Øvrige i Hørve

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hørve

Paid Media Specialist til Dragsholm Slot, Brdr. Price og Jørgensens HotelPaid Media Specialist til Dragsholm Slot, Brdr. Price og Jørgensens HotelVi har en ambition om at skabe Danmarks bedste in-house salgs- og marketingafdeling inden for hotel- og restaurationsbranchen. Derfor leder vi nu efter en Paid Media Specialist til at blive en del af vores unge team på kontoret lige ved Nørreport Station i København. Vi har en ambition om at skabe Danmarks bedste in-house salgs- og marketingafdeling inden for hotel- og restaurationsbranchen. Derfor leder vi nu efter en Paid Media Specialist til at blive en del af vores unge team på kontoret lige ved Nørreport Station i København. Vi har en ambition om at skabe Danmarks bedste in-house salgs- og marketingafdeling inden for hotel- og restaurationsbranchen. Derfor leder vi nu efter en Paid Media Specialist til at blive en del af vores unge team på kontoret lige ved Nørreport Station i København.Du bliver en del af et ungt team med stor kreativ og stærk brand-baggrund fra bl.a. Red Bull og Madklubben. Salgs- og marketingafdelingen gennemgår lige en nu en større organisationsændring, der skal sikre at alle forretningsben vækster på både top, bund og brand equity. Med andre ord bliver du en del af en vækstrejse, med store ambitioner og armbevægelser. Vi vil være de bedste i branchen.

Du får ansvaret for:Du bliver en del afvilDu får ansvaret for:
  • Vores eksekvering af paid media på tværs af Meta, TikTok, LinkedIn, Pinterest, SEM og direct marketing.
  • Du skal derfor strukturere vores kort- og langsigtede indsatser på tværs af større salgskampagner og day-to-day indsatser.
  • På ugentlig og månedlig basis at rapportere og evaluere på performance og udviklingsmuligheder for vores digitale annoncering.
  • Udvikling af vores paid media processer
  • At samarbejde tæt med vores content- og salgsteam på ugentlig basis.
  • Vores eksekvering af paid media på tværs af Meta, TikTok, LinkedIn, Pinterest, SEM og direct marketing.Du skal derfor strukturere vores kort- og langsigtede indsatser på tværs af større salgskampagner og day-to-day indsatser.På ugentlig og månedlig basis at rapportere og evaluere på performance og udviklingsmuligheder for vores digitale annoncering.Udvikling af vores paid media processerAt samarbejde tæt med vores content- og salgsteam på ugentlig basis.Vi forestiller os, at du:Vi forestiller os, at du:
  • Har nogle års hands on erfaring som f.eks. Paid Social Specialist / Paid Search Specialist – og har mod på at specialisere dig yderligere på tværs af platforme.
  • Har helt styr på optimering, effektivisering og langsigtet eksekvering af kampagner inden for dit specialistfelt
  • Herunder udvikling af målgrupper, conversion tracking, attribution, serverside tracking etc.
  • Har et kommercielt mindset, og brænder for at gøre en reel forskel for omsætningen
  • Har et stort drive og humør, du kan bringe med videre ind i teamet
  • Har nogle års hands on erfaring som f.eks. Paid Social Specialist / Paid Search Specialist – og har mod på at specialisere dig yderligere på tværs af platforme.Har helt styr på optimering, effektivisering og langsigtet eksekvering af kampagner inden for dit specialistfeltHerunder udvikling af målgrupper, conversion tracking, attribution, serverside tracking etc.Har et kommercielt mindset, og brænder for at gøre en reel forskel for omsætningenHar et stort drive og humør, du kan bringe med videre ind i teametDu kan forventeDu kan forvente
  • En arbejdsplads med uformel omgangstone og højt til loftet
  • Kontor midt i København - 100m fra Nørreport station
  • En kultur hvor din personlige og faglige udvikling prioriteres
  • Et stærkt fællesskab, hvor det sociale bliver vægtet højt
  • Dygtige kollegaer som hele tiden forsøger at blive bedre og klogere på, hvad vi laver
  • En arbejdsplads med uformel omgangstone og højt til loftetKontor midt i København - 100m fra Nørreport stationEn kultur hvor din personlige og faglige udvikling prioriteresEt stærkt fællesskab, hvor det sociale bliver vægtet højtDygtige kollegaer som hele tiden forsøger at blive bedre og klogere på, hvad vi laver… og så får du også:… og så får du også:
  • Arbejdsudstyr
  • Frokostordning
  • Morgenmad hver fredag
  • Rabat på alle vores enheder
  • Sociale arrangementer og ture ud af huset
  • Løn efter kvalifikationer
  • ArbejdsudstyrFrokostordningMorgenmad hver fredagRabat på alle vores enhederSociale arrangementer og ture ud af husetLøn efter kvalifikationer
    OM VIRKSOMHEDEN:
    Virksomheden er opdelt i tre grene. Dragsholm Slot, Brdr. Price og Byens Hotel – som alle drives fra hovedkontoret i Rosenborggade i København. Herfra arbejder hele administrationen på tværs af salg, marketing, finans og IT.
    OM VIRKSOMHEDEN:
    Dragsholm Slot:
    Dragsholm Slot er med sin lange historie et komplekst kulturhistorisk fænomen.Dragsholm Slot:Slottet er et af Danmarks ældste og har i mere end 800 år ligget i det smukke Odsherred. Imens har krige raset, adelen har giftet sig i slotskirken og prominente fanger er blevet ført over slotsgården. I dag fungerer Dragsholm Slot som hotel med 41 dobbeltværelser, flere anerkendte restauranter, selskabs-, kursus- og konferencevirksomhed samt kirke til bryllupper og gudstjenester.Brdr. Price:
    James og Adam Pice plejer at sige, at de kommer fra et hjem med klaver og komfur, hvor teater og mad fyldte stort set alle samtaler – og sådan forholder det sig sådan set stadig. Ved siden af deres karrierer som manuskriptforfatter og kapelmester dyrker de maden og den gode smag, præcis som deres far, John Price, lærte dem.Brdr. Price:Den interesse har blandt andet ført til tv-programmerne ”Spise med Price”, hvor de inviterer seerne hjem i vores egne køkkener og deler ud af den madglæde, der er en vigtig brik i deres søskendeforhold. De er ikke uddannede kokke, men deler en interesse, hygger sig og konkurrerer på venskabelig vis, hvilket har vist sig at være en succesformel.På baggrund af programmerne fik de blod på tanden i forhold til at åbne deres egen restaurant, så seerne virkelig kunne få lov til at spise med Price. Startskuddet på deres rejse blev restauranten i Rosenborggade, og siden har de udvidet med flere restauranter på tværs af landet. Det er dog ikke en kæde. For det er vigtigt for os, at hver restaurant har sit eget særpræg og tager udgangspunkt i omgivelserne – hvad end det er i Tivoli eller på Torvet i HerningByens Hotel:
    Tanken er præcis, som den lyder. Vi har sat os for at genskabe ’Byens Hotel’ på tværs af landet. Mange danske byer har smukke gamle bygninger, som ikke længere lever det liv, de fortjener. Derfor er missionen af genskabe magien omkring denne slags historiefyldte og smukke byggerier. Genskabe dem som centrum for byens puls. Det første i rækken er Jørgensens Hotel, som du finder midt i Horsens.Byens Hotel:Spørgsmål?Spørgsmål?Har du spørgsmål til stillingen, skal du være velkommen til at kontakte Head of Sales & Marketing, Martin Sahlertz, på [email protected] eller 51 89 90 67.

