelsen har afdelinger i København og Nykøbing Falster og vi er ca. 125 medarbejdere. Tjenestestedet er i København.

Om ansættelsen

Der er tale om en studentermedhjælperstilling med tiltrædelse snarest muligt. Arbejdstiden er gennemsnitlig 20-25 timer om ugen med mulighed for fleksibilitet i eksamensperioder. Du bliver ansat og aflønnet efter gældende overenskomst for kontorfunktionærer i staten HK/STAT.

Yderligere information om stilling kan fås ved henvendelse til chef for ledelsessekretariatet Anne-Mette Kjær Hesselager på tlf. 2045 8612 eller [email protected].

Ansøgning

Lyder stillingen som noget for dig, så send din ansøgning, CV og eksamenspapirer senest den 25. september 2023. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Samtaler forventes afholdt løbende.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede, uanset personlig baggrund, til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Mandag den 25. september 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 4