BIM-koordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Er BIM og 3D din faglige hjemmebane? Vil du have de absolut bedste muligheder for at udfolde din viden og udvikle dig yderligere? Og vil du som en del af Novo Nordisk være med til at sikre levering af høj kvalitet til millioner af patienter verden over? Så kan du være den BIM-koordinator vi søger.
Jobbet
Din opgave vil bestå af, at udarbejde 3D-modeller af konstruktioner, bygningsinstallationer og procesanlæg og tilhørende tegninger af vores nye fabrik i Kalundborg på 55.000m2.
Du vil yderligere have ansvar for:
• Indarbejdelse og koordinering af skanning fra eksternt firma
• Opdatering af PI-diagrammer
• Opdatering af redningsplaner
• Udlån og upload af PI-diagrammer i Qualitydocs
• Udarbejdelse af kollisionskontrol og koordinere diverse issues i forbindelse med kvalitetssikring
• Opdatere modeller og tegninger til as-built
• Udvikle og implementere BIM-strategi Kvalifikationer Du har en bagrund som teknisk designer, bygningskonstruktør eller ingeniør og har god indsigt i udarbejdelse af modeller og tegninger i Revit. Du har kendskab til hvordan man arbejder med punktskyer i Revit, og det vil være en fordel hvis du har erfaring med AutoCAD, NavisWorks og Dynamo. Det er vigtigt, at du har forståelse for design og konstruktionsprocessen, arbejder struktureret, har blik for detaljer og er omhyggelig og kvalitetsbevidst. Det vil være en fordel hvis du har erfaring fra en tilsvarende stilling, men du kan også være nyuddannet. Vi søger en kandidat med et positivt mindset, der er ansvarsbevidst, målrettet og initiativrig. Hvis du oven i købet har din faglige nysgerrighed i behold og er god til at tænke i helheder, så vil vi rigtig gerne høre fra dig. Om afdelingen
Du bliver en del af vores IM1 Maintenance, Build & Facility Team, med reference til Associate Manager. Teamet består af 25 dedikerede medarbejdere. I denne sammenhæng vil du være den ansvarlige, drivende og koordinerende i forhold til BIM.
IM1 er den fabrik i verden, hvor der bliver produceret mest af de Aktive Farmaceutiske Ingredienser (API’er), som benyttes i mange af Novo Nordisks kvalitetsprodukter. Vi arbejder i et multiline-setup, hvor flere forskellige produkter kan leveres samtidig hvilket stiller store krav til vedligehold af vores udstyr, - og ikke mindst planlægningen af det.
Fordi vi arbejder med en kapacitet, der nærmer sig den maksimale, er der ofte meget snævre marginer for hvornår og hvordan vedligeholdelsesprocesser kan udføres. Det er kun med dygtig planlægning, at vi forhindre ”nede-tid”, når vores håndværkere og teknikere skal udføre de opgaver, som kræves.
Fordi så mange led i produktionskæden er afhængige af vores arbejde, er vi stolte af, at kunne levere varen til tiden hver gang. Tonen i afdelingen er humørfyldt, og vi er gode til at passe godt på hinanden. Et godt arbejdsmiljø er én af de ting vi går højt op i. Det samme gælder for kvaliteten og planlægningen af vores arbejde, da det er en afgørende faktor for, at et så komplekst system som vores kan fungere gnidningsløst.
Novo Nordisk i Kalundborg er i en spændende udvikling, der kræver forandringsparathed, samt evner og lyst til at gennemføre løbende optimering af processer og arbejdsrutiner. Selvstændighed er en forudsætning, men du skal også kunne samarbejde med forskellige faggrupper, hvorfor der kræves gode samarbejds- og kommunikationsevner. Du har humoristisk sans og kan på en positiv måde håndtere pressede situationer med mange bolde i luften. Kontakt
Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Associate Manager, Jacob Bo Dahl Fremming, på telefon +45 30793734.
Ansøgningsfrist
Deadline: 6. februar 2023.
Der vil løbende blive indkaldt til samtaler. Du er velkommen til at ansøge på enten dansk eller engelsk.
Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Kalundborg

Lignende jobs

  • Øvrige i Kalundborg

    Er du stærk inden for automatisering? Vil du være en del af en førsteklasses produktionsenhed og deltage fra starten af pakningen af [xxxxx]s nyeste produkter i et højt profileret projekt? S..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Do you want to be a part of a dedicated team that takes pride in our work within QA (Quality Assurance) of API? Do you thrive in a role where you have a broad contact with our production? Then you .
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Are you interested in joining a committed team that values its role in Quality Assurance (QA) of Active Pharmaceutical Ingredients (API)? Do you thrive in a role where you have a broad contact with..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Køge

    IntroduktionVil du spille en afgørende rolle for Europas største og hurtigst voksende detailkæde? Har du ledelsesevner og mod på at rykke dine butikker, dit team og dig selv fremad hver dag? Og..
    • Øvrige
    • Køge
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
9. maj 2024 74
8. maj 2024 69
7. maj 2024 67
6. maj 2024 80
5. maj 2024 80
4. maj 2024 82
3. maj 2024 77
2. maj 2024 79
1. maj 2024 81
30. april 2024 74
29. april 2024 73
28. april 2024 82
27. april 2024 80
26. april 2024 79
25. april 2024 77
24. april 2024 78
23. april 2024 76
22. april 2024 81
21. april 2024 80
20. april 2024 80
19. april 2024 72
18. april 2024 65
17. april 2024 62
16. april 2024 59
15. april 2024 70
14. april 2024 69
13. april 2024 72
12. april 2024 71
11. april 2024 70
10. april 2024 70
9. april 2024 69