Elektriker til opgaver på facility området søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Vil du være med på holdet, der sikrer, at faciliteten, som huser færdigvareproduktion af både diabetes og biopharmaceutiske produkter, fungerer optimalt og er i compliance? Vil du med på en ny spændende rejse, og bidrage til at sikre stabile forsyninger til vores pakke-og produktionsfaciliteter? Så har du nu en unik chance for at forme indholdet i et nyt kapitel i Novo Nordisk succeshistorie. Om afdelingen Du bliver en del af Novo Nordisk diabetescare færdigvareproduktion, der tæller mere end 8.000 medarbejdere