Konsulent til Ledelsessekretariatet i Region Hovedstadens Akutberedskab

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Vil du være med til at skabe en robust og velfungerende Akuttelefon 1813 og 1-1-2? Og motiveres du af arbejdsopgaver, som har storpolitisk og samfundsmæssig bevågenhed f.eks. ift. Akutberedskabets rolle i det nære sammenhængende sundhedsvæsen?

Hvis ja, så er det netop dig, vi leder efter. Vi kan tilbyde en hverdag med stort ansvar og fleksibilitet, de bedste kollegaer – og masser af blå blink. Stillingen er en deltidsstilling på ca. 30 timer.

Hvem er vi, og hvorfor skal du med på holdet?

Akutberedskabet har til formål at skabe et tilgængeligt og sammenhængende akutsystem for regionens borgere. Vores hovedopgaver består af at modtage opkald til Akuttelefonen 1813 og 1-1-2, disponere ambulancer og akutlægebiler samt at koordinere regionens præhospitale indsats – både ved dagligdagsopgaver og ved store komplekse hændelser.

Vi er også en organisation, som er ved at konsolidere os efter bl.a. en ny direktion og organisering i løbet af 2022og insourcing af dele af ambulancedriften fra den 1. februar 2023. Der sker rigtig meget – og det er aldrig kedeligt.

Du kommer til at blive en del af et ledelsessekretariat på seks personer, som hører under Administrationen. Og ja, måske er din umiddelbare tanke, at en hverdag i en administration kan virke lidt tørt. Men vi kan garantere, at vi er alt andet end tørre.

Dine ca. 20 kollegaer i Administrationen er en blandet flok af jurister, kommunikatører, en sekretær og ledelseskonsulenter. Du bliver for eksempel kollega med Cecilie, der fra sit skrivebord holder hjulene kørende på ambulanceområdet, og Nicolai, der for tiden jonglerer med ledelseskonsulentopgaverne om 1813. Du kommer også til at sparre med Johanna, der ved det meste om sundhedsjura (og kan efterligne ethvert dance move), og Mathilde, der holder vores web og SoMe flyvende.

Ind imellem alt det faglige og de ofte korte deadlines tager vi os tid til både fælles frokost, en kop kaffe, elastiktræning og en (frivillig) løbetur. For det er vigtigt ikke at gro fast på kontorstolen. Vi lægger i høj grad vægt på en positiv, humoristisk og uformel omgangstone, for det er godt at grine med sine kolleger hver dag.

Vi er en rummelig arbejdsplads, hvor der bliver taget hensyn til, at arbejdsliv og familieliv balancerer. Vi har valgt, at vi kun i helt akutte situationer arbejder og sender mails om aftenen, ellers gør vi en dyd ud af at holde fri. Derudover holder vi en times fokustid hver formiddag, så vi sikrer hjernero til de opgaver, som kræver fordybelse. Vi har i det daglige også et stort ansvar for selv at tilrettelægge og prioritere den konkrete opgavevaretagelse, og der er selvfølgelig mulighed for hjemmearbejde og fleksible arbejdstider.

Hvad skal du konkret arbejde med?

Politikerne i regionen har godkendt en plan med 16 specifikke anbefalinger i forhold til, hvordan man kan nedbringe svartiderne og samtidig robustgøre driften af Akuttelefonen 1813. Der er derfor søsat et større arbejde internt i Akutberedskabet, som du får en stor aktie i. Din primære opgave i den forbindelse vil være at koordinere og understøtte arbejdet med at gøre anbefalingerne til virkelighed.

Derudover skal du understøtte direktion og afdelingsledelsen for Akuttelefonen 1813. Det betyder i praksis, at du skal hjælpe med at udarbejde og kvalitetssikre en række skriftlige beslutningsoplæg og notater samt udarbejde og koordinere forskellige politiske sager/afrapporteringer.

Sidst, men ikke mindst, kommer Akutberedskabets rolle i det nære sundhedsvæsen også til at blive en del af din opgaveportefølje. I dagligdagen vil du – foruden kollegaer i Administrationen – få et tæt samarbejde med afdelingsledelsen i Akuttelefonen 1813, med kollegaer i stabene for Økonomi og Digitalisering samt med koncerncentrene på Regionsgården.

