Efterretnings- og Analysecentret i National enhed for Særlig Kriminalitet søger en akademiker til Centerstøtte og Kva...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Glostrup

Har du mod på at understøtte ledelsen og de mange medarbejdere i Efterretnings- og Analysecenteret i National enhed for Særlig Kriminalitet? Kan du sikre en stærk koordination på tværs af organisationen? Har du en skarp pen, og trives du i et miljø, hvor tingene ofte går hurtigt, og hvor du skal holde styr på flere processer ad gangen? Så er du den medarbejder, vi søger i Analyseafdelingens Centerstøtte og Kvalitetssikring.

Din nye hverdag
I National enhed for Særlig Kriminalitet identificerer, imødegår og efterforsker vi landets mest komplicerede kriminalitet. Efterretnings- og Analysecenteret (EAC) har det nationale ansvar for moniteringen af bl.a. kriminelle grupper og netværk, alvorlig økonomisk kriminalitet samt våben- og narkotikakriminalitet, og spiller herudover en central rolle i at indhente, levere og bearbejde efterretninger og analyseprodukter, der understøtter, udvikler og prioriterer NSK’s indsatser på lang og kort sigt.

Du bliver ansat i Centerstøtte og Kvalitetssikring, der er et mindre team forankret under Analyseafdelingen i EAC. Analyseafdelingen i EAC består af 6 sektioner, og hver sektion har et selvstændigt ansvarsområde. I Centerstøtte og Kvalitetssikring er der i forvejen ansat to engagerede kollegaer, som du vil indgå i tæt samarbejde med. Du vil blive en del af et generalistteam med stærke faglige kompetencer og store ambitioner om at levere effektiv og højt kvalificeret støtte til centeret.

Centerstøtte og Kvalitetssikring koordinerer og understøtter centerets virke og bistår EAC’s ledelse og medarbejderne i centeret med styring af centerets opgaveportefølje, herunder den daglige drift og betjeningen af eksterne og interne parter. Eksempler på dine nye arbejdsopgaver er:

- Vedligeholde centerets funktionspostkasse og koordinere indkomne opgaver.
- Indsamle faglige inputs fra medarbejderne i centeret og udarbejde EAC’s
besparelser til brug for fx. folketingsspørgsmål eller høringer fra
Rigspolitiet og de øvrige politikredse.
- Kvalitetssikring af leverancer til interne og eksterne parter.
- Afrapportering og dialog ang. EAC’s opgaveportefølje med centerets ledelse fra sektionsledere til centerchef.
- Vedligeholde og kvalitetssikre data på fx rocker- og bandeområdet.

Du er med til at sikre en høj kvalitet i EAC’s produkter, og du kommer til at stifte bekendtskab med store dele af centerets ansvars- og arbejdsområder. Du skal derfor være god til hurtigt at sætte dig ind i nye områder og forstå dem fra et efterretningsmæssigt og organisatorisk perspektiv. Det er væsentligt, at du tænker tværfagligt i din opgaveløsning for at sikre den højst mulige kvalitet i de produkter og bidrag, EAC leverer. Det sætter store krav til din processuelle forståelse, din evne til at koordinere samt sætte struktur på komplekse sager på tværs af en stor organisation.

Politiet herunder NSK er genstand for en betydelig offentlig og politisk opmærksomhed, hvilket gør, at arbejdsopgaverne er foranderlige og ofte skal løses med stor hastighed og præcision. Du skal derfor være omstillingsparat og indstillet på, at to dage sjældent er ens. Det kræver, at du trives med at arbejde på flere opgaver på én gang og ofte med korte frister. Vi prioriterer samtidig et godt kollegialt fællesskab, og vi insisterer på at holde en uformel omgangstone og bevare en god balance mellem arbejds- og privatliv.

