Analysestærk økonomikonsulent til det specialiserede socialområde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringkøbing

Brænder du for skarp økonomistyring og kan du sikkert og erfarent understøtte udgiftsstyringen og den fortsatte udvikling af det specialiserede socialområde? Så har vi bud efter dig, da vores nuværende kollega har fået nye udfordringer i vores afdeling.

Økonomiafdelingen arbejder tæt sammen med den faglige myndighedsafdeling i Handicap og Psykiatri, hvor vi har harmoniseret styringen af vores institutioner, og har nu fokus på at fastholde og udvikle arbejdet. Vi skal dels være skarpe på prognose- og kapacitetsforudsigelser og samtidig tilrettelægge tilbudsviften så fleksibelt, at vi sikrer den bedste ressourceanvendelse i fagområdet. Her vil din rolle være central og vigtig, for du skal medvirke til at sikre en balanceret økonomisk udvikling via løbende budgetopfølgninger og analyser. Vi skal i Økonomi være på forkant med udviklingsmulighederne og – hvor relevant – foreslå ændringer i opsætning og styring af området. Derfor søger vi en erfaren kollega til opgaven.

Du bliver sparringspartner for fagchefen og områdeledere, og du skal i den forbindelse tænke løsninger og større perspektiver samtidig med, at du holder styr på tallene og bundlinjen i samarbejde med dine kollegaer. Det vil sige, at du i dagligdagen har overblik over igangværende og fremtidige opgaver i samarbejdet. Desuden er du med til at binde trådene sammen.

Stillingens indhold

Den ledige stilling indgår i et økonomiteam med 12 kollegaer, som tilsammen varetager økonomikonsulentfunktionen for fagområderne Handicap og Psykiatri samt Sundhed og Omsorg.

Du skal i jobbet:

  • opbygge og fastholde en tæt dialog med alle fagområdets ledere
  • udarbejde ledelsesinformation, analyser og drive udviklingen
  • samarbejde med fagområdet og kollegaer om budgetlægningsarbejdet
  • udarbejde løbende løn- og budgetopfølgning på et eller flere områder
  • være sparringspartner og inspirator på opgaveløsninger generelt i teamet

I Økonomi & Udbud har vi en ambition om at gøre en forskel for borgerne. Det fordrer, at vi er på forkant med udviklingen, og vi forventer, at du også har lyst til at udvikle dine kompetencer løbende. Vi tilbyder et spændende job, hvor du har stor egen kompetence og varierende opgaver. Vi lover, at to dage ikke er ens, og at du vil opleve et godt socialt sammenhold, humor og plads til forskellighed. "Det er vigtigt, at du er undersøgende, og bidrager i vores samlede opgaveløsning" siger teamleder Kristina Møller Nielsen.

Om dig

Vi vægter positivt, at du har:

  • relevant videregående økonomisk uddannelse
  • solide kompetencer og erfaring med budget, regnskab og økonomistyring på det kommunale område
  • erfaring eller viden om det specialiserede socialområde
  • gode analytiske evner, som gør dig i stand til at få overblik over og komme tæt på den faglige viden på området. Du er nysgerrig og undrer dig, når noget stikker af.
  • er kommunikativt stærk og opbygger stærke og gode relationer, som en naturlig ting.

Hvem er vi?

Ringkøbing-Skjern Kommune er organiseret i en direktionsmodel med en tværgående direktion, 6 fagområder og 2 stabsområder. Økonomi & Udbud er fælles for hele organisationen, og er en del af staben Viden & Strategi. I Økonomi & Udbud er vi godt 40 medarbejdere fordelt på forskellige teams og lokationer. Stillingen er placeret i Økonomi- og rådgivningsteamet på Servicecentret i Ringkøbing, hvor fagområderne ligeledes er placeret. Teamet hjælper og giver faglig sparring til hinanden i hverdagen. Vi har brug for dig, der vil være med til at gøre vores gode team endnu bedre.

Yderligere oplysninger

Løn- og ansættelsesforhold aftales med udgangspunkt i gældende overenskomst. Arbejdstiden er som udgangspunkt 37 timer.

Så glæder vi os til at modtage din ansøgning. Du er meget velkommen til at ringe (til og med uge 6) til teamleder Kristina Møller Nielsen, telefon 99 74 12 62.
Ansøgningsfristen er søndag den 18. februar 2024. Samtaler forventes afholdt den 22. februar 2024.

Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Ansøg" nederst på siden. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.

Medarbejderne i Ringkøbing-Skjern Kommune er vores vigtigste ressource

Vi understøtter det gode liv og væksten. Vi går efter de gode løsninger sammen med borgere, virksomheder og andre gode relationer.

Vores arbejde er båret af viden, som vi hele tiden udvikler. Vi lærer af enhver opgave - både som enkeltperson, team og organisation. Læring er en del af hverdagen.

Vi er og bliver rige på natur i Danmarks største kommune. Naturen er kilden til det gode liv og til at skabe vækst. Det går vi efter. Det lykkes, fordi vi forkæler ildsjælene og arbejder sammen på tværs.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=c8f52443)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringkøbing.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Ringkøbing
  • Søndag den 18. februar 2024

Lignende jobs

  • Økonom i Hele Danmark

    Fri kontakt
    Som anført på vores hjemmeside, modtager vi gerne uopfordrede ansøgninger. For at give vore kandidater en god service, og som led i at vi overholder Den Europæiske Persondata forordning (GDPR), samarbejder vi med prokan rekruttering, der håndterer alle vore kandidater.
    • Økonom
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Økonom (elev) i Engesvang

    Går du med en drøm om at arbejde med regnskab og økonomi? Og vil du kickstarte din karriere og få masser af praktisk erfaring i en international vækstvirksomhed, hvor der er gode udviklingsmulighed..
    • Økonom
    • Engesvang
    Få mere info
  • Økonom i Tarm

    Motiveres du af at udvikle en nøglefunktion i hjertet af virksomhedens projektstruktur, og har du potentiale til at tage det til næste niveau? Så er du den Controller, vi søger til ST Skoleinventar..
    • Økonom
    • Tarm
    Få mere info
  • Økonom (elev) i Vildbjerg

    Brænder du for tal og drømmer du om en uddannelse, hvor du får mulighed for at arbejde med hele paletten inden for økonomi?I [xxxxx]S verden er missionen klar: At sælge Dansk design indenfor køkken,.
    • Økonom
    • Vildbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Ringkøbing

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Ringkøbing over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0