Generalist med forretningsanalytisk flair til politiets operative it-løsninger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Glostrup

Drømmer du om at være med til at understøtte løsning af politiets kerneopgaver? Og vil du være det naturlige bindeled i den forretningsmæssige drift og videreudvikling af politiets operative it-systemer til gavn for politifolk i hele landet? Så har vi jobbet til dig.

Din nye arbejdsplads
Som en del af Rigspolitiets Center for Forretningsejerskaber skal du i tæt samarbejde med dine kolleger opbygge og sikre en robust drift og videreudvikling af politiets operative it-systemer. Systemerne bruges i den daglige operation inden for blandt andet beredskab og efterforskning, og du er derfor med til at understøtte politiet ”i den skarpe ende” i at virke for tryghed og sikkerhed i samfundet.

I centeret varetager vi den forretningsmæssige drift og videreudvikling af systemerne, fx beskrivelse og prioritering af udviklingsbehov eller vedligeholdelse af brugervejledninger, i tæt samarbejde med bl.a. Koncern IT, som til gengæld varetager den it-tekniske drift.

Du bliver en del af et stærkt fagligt fællesskab, hvor vi sparrer om opgaverne og sikrer faglig udvikling gennem temadage samt intern og ekstern uddannelse. Centeret består af knap 30 medarbejdere med politifaglig, akademisk og administrativ baggrund.

Centeret blev etableret for mindre end to år siden og er derfor stadig under udvikling. Vores portefølje er af systemer er i vækst, og det betyder blandt andet, at vi hjælper hinanden og løser opgaver på tværs, når det kræves. Dette kan både være relateret til andre it-systemer inden for de beredskabs- og efterforskningsmæssige områder eller være mere tværgående, strategisk prioriterede udviklingsopgaver for centeret som helhed.

Dine arbejdsopgaver
Din opgave bliver blandt andet at forberede modtagelsen og den efterfølgende forretningsmæssige drift, og på sigt videreudvikling, af et af de aktuelt allerstørste og højest prioriterede projekter i dansk politi: en ny disponeringsløsning til landets vagtcentraler, også kaldet POL-DISP. Centeret bliver såkaldt ”forretningssystemejer” af den nye it-løsning.

Vi leder i den forbindelse efter to profiler – eller en kombination heraf:

En profil med it-erfaring fra et forretningsanalytisk perspektiv med viden om opbygning af en driftsorganisation, så centeret bedst muligt kan varetage den forretningsmæssige drift og på sigt videreudvikling af løsningen til gavn for brugerne. Ligeledes ønskes profilen at have erfaring med at indsamle, og i samarbejde med brugerne, beskrive ønskede forbedringer og ændringer i systemet. Erfaring med leverandørsamarbejde vil være en fordel.

En mere generalistorienteret profil som evner at arbejde ud mod brugerne med facilitering af netværk, kommunikation, uddannelse og vejledninger, og som også trives ved at løse tværgående sekretariatsopgaver såsom håndtering af eksterne henvendelser, intern styring og lignende daglig problemløsning.

Dine konkrete arbejdsopgaver vil afhænge af din profil. Du vil som udgangspunkt blive tilknyttet teamet omkring udviklingsprojektet og den efterfølgende driftsorganisation. Du arbejder tæt sammen med to kolleger fra teamet med henholdsvis politifaglig og akademisk baggrund. Teamet vil få et indgående samarbejde med Rigspolitiets Koncern IT samt politikredsene, politiskolen og andre relevante interessenter.

Din baggrund og kompetencer
For begge profiler gælder det, at vi søger dig, der har erfaring med it-drift og -videreudvikling set fra et forretningsanalytisk perspektiv. Du kan have faglig baggrund som eksempelvis forretningsanalytiker, projektleder, informationsspecialist, systemadministrator, AC-generalist eller andet. Det væsentlige er, at du arbejder analytisk og kan oversætte det digitale sprog, så det kan forstås af brugere og beslutningstagere i forretningen. Samtidig formår du at formidle forretningens operative behov, så vores Koncern IT og leverandører kan omsætte disse til digitale løsninger, der virker i praksis.

Du tager proaktivt ansvar for løsningen af dine opgaver, og du driver på selvstændig vis problemløsningen på tværs af forskellige interessenter. Du har samtidig evnen til at indgå i mere teambaseret opgaveløsning på tværs. Som person forstår du vigtigheden af det relationelle arbejde, og du er vedholdende og fastholder fokus – også når det går stærkt.

Du trives med at arbejde i et politisk styret miljø, hvor Rigspolitiet arbejder tæt på det politiske niveau og samtidig lægger stor vægt på at understøtte politikredsene. Du er afklaret med – og finder det måske motiverende – at ikke alle organisatoriske rammer er givet, og at de nogle gange skal udvikles på et mere langsigtet stræk for at kunne lykkes til fulde med opgaveløsningen.

Løn- og ansættelsesvilkår

Har du en akademisk baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Du indplaceret på baggrund af kvalifikationer.

Har du en anden uddannelsesmæssig baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.
Alternativt bliver du ansat på anden relevant overenskomst.

Såfremt du i forvejen er ansat som tjenestemand i politiet, kan du bevare din ansættelsesform.

Dit arbejdssted bliver indtil videre Rigspolitiet med adresse på Ejby Industrivej 123-125, 2600 Glostrup.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt og ansøgning

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte fg. sektionsleder Rasmus Hagedorn-Olsen på tlf. 25 42 62 82. Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Du bedes i din ansøgning angive hvilken af de to profiler du finder mest interessant.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vi forventer af afholde 1. samtaler d. 10. og 13. november samt 2. samtaler d. 17. november 2023.

Ansøgningsfrist: 31. oktober 2023

Om Rigspolitiet
I politiet arbejder mere end 16.000 medarbejdere sammen om at forebygge og forhindre kriminalitet. Vi er alle dybt engagerede i at sikre, at Danmark er et trygt og sikkert sted at bo og leve – uanset om vi arbejder med den nære politiindsats som betjent, som efterforsker eller om vi bidrager til en af de mange andre vigtige funktioner i politiet. Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks i alt 15 politikredse fordelt på 12 kredse i Danmark, politiet i Grønland og på Færøerne samt National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK). I Rigspolitiet udvikler vi strategier, koordinerer politiets arbejde på landsplan og arbejder med en lang række opgaver inden for økonomistyring, IT-udvikling, juridisk rådgivning, presse og kommunikation, politisk betjening, indkøb af politiets udstyr og køretøjer samt HR-opgaver.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Glostrup
  • Tirsdag den 31. oktober 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at skabe forståelse for og bedre rammer for en central sektor i samfundsudviklingen og den grønne omstilling, så er arbejdet som konsulent i DI Ejendom måske noget for dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. maj 2024 32
14. maj 2024 34
13. maj 2024 33
12. maj 2024 32
11. maj 2024 32
10. maj 2024 33
9. maj 2024 33
8. maj 2024 33
7. maj 2024 32
6. maj 2024 31
5. maj 2024 32
4. maj 2024 31
3. maj 2024 32
2. maj 2024 32
1. maj 2024 37
30. april 2024 43
29. april 2024 39
28. april 2024 38
27. april 2024 41
26. april 2024 42
25. april 2024 42
24. april 2024 41
23. april 2024 41
22. april 2024 41
21. april 2024 39
20. april 2024 40
19. april 2024 39
18. april 2024 43
17. april 2024 40
16. april 2024 41
15. april 2024 40