Rekrutteringsfirma

Byggelegepladsen Regnbuen søger en engageret leder som vil videreudvikle og drive det vildeste sted i Hvidovre Kommune.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Er du Byggelegepladsen Regnbuens nye leder? Elsker du unge mennesker og dyr, og er du en person, der kan håndtere hammer og sav, så skynd dig at sende din på linket nederst i dette stillingsopslag.

Vores nuværende leder har efter mange år besluttet at gå på pension, men inden han forlader klubben, vil han gerne give sin viden og erfaring videre til dig.

Vi søger en leder, der sammen med vores dygtige personale og engagerede bestyrelse, kan videreføre og videreudvikle den selvejende institution. Du vil komme til at stå i spidsen for at skabe rammerne for en klub, der bygger på glæde, humor og trivsel, skaber fællesskaber blandt børn og unge med mod på livet og sikrer gode relationer til forældre og skole.

Du skal varetage den daglige drift med særlig fokus på økonomien og sikre et højt fagligt niveau med din pædagogiske indsigt og nærværende ledelsesstil.

Den selvejende institution har driftsoverenskomst med Hvidovre Kommune og er p.t. normeret til 177 medlemmer 9-18 år. Der er p.t. 1 leder, 1 souschef, 5 pædagoger/ assistenter/medhjælpere og en håndfuld tilkalde- og weekend-vikarer samt skiftende praktikanter.

Vi har både store og små dyr: Heste, geder, grise, kaniner, marsvin, høns, ænder, fugle, katte m.m. Vi lægger vægt på bevægelse og udendørs aktiviteter hele året, men har også et stort dejligt hus med gode faciliteter.

Stillingen er på 37 timer om ugen. Du må forvente skiftende arbejdstider, da klubben har åbent 7 dage om ugen, og aftenåben 3 gange om ugen. Af hensyn til dyrene, for at tage imod besøgende, og for at kunne varetage understøttende undervisning på den nærliggende skole, er der altid personale til stede fra om formiddagen. På helligdage skal dyrene fodres, men der er ikke åbent.

Vores nye leder kunne være en person der:

Indgår i samvær med børnene og personalegruppen og deltager i klubaktiviteterne.

Via sit faglige fundament og arbejde med den pædagogiske praksis på gulvet evner at skabe følgeskab og inspiration hos sine kolleger.

Med et solidt fagligt og udviklingsteoretisk fundament ved, hvad er er på spil hos børn og unge i alderen 9 til 18 år.

Går forrest i det daglige pædagogiske arbejde, har en legende og eksperimenterende tilgang til sit arbejde, og har et tydeligt ungeperspektiv, der lever op til Hvidovre Kommunes mål.

Kan sikre og følge op på dokumentation og evaluering, er initiativrig og har fokus på faglig planlægning og eksekvering af det nyligt udarbejdede visionspapir for institutionen.

Kan styrke den digitale udvikling i klubben.

Kan give sparring og er deltagende indsatser i forhold til børn i udsatte positioner og kan følge op på dem.

Tager aktivt del i at sikre en attraktiv arbejdsplads med et godt og sundt arbejdsmiljø.

Formår at sikre god kommunikation til alle interessenter: børn og unge, medarbejdere, forældre, skolen, bestyrelsen og kommunen m.fl.

Kan varetage de ledelsesmæssige og administrative opgaver.

Har kendskab til eller har haft økonomiansvar. Arbejdet med økonomien sker i samarbejde med bestyrelsen, men det er dig i samarbejde med vores administrationsselskab, der i det daglige er ansvarlig for at varetage økonomien og løbende holde relevante parter informeret.

Den rette kandidat:

Din personlighed, kompetencer og erfaring er altafgørende for succes. Du har solid ledererfaring, en pædagogisk baggrund og påtager dig gerne et ansvar. Du brænder for det gode børne- og ungdomsliv. Med din pædagogiske baggrund kan du motivere, inspirere og udvikle personalet. Alternativt kan du også være Onkel Reje eller Motor Mille.

Vi forventer, at du:

Er uddannet pædagog eller tilsvarende og har ledelseserfaring

Elsker at arbejde med mennesker og dyr, tager ansvar og skaber de bedste rammer for pædagogisk faglig og personlig udvikling.

Kan træde i karakter som leder når, det er nødvendigt, og samtidig har en naturligt involverende, motiverende og anerkendende ledelsesstil som kan skabe den fornødne tillid.

Har stærke kommunikative kompetencer både skriftligt og mundtligt.

Har en god energi, lækker humor og et godt humør, som naturligt afspejler sig i din personlige fremtræden og tilgang til andre mennesker.

Har lederuddannelse på minimum diplomniveau eller er villig til at tage den.

Hvidovres vildeste klub tilbyder:

En stilling hvor to dage ikke er ens.

Et miljø med højt til loftet, plads til fis og ballade og mulighed for at være innovativ og bidrage til den fortsatte udvikling af en allerede velfungerende klub.

Gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Et samarbejde med en personalegruppe med høj grad af faglighed og pædagogisk stolthed.

Et velfungerende forældresamarbejde.

En engageret bestyrelse.

Løn og ansættelsesvilkår:

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst

sproces


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hvidovre

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at skabe forståelse for og bedre rammer for en central sektor i samfundsudviklingen og den grønne omstilling, så er arbejdet som konsulent i DI Ejendom måske noget for dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
17. maj 2024 28
16. maj 2024 27
15. maj 2024 25
14. maj 2024 26
13. maj 2024 23
12. maj 2024 25
11. maj 2024 24
10. maj 2024 25
9. maj 2024 25
8. maj 2024 24
7. maj 2024 24
6. maj 2024 22
5. maj 2024 21
4. maj 2024 21
3. maj 2024 21
2. maj 2024 20
1. maj 2024 19
30. april 2024 22
29. april 2024 22
28. april 2024 21
27. april 2024 21
26. april 2024 23
25. april 2024 23
24. april 2024 25
23. april 2024 24
22. april 2024 26
21. april 2024 27
20. april 2024 27
19. april 2024 27
18. april 2024 26
17. april 2024 26