Frigivelseskoordinator til GMP produktion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Bliver du motiveret af at gøre en forskel og trives du med at have mange bolde i luften? Har du erfaring fra et GMP-reguleret miljø og ambitioner om ikke bare at være med, men om at være bedst? Så har vi det helt rigtige job til dig. Du kan se frem til et varieret job hvor du har stor indflydelse på vores daglige resultater.

Om afdelingen
Du bliver en del af Biotech & Rare Disease (BRD) i Kalundborg. Vi er en aseptisk fyldefabrik, og vi er i alt ca. 650 medarbejdere. Vi er i en spændende fase, med høj efterspørgsel efter vores produkter, og vi har særligt fokus på at arbejde med stabilitet og optimering. Fabrikken fylder bl.a. blødermedicin og insulin og har flere afdelinger der dækker følgende processer: miljø, vask og sterilisation, præparation, aseptisk påfyldning, frysetørring og inspektion. Du vil blive en del af vores frigivelse og inspektionsssupport team. Her får du 18 gode og engagerede kollegaer, som alle er med til at løfte opgaverne i fællesskab.

Jobbet
Som frigivelseskoordinator vil dine primære arbejdsopgaver være, at planlægge og styre frigivelsen af det produkt, vi har produceret. Det betyder, at du kommer til at arbejde på tværs af alle afdelingerne i fabrikken og også have tætte samarbejdspartnere i andre områder, f.eks. Logistik og QA. Du kommer til at spille en vigtig rolle i planlægningen af hvilke batche der skal frigives hvornår og i opfølgningen på udeståender, samt den endelige klargøring til frigivelse. Du er en engageret person med højt drive og gode kommunikationsevner, og du trives i en hektisk hverdag, hvor ikke to dage er ens. Du får brug for din evne til at prioritere og din tro på, at der altid kan findes en løsning. Derudover trives du med at være i kontakt med mange mennesker hver dag, og du har en naturlig og klar kommunikation på alle niveauer. Du er tillidsskabende og formår at dele din viden med kollegaer på en klar og forståelig måde, så vi hele tiden bliver bedre og arbejder smartere.
Du bliver en succes ved at være synlig, struktureret og have gode relationer, samt en positiv tilgang til at vi nok skal lykkes.

Kvalifikationer
  • Du har en videregående uddannelse på kandidatniveau, som har givet dig kompetencer indenfor kommunikation, strukturering og overblik. Kommer du også med kompetencer indenfor systemudvikling, vil det være en fordel.
  • Erfaring med GMP-reguleret fremstilling af lægemidler og myndighedskrav til den farmaceutiske industri.
  • Derudover er kendskab til processen omkring produktion af aseptiske lægemidler en fordel.
  • Du trives med at arbejde med mange bolde i luften i og et miks af arbejdsopgaver med kort og lang tidshorisont. Det forventes, at du har en struktureret og analytisk arbejdsform, og at du arbejder dedikeret for at nå deadlines.
  • Du skal tale og skrive dansk og engelsk flydende.
  • Da du kommer til at samarbejde med mange mennesker på alle niveauer, forventes det, at du er god til at skabe relationer, at du har gode samarbejdsevner samt kan kommunikere komplekse problemstillinger til forskellige faggrupper på en let og forståelig måde.

    Om Novo Nordisk
    I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Til gengæld tilbyder vi dig muligheden for at arbejde sammen med usædvanligt talentfulde kolleger, og vi tilbyder dig en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling.

    Kontakt
    Vil du vide mere om stillingen, så kontakt Rie Nielsen, telefon +45 30797155.
    Ansøgningsfrist
    2. Juli 2023 Ansøgningerne vil blive behandlet løbende og tilsvarende vil vi invitere til interview løbende. Derfor vil vi opfordre til, at du sender din ansøgning hurtigst muligt. For at sikre en effektiv og fair rekrutteringsproces vil vi bede dig om ikke at tilføje et billede i dit CV. Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

    Jobbet er oprettet på vores service den 17.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Kalundborg

    Lignende jobs

    • Øvrige i Kalundborg

      Arbejder du med robotteknologi eller har erfaring med robotter så læs videre… Vil du arbejde med produktion i verdensklasse? Vil du være med helt fra start til pakning af [xxxxx]s nyeste pro..
      • Øvrige
      • Kalundborg
      Få mere info
    • Øvrige i Kalundborg

      Are you experienced in environmental monitoring in production area? Are you ready to take on a new challenge and be part of establishing our new production facility in Kalundborg? We are looking fo..
      • Øvrige
      • Kalundborg
      Få mere info
    • Øvrige i Holbæk

      Intro-stilling i medicinsk sygepleje Tjek ind på en af de nye introduktionsstillinger i medicinsk sygepleje på Holbæk Sygehus. Vi ansætter i perioden 1. juli til 1. september 2024 og selve udda..
      • Øvrige
      • Holbæk
      Få mere info
    • Øvrige i Slagelse

      Vi søger sygeplejersker til Afsnit for hjerne- og nervesygdomme på Slagelse Sygehus. Hvem er vi? Vi er et rehabiliteringsafsnit med plads til 20 patienter i det, vi til daglig kalder FASE 2..
      • Øvrige
      • Slagelse
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Kalundborg

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    26. april 2024 79
    25. april 2024 77
    24. april 2024 78
    23. april 2024 76
    22. april 2024 81
    21. april 2024 80
    20. april 2024 80
    19. april 2024 72
    18. april 2024 65
    17. april 2024 62
    16. april 2024 59
    15. april 2024 70
    14. april 2024 69
    13. april 2024 72
    12. april 2024 71
    11. april 2024 70
    10. april 2024 70
    9. april 2024 69
    8. april 2024 67
    7. april 2024 74
    6. april 2024 74
    5. april 2024 73
    4. april 2024 72
    3. april 2024 68
    2. april 2024 69
    1. april 2024 69
    31. marts 2024 75
    30. marts 2024 75
    29. marts 2024 73
    28. marts 2024 70
    27. marts 2024 71