Udstationering: Regnskabsførerassistent ved National Liaison Representative ved HQ Supreme Allied Command Transformat...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du gerne arbejde i et internationalt miljø og har du interesse for administrativ støtte, så er jobbet som regnskabsførerassistent ved NLR til HQ Supreme Allied Command Transformation (SACT) i Norfolk, USA måske noget for dig.

Om os

National Liaison Representative (NLR) er Forsvarschefens forbindelsesled til HQ Supreme Allied Command Transformation (HQ SACT) og Joint Force Command Norfolk (JFCNF). NLR rollen er opdelt i to overordnede funktioner. En Senior National Representative (SNR) funktion og en Senior National Officer (SNO) funktion.

Formålet med SNR er at sikre permanent dansk repræsentation med korte informations- og kommunikationsveje til HQ SACT og JFCNF og har som hovedopgave at modtage, behandle og videregive information om militærstrategiske og policymæssige forhold.

SNO funktionen er forvaltningsmæssig ansvarlig for danske tjenestegørende samt deres familier i Norfolk. Herudover har SNO det administrative ansvar, som bl.a. omfatter økonomihåndtering og -styring, rejse- og arbejdstidsstyring samt forvaltningsmæssig kontrol og rådgivning for alle udstationerede i Nordamerika.

Kontoret består af NLR med rang af brigadegeneral, Deputy NLR med rang af oberstløjtnant og regnskabsføreren med rang af chefsergent. Herudover er der tilknyttet en overassistent til støtte for regnskabsføreren, som arbejder fra Hjørring.

Med de seneste års udvikling i NATO og Forsvarets fokus på Nordamerika, har SNO opgavens omfang og vilkår ændret sig markant. Et stigende antal ansatte i Norfolk og Nordamerika har øget de administrative opgaver væsentligt.
Derfor søger NLR en regnskabsførerassistent til NLR kontoret, som kan være med til at støtte NLR funktionen i relation udstationerede i Norfolk og Nordamerika.

Om stillingen

Stillingen er placeret ved det danske NLR kontor i Norfolk, USA. Stillingens hovedopgave er at bidrage til den administrative støtte ved NLR-kontoret. Du vil arbejde tæt sammen med regnskabsføreren om følgende opgaver:
- Udbetale forskud til samt afregne tjenesterejser.
- Oprette indkøbsrekvisitioner i fm. medarbejder flytninger til- og fra USA og Canada.
- Betale medarbejdernes huslejer og øvrige boligudgifter.
- Udbetale refusion af læge-, medicin- og skoleudgifter.
- Udarbejde månedlige opgørelse og afstemning m.v. til FRS.
- Indtaste arbejdstid i tidsstyring (tidsadministrator) og udarbejde månedlige oversigter.
- Kontrollere arbejdstidsplanlægning samt rådgive om arbejdstid- og ferie relaterede spørgsmål.
- Opdatere div. personellister, herunder personeloversigt over udsendte i Nordamerika.
- Fungere som alternativ kryptokustode og støtte med IT-relaterede opgaver.
- Yde administrativ støtte til Forsvarets elever på uddannelse i Nordamerika.
- Deltage i praktiske opgaver i f. m. med NLR kontorets drift, mødevirksomhed, materielhåndtering, kørsel, besøg o.a.

Om dig

For at komme i betragtning til stillingen, skal du være oversergent og have erfaring som regnskabsfører eller administrationsbefalingsmand på mindst et ansvar IV niveau. Du er uddannet og har erfaring med DeMars inden for arbejdstid, rejsestyring, PSN-administration og indkøb samt have erfaring med budgettering og forvaltning i bred forstand.

Vi forventer, at du er samvittighedsfuld, serviceminded og omhyggelig med detaljerne. Du skal kunnen arbejde selvstændigt med flere igangværende opgaver og være forudseende.
Derudover søger vi en profil, der er relationsskabende og kan begå sig på engelske i et internationalt miljø.
Sidst men ikke mindst skal du være uddannet kryptokustode ved tiltrædelse.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en oversergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen er en udstationering, hvor du kan medbringe familien i udgangspunkt for en fireårig periode. Indholdet i stillingen kan ændre sig over tid grundet organisationens kontinuerlige tilpasning.

Du bliver udstationeret under gældende udetillægsordning, hvilket vil sige, at du bl.a. får betalt dine flytte- og boligudgifter ligesom du modtager et skattefrit udetillæg. På Forsvarets HR-portal på FIIN kan du finde FPSBST 566-2, som omhandler forhold under udstationering. Her kan du ligeledes beregne det forventede udetillæg.

Som ansat under Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes til NATO SECRET, og kunne opretholde denne i hele din ansættelsesperiode. Du er forpligtet til at deltage i fredsskabende og fredsbevarende operationer mv.

Du skal kunne opfylde Forsvarets helbredskrav til deltagelse i internationale missioner samt kunne bestå fysisk basistest i henhold til Forsvarets krav.

Du skal have bestået engelsk sprogtest til SLP (2-2-2-2).

Kontakt
Nærmere oplysning om stillingsindholdet kan fås ved henvendelse til nuværende regnskabsfører CSG Torben Christensen på telefon +1 757 798-0608 eller oberstløjtnant Jørn Petersen på telefon +1 757 574-1282. Bemærk seks timers tidsforskel mellem Danmark og Virginia, USA.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du tage kontakt til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajnløjtnant Ole Johnny Frederiksen på telefon 32 66 51 50.

Ansøgningsfristen er den 18. februar 2024.

Ansættelsesdato 1. april 2024 eller snarest derefter.

Ansættelsessamtaler planlægges gennemført ved via VTC med Forsvarsministeriets Personalestyrelse og NLR/NSE kontoret i uge 8.

Send ansøgningen elektronisk via linket ”Søg jobbet”.

Du må gerne vedlægge de FOKUS bedømmelser, du finder relevante for stillingen.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Send motiveret ansøgning og CV via linket hvor FOKUS, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter også kan vedhæftes. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 18. februar 2024

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0