Du skal altså kunne lide at arbejde med mange forskellige opgaver, såsom aktindsigter, politikerspørgsmål, sekretariatsbetjening af mødefora og arbejdsgrupper. Din samlede opgaveportefølje tilrettelægger vi sammen med dig, for det er vigtigt for os, at du bliver udfordret, udvikler dine kompetencer og trives i det daglige.

Hvem er du?

Vi tænker, at du har en relevant kandidatuddannelse. Det kunne for eksempel være en cand.scient.pol. cand.scient.san.publ. eller måske en cand.scient.adm.

Du er et sted i dit liv, hvor du ønsker at have et spændende arbejde samtidig med, at du arbejder på deltid.

Det kunne være helt perfekt, hvis du allerede kender til sundhedsområdet og har arbejdet med det (måske i et departement, en styrelse, en region eller på et hospital), men det er ikke et krav.

Vi bliver glade, hvis du:

  • Har gode samarbejdsevner og en imødekommende tilgang til andre.
  • Har stærke faglige kompetencer og flair for komplekse processer med mange interessenter.
  • Er en dygtig formidler på skrift og evner at omsætte sundhedsfaglige input til klare politiske og administrative beslutningsoplæg.
  • Prioriterer videndeling og sparring med hele organisationen.
  • Navigerer sikkert i forhold til processtyring, kvalitetssikring af og feedback på materiale, mødeforberedelse og referater.
  • Er initiativrig og tager ansvar for at følge opgaverne til dørs.
  • Har et godt overblik og kan tænke strategisk.
  • Trives i et til tider travlt miljø med vekslende opgaver og korte deadlines, hvor du selv skal kunne prioritere din tid og være fleksibel i opgavevaretagelsen.
  • I stor stil bidrager med et godt humør, masser af grin og et godt kollegaskab – og prioriterer det sociale fællesskab.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår aftales i henhold til gældende overenskomst og ud fra dine kvalifikationer.

Akutberedskabet har primært til huse på Telegrafvej 5 i Ballerup, hvor du også får arbejdsplads.

Læs meget mere om Akutberedskabet som arbejdsplads her: www.regionh.dk/akutberedskabet

Du vil som ansat i Akutberedskabet skulle bære funktionstøj, når du befinder dig i Akutberedskabets operative områder, som er vagtcentralerne (1813 og 1-1-2) samt baserne, hvor ambulancerne kører fra. Ansatte med patientkontakt bærer uniform i de samme operative områder. Vi har indført brug af funktionstøj og uniform i alle operative områder, som en del af vores indsatser med at styrke sikkerheden og genkendeligheden i Akutberedskabet, som ud over funktionstøj bl.a. også omfatter sikkerhedssnore.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning

Din ansøgning skal være os i hænde senest søndag den 18. februar 2024. Vi ønsker at besætte stillingen pr. 1. april 2024.

Vi afholder 1. samtale torsdag den 22. februar 2024 og 2. samtale mandag den 26. februar 2024. Der kan indgå test i ansættelsesforløbet.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte din potentielt nye kollega Nicolai Gottlieb (2485 4459). Du kan også ringe til stabschef for Administrationen Tanja Kepser (tlf. 2015 9730) – send gerne en sms, så vender hun retur.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ballerup
  • Søndag den 18. februar 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i Greve

    Fri kontakt
    Er du en positiv og energisk pædagog, som har en legene tilgang til børnene og som trives i en hverdag med bevægelse, så det dig vi mangler i vores idrætsinstitution; Strandhuset.
    • Øvrige
    • Greve
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 19. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
31. maj 2024 77
30. maj 2024 77
29. maj 2024 78
28. maj 2024 76
27. maj 2024 75
26. maj 2024 78
25. maj 2024 78
24. maj 2024 76
23. maj 2024 75
22. maj 2024 74
21. maj 2024 72
20. maj 2024 78
19. maj 2024 78
18. maj 2024 77
17. maj 2024 78
16. maj 2024 74
15. maj 2024 71
14. maj 2024 76
13. maj 2024 72
12. maj 2024 73
11. maj 2024 72
10. maj 2024 70
9. maj 2024 69
8. maj 2024 69
7. maj 2024 64
6. maj 2024 63
5. maj 2024 62
4. maj 2024 66
3. maj 2024 66
2. maj 2024 70
1. maj 2024 76