Talent for Best-in class Kundeoplevelser? Vi søger en Servicedesigner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Bliv en del af Trygs team ”Digitalization & Customer Experience” og sæt retningen for den gode kundeoplevelse på tværs af vores kanaler

Har du evnen til at gøre forsikring enkelt og skabe ”best-in-class” kundeoplevelser, så er det dig vi søger!

I Tryg Privat udvikler vi forsikringer og digitale løsninger til ­vores mange kunder. Vi ser det som vores fornemmeste opgave, at sikre en god kundeoplevelse og vi er stolte af allerede at have en høj kundetilfredshed. Vi har ambitiøse målsætninger for at højne kundeoplevelsen yderligere og som Servicedesigner får du en nøglerolle i at forbedre kunderejsen fra A-Å.

Om dit nye job | Fra idé til kundeoplevelse i verdensklasse

Din nye hverdag vil være som en del af afdelingen ”Digitalization & Customer Experience” i Tryg Privat. De 7 andre kolleger i afdelingen brænder for den gode kundeoplevelse – særligt med fokus på den digitale del af rejsen. Vores roller dækker over CX, UX, Adfærdsdesigner, Webanalytikere og Web content managers og vi har et tæt sammenhold med plads til forskellighed. Vi arbejder tæt sammen med andre afdelinger, fx Produkt, CRM og Strategi, men er også meget tæt på vores udviklingsteams, som arbejder i et skaleret agilt setup (SAFe).

I rollen som Servicedesigner vil du være med helt fra starten på større og mindre projekter med optegning af kunderejser, service blueprint og highlevel prototyper og du er skarp til visualisering af kundens oplevelse. Opgaverne kan spænde bredt – fra lancering af nye produkter, optimering af kunderejser, nye løsninger osv., så derfor er du også dygtig til stakeholder management og samarbejde. Du ved allerede, at kundecentricitet ikke kun hører til i en enkelt afdeling og derfor er du også god til at udbrede kundeviden og lære nye værktøjer fra dig. Udover skal du være dansktalende, da du skal arbejde tæt sammen med vores kunder.

Vi vil gerne skabe en rolle, der passer til lige netop dig, så se nedenstående som inspiration og ikke en tjekliste.

Vi ser gerne, at du:

  • Kan optegne kunderejser og service blueprint as-is og to-be - gerne ift. komplekse løsninger der går på tværs af kontaktkanaler
  • Kan udarbejde high-level prototyper og visualisere ‘Den gode kundeoplevelse’
  • Har en kreativ side og kan tænke lidt ud af boksen, men er samtidig pragmatisk i dine løsninger
  • Kan facilitere workshops, hvor vi sammen kan bidrage til de gode løsninger
  • Kan arbejde datadrevet og understøtte forretningen i strategisk beslutningstagen omkring kunderejsen
  • Er analytisk og god til at samarbejde og kommunikere
  • Er Design Thinker af religion 😊


Helt essentielt er dit gode og altid positive sind, som både smitter og appellerer til samarbejde. Du er, ligesom os, uformel i din omgangstone og ganske bevidst om, at succes skabes i et fællesskab.

Om os

Du bliver en del af en stor arbejdsplads på Klausdalsbrovej i Ballerup, med masser af mulighed for at trække på kompetencer på tværs. Vi sætter en dyd i at have en høj medarbejdertilfredshed og vi giver masser af tillid og ansvar til vores medarbejdere, da vi tror på, det er sådan vi skaber de bedste resultater. Vi arbejder i et fleksibelt setup, hvor vi både er på kontoret og kan arbejde hjemmefra, hvis man ønsker det. Tommelfingerreglen er, at vi er på kontoret 3 dage om ugen og kan arbejde hjemme 2 dage om ugen, hvis det passer med de opgaver man sidder med.

Skal du med på rejsen? | Søg allerede i dag! | Ansøgningsfrist d. 01.04.2023

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder for ”Digitalization & Customer Experience”, Charlotte Mørch, på telefon +45 41 86 26 36.

Da vi løbende afholder samtaler, vil vi bestemt anbefale, at du sender os dit CV og ansøgning allerede i dag og senest d. 1.4.2023.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du forkærlighed for at lave digitalt indhold og skrive sjove, inspirerende tekster? Vil du være en del af en ny marketingafdeling i Danmarks største erhvervsorganisation? Hos Dansk Industri har vi både en lang række spændende mærkesager og en bred palette af interessante produkter på hylderne.
    • Marketingmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Glostrup

    Marketingmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 2600 Glostrup
    • Marketingmedarbejder
    • Glostrup
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Søborg

    x Are you excited by understanding market dynamics of our product portfolio and assessing the impact of strategic decisions and initiatives? Do you have strong analytical skills and experience from..
    • Marketingmedarbejder
    • Søborg
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i København

    Vi har en spændende stilling som specialarbejder til besættelse snarest muligt. Du vil blive tilknyttet vores afdeling Teknik, Brandhaneområdet, der bl.a. varetager opsætninger af nye brandhane..
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
30. april 2024 9
29. april 2024 8
28. april 2024 8
27. april 2024 8
26. april 2024 9
25. april 2024 10
24. april 2024 9
23. april 2024 7
22. april 2024 7
21. april 2024 8
20. april 2024 8
19. april 2024 8
18. april 2024 8
17. april 2024 8
16. april 2024 8
15. april 2024 8
14. april 2024 9
13. april 2024 9
12. april 2024 8
11. april 2024 10
10. april 2024 9
9. april 2024 8
8. april 2024 6
7. april 2024 7
6. april 2024 7
5. april 2024 7
4. april 2024 5
3. april 2024 5
2. april 2024 5
1. april 2024 5
31. marts 2024 5