    Samtaler holdes løbende og vi ansætter hurtigst muligt.Samtaler holdes løbende og vi ansætter hurtigst muligt.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Hørve.

    Jobbet er oprettet på vores service den 5.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Hørve

    Lignende jobs

    • Øvrige i Kalundborg

      Are you ready to lead our Wash & Sterilization (W&S) team positioned in our Biotech & Rare Disease area at Novo Nordisk production site Kalundborg? We are looking for a new Associate Manager who is..
      • Øvrige
      • Kalundborg
      Få mere info
    • Øvrige i Roskilde

      Er du vores nye lærling? Vi søger hos Johnson Controls en lærling, der er bosiddende i på Sjælland og som kunne tænke sig, at blive en del af vores afdeling i Roskilde. Du har det ”kølige overbli..
      • Øvrige
      • Roskilde
      Få mere info
    • Øvrige (studiejob) i Roskilde

      Vil du være med til at understøtte vores indsatser for at skabe chance-lighed i de almene boligområder? Og har du interesse for, hvordan vi kan udvikle vores arbejde med brobygning til fritids- og .
      • Øvrige
      • Roskilde
      Få mere info
    • Øvrige i Haslev

      Danmarks bedste kundesupport søger Tekniske kundekonsulenter Ønsker du en hverdag med opgaver inden for teknik, kommunikation og salg? Og vil du være en del af et dygtigt og engageret team, hvor .
      • Øvrige
      • Haslev
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hørve

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hørve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    8. maj 2024 1
    7. maj 2024 1
    6. maj 2024 1
    5. maj 2024 1
    4. maj 2024 1
    3. maj 2024 1
    2. maj 2024 1
    1. maj 2024 1
    30. april 2024 1
    29. april 2024 1
    28. april 2024 1
    27. april 2024 1
    26. april 2024 1
    25. april 2024 1
    24. april 2024 1
    23. april 2024 1
    22. april 2024 1
    21. april 2024 1
    20. april 2024 1
    19. april 2024 1
    18. april 2024 1
    17. april 2024 1
    16. april 2024 1
    15. april 2024 1
    14. april 2024 1
    13. april 2024 1
    12. april 2024 1
    11. april 2024 2
    10. april 2024 2
    9. april 2024 2
    8. april 2024 3