Head of Strategy & Lean Portfolio Management

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

I Pris & Kommerciel Udvikling (PKU) i Privat har vi oprettet en ny stilling som Head of Strategy & Lean Portfolio Management (LPM), og du har nu en helt unik chance for at få en afgørende og central rolle i Tryg Privat.

Strategy & Lean Portfolio Management er en ny enhed med hovedansvaret for Trygs Privat DK strategi, herunder at facilitere strategiprocessen og følge op på vores strategiske KPI-er. Enheden sikrer også den strategiske eksekvering og analyse af vores udviklingsportefølje og optimering af vores udviklingsmodel (SAFe).

Vi søger en erfaren leder, der har solid erfaring med at drive strategiske porteføljer i store agile organisationer, og som meget gerne har en baggrund fra konsulentverdenen.

I stillingen som Head of Strategy og LPM får du to vigtige overordnede ansvarsområder:

  1. Facilitere strategiprocessen og følge op på vores strategiske KPI-er. Her kommer en af de helt store opgaver til at være 2027 strategien, der starter op i andet halvår af 2023.
  2. Sikre den strategiske eksekvering og analyse af vores udviklingsportefølje, hvor du med teamet både skal facilitere Privat forretningens strategiske beslutninger, samt styre vores strategiske roadmap.

Udover de overordnede ansvarsområder, vil en vigtig del af dit teams ansvar bestå i at drive strategiske analyser med fokus på transformative tiltag, som eksempelvis kundetilfredshed, distribution, digitalisering og omkostninger.

Head of Strategy & LPM | Ansvar for at drive udvikling

Som Head of Strategy & LPM bliver du en integreret del af den øverste ledergruppe i Pris & Kommerciel Udvikling i Privat. Pris & Kommerciel udvikling faciliterer og implementerer strategien på tværs af hele privat DK og sikrer prioritering og implementering af vores strategiske projekter. Pris & Kommerciel udvikling består af ca. 140 medarbejdere der er organiseret i fire excellence områder; Technical excellence, Development Excellence, Commercial excellence og Quality Excellence. I hvert område arbejder der dygtige medarbejdere, der har stort og bredt ansvar for eksempelvis prissætning, porteføljestyring, data science, projektledelse, produktudvikling, CRM, Digitalisering(Tryg.dk), Udvikling, ART, Procesoptimering og 2nd line support.

Du får stor frihed til at forme rollen selv, og vi forventer at du - i tæt samarbejde med Direktøren for Pris & Kommerciel Udvikling & Privatledelsen – tager ansvar for den strategiske retning, og for at sikre den fortsatte udvikling af Tryg Privat.

Du bliver primær strategisk sparringspartner for Direktøren for Pris & Kommerciel Udvikling i Privat, hvor du til daglig vil have et meget tæt samarbejde med den øverste Privatledelse.

Stærk kommunikation | Stakeholder Management | Skab tillid

For at lykkedes i rollen skal du være analytisk og strategisk stærk, og trives med tunge og forholdsvist komplekse projekter. Du skal samtidig være en god kommunikator, og mestrer stakeholder management.

Det vil være dig og dit team, der fremlægger vores strategiske initiativer for Privatledelsen, hvilket betyder, at du skal kunne begå dig overbevisende og effektivt på et højt niveau.

Til dagligt vil din berøringsflade være stor, og du kommer til at have tæt sparring med kollegaer fra et bredt udsnit af organisationen. Nogle af de kollegaer, du kommer til at få et tæt samarbejde med er:

  • Alle ledere og projektledere i centrale strategiprogrammer
  • Strategiske samarbejdspartnere og leverandører
  • Udviklings- & økonomiansvarlige i Privat
  • Koncernstrategiske funktioner

Om dig | Ledelse | Analytisk sans

Vi leder efter dig, der har min. 5 års erfaring fra konsulentbranchen, meget gerne skal være kombineret med en strategisk baggrund i en stor virksomhed.

For at blive en succes i rollen får du brug for din analytiske sans samt indgående forretnings- og økonomisk forståelse med henblik på at skabe overblik og generere beslutningsoplæg til vigtige stakeholders.

En god gennemslagskraft og erfaring med at drive strategiprocesser og transformationsprocesser med en struktureret og analytisk tilgang vil gavne dig. Rollen kræver i sagens natur, at du kan arbejde meget selvstændigt og er vedholdende mod målet – selvfølgelig i tæt dialog med stakeholders på tværs af organisationen, samt dit dedikerede team af fem dygtige medarbejdere.

Du er eminent til at sætte retning og motivere dine medarbejdere til at arbejde frem mod de opstillede mål. Du har høje ambitioner i forhold til resultater, og er energisk i forhold til at drive processer kombineret med at navigere i en forholdsvis kompleks organisation.

Kom med på rejsen | Skab udviklingen

Grib chancen og kom med på en rigtig spændende rejse! Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Direktør for Pris & Kommerciel Udvikling, Mikkel Zimakoff via mail: [email protected].

Send gerne din ansøgning allerede i dag og senest d. 01.04.23, da vi løbende indkalder relevante kandidater til samtale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
30. april 2024 78
29. april 2024 81
28. april 2024 84
27. april 2024 86
26. april 2024 88
25. april 2024 86
24. april 2024 88
23. april 2024 87
22. april 2024 85
21. april 2024 86
20. april 2024 86
19. april 2024 83
18. april 2024 79
17. april 2024 80
16. april 2024 77
15. april 2024 84
14. april 2024 83
13. april 2024 86
12. april 2024 81
11. april 2024 82
10. april 2024 85
9. april 2024 81
8. april 2024 81
7. april 2024 93
6. april 2024 96
5. april 2024 95
4. april 2024 91
3. april 2024 86
2. april 2024 86
1. april 2024 93
31. marts 2024 99