[xxxxx] søger politisk rådgiver med viden om seksuel sundhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være med til at arbejde for retten til seksuel sundhed? Brænder du for at sikre lighed i sundhed for mennesker, der lever med hiv, LGBT+ personer og unge?

AIDS-Fondet søger en politisk rådgiver til en nyoprettet stilling, der kan være med til at placere AIDS-Fondet som ekspertorganisation for seksuel sundhed; særligt for LGBT+ personer, mennesker, der lever med hiv og unge i alderen 15-29 år. Vi skal have omsat al vores erfaring og omfangsrige dataindsamling til viden og politiske analyser, så AIDS-Fondet kan spille ind i, og påvirke den aktuelle sundhedspolitiske dagsorden. Det ønsker vi med analyser og anbefalinger, der kan udligne uligheden i sundhed og komme de mest udsatte målgrupper til gode.

Arbejdsopgaver

  • Udvikle strategi for AIDS-Fondets politiske arbejde nationalt.
  • Producere analyser baseret på AIDS-Fondets egne data samt større sundhedspolitiske analyser.
  • Politisk rådgivning af ledelsen.
  • Deltagelse i diverse relevante netværk – også internationalt.

Kompetencer

Vi ser gerne at du:

  • har stor indsigt i og erfaring med sundhedspolitik.
  • kan udvikle og skrive analyser.
  • kan læse statistikker og knække tal.
  • skriver fængende, overbevisende og stærkt.
  • har politisk forståelse og indblik i det politiske landskab og lovgivning.
  • er vant til at arbejde ud fra et rettighedsperspektiv.
  • har en kandidat i statskundskab, folkesundhedsvidenskab, sociologi, public affairs eller lignende og min. 3 års erfaring.
  • er god til at arbejde sammen med andre og inddrage flere stemmer og synspunkter.

Du bliver placeret i National Afdeling og refererer til forebyggelses- og rådgivningschefen, som du også kommer til at arbejde tæt sammen med. Dertil vil du også samarbejde med souschefen i Den Specialiserede Rådgivning, AIDS-Fondets direktør, kommunikationschefen og den dataansvarlige i National Afdeling.

Derudover vil du komme til at samarbejde med ansatte på tværs af National Afdeling og kommunikationsafdelingen, samt sparre og koordinere med den politiske rådgiver i International Afdeling.

Du får stor indflydelse på både strategi og taktik for dit arbejde, men du skal ikke klare det hele alene. AIDS-Fondet er en organisation, der er i god udvikling, hvor vi kontinuerligt arbejder med trivsel og kultur, så det er rart at gå på arbejde – og hvor vi ikke har for travlt.

Arbejdsstedet er Vestergade 18E, 1456 København tæt på Rådhuspladsen.

Stillingen er fast med 37 timer om ugen. Vi ønsker stillingen besat pr. 1. april. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Vi tilbyder sundhedsforsikring.  

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte forebyggelses- og rådgivningschef Thomas Hübertz på tlf.: 88 33 56 60 eller på mail: [email protected]

Ansøgning 

Send din ansøgning og CV til: [email protected] senest søndag d. 18. februar

Vi forventer af afholde første runde ansættelsessamtaler torsdag d. 22. februar og anden runde samtaler mandag d. 26. februar

 Som en del af AIDS-Fondets strategi, rekrutterer vi blindt for at modarbejde ubevidste bias. Det betyder, at dine identitetsmarkører som navn, alder, køn, mv. vil blive fjernet fra dit CV og din ansøgning af AIDS-Fondets HR-medarbejder. Ansættelsesudvalget vil derfor modtage din ansøgning og CV i en så anonymiseret form som muligt. 

Vi opfordrer alle uanset hivstatus, seksuel orientering, kønsidentitet, hudfarve, religion, politisk overbevisning, alder, handicap eller national, social eller etnisk oprindelse til at søge stillingen. 

Vi ser frem til at høre fra dig! 

OM AIDS FONDET
AIDS-Fondet opstod ud af hiv-aids-krisen i 80’erne og siden da har vi specialiseret os og lært af vores erfaringer med at kæmpe for seksuel sundhed for alle. Vi arbejder både nationalt og internationalt for en verden uden hiv og aids og en verden, hvor alle har mulighed for at have lystfyldte og sikre seksuelle oplevelser, fri for tvang, diskrimination og vold uanset hiv-status, køn og seksualitet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Søndag den 18. februar 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 19. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0