Vores nye kollega
Vi søger en dygtig og engageret kollega med en relevant samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse fx cand.jur., cand.scient.pol., cand.scient.soc. eller cand.scient.adm. Det er ikke så væsentligt, om du har en kort eller lang karriere bag dig, og vi forventer ikke, at du kan alt fra start, men du skal kunne se dig selv i nedenstående kompetencer:

- Du er god til at formulere dig både skriftligt og mundtligt, og du evner at se, hvornår en argumentation er mangelfuld.
- Du er ansvarsbevidst, og du kan arbejde selvstændigt og struktureret – også når tingene går stærkt.
- Det er væsentligt, at du er god til at samarbejde, da du vil indgå i tæt kontakt og dialog med ledelsen i EAC og har kontakt med flere medarbejdere fra andre afdelinger i centeret, NSK eller de øvrige politikredse.
- Du har en veludviklet situationsfornemmelse og har mod på at navigere i en kompleks og politisk styret organisation.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Der er til stillingen knyttet en fuldt arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Dit arbejdssted bliver National enhed for Særlig Kriminalitet med adresse på Ejby Industrivej 125-135-2600 Glostrup.

Din arbejdstid er 37 timer pr. uge inkl. frokost, og der er flekstid i stillingen. Arbejdstiden ligger primært inden for normal kontortid.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, og at du kan opretholde den gennem hele din ansættelse.

Stillingen kan besættes, så snart processen for sikkerhedsgodkendelsen er gennemført.
Vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt og forventer, at det senest bliver pr. 1. marts 2024.

Vi forventer at holde samtaler i uge 44.

Kontakt og ansøgning

Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen kan i uge 43 kontakte vicepolitiinspektør Carsten Dehn Lansner på 6194 9841 eller sektionsleder Mads Lodberg på 93500722 på hverdage mellem klokken 12-14.

Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk og om politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere stillinger, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job.

Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så titlen på den stilling du søger fremgår. Foruden ansøgning og CV bedes du uploade dit eksamensbevis. Alle dokumenter bedes uploadet i pdf-format. Du skal ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Ansøgningsfrist: 31. oktober 2023

OM NATIONAL ENHED FOR SÆRLIG KRIMINALITET
National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK) er en landsdækkende specialenhed i politiet og anklagemyndigheden.

Vi håndterer de mest komplekse og alvorlige sager om økonomisk kriminalitet, organiseret kriminalitet og cyberkriminalitet og har egen anklagemyndighed, der fører vores straffesager. Vores efterforskning og strafforfølgning er målrettet de sager, hvor kriminaliteten gør størst skade på samfundet, og hvor vores indsats har den største effekt.

De komplekse sager, som NSK har ansvar for, kan være inden for eksempelvis organiseret hvidvask, organiseret skatteunddragelse, svindel, bandekriminalitet samt organiseret narkotikakriminalitet og våbensmugling.

Vi understøtter derudover hele dansk politi med specialiseret ekspertise inden for blandt andet kriminalteknik, it-efterforskning samt analyse- og efterretningsarbejde.

Vi er ca. 1.100 dedikerede medarbejdere. Vi har forskellige uddannelses- og erhvervsbaggrunde, som skaber en god dynamik og alsidighed i vores samarbejde og opgaveløsning.

I NSK har vi fokus på vores opgaveløsning, som kræver høj faglighed, kompetenceudvikling og kvalitet i vores arbejde. Vi er en arbejdsplads, hvor dygtige medarbejdere bliver endnu dygtigere, både gennem vores daglige arbejde og udfordringer og via løbende kompetenceudvikling. Derudover vægter vi trivsel, godt samarbejde samt balancen mellem dit job og privatliv højt.

NSK har hovedsæde i Ejby ved Glostrup og har derudover lokationer i Karlslunde, København, Randers, Aarhus og Fredericia samt en midlertidig lokation i Silkeborg.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Glostrup
  • Tirsdag den 31. oktober 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at skabe forståelse for og bedre rammer for en central sektor i samfundsudviklingen og den grønne omstilling, så er arbejdet som konsulent i DI Ejendom måske noget for dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. maj 2024 32
14. maj 2024 34
13. maj 2024 33
12. maj 2024 32
11. maj 2024 32
10. maj 2024 33
9. maj 2024 33
8. maj 2024 33
7. maj 2024 32
6. maj 2024 31
5. maj 2024 32
4. maj 2024 31
3. maj 2024 32
2. maj 2024 32
1. maj 2024 37
30. april 2024 43
29. april 2024 39
28. april 2024 38
27. april 2024 41
26. april 2024 42
25. april 2024 42
24. april 2024 41
23. april 2024 41
22. april 2024 41
21. april 2024 39
20. april 2024 40
19. april 2024 39
18. april 2024 43
17. april 2024 40
16. april 2024 41
15. april 2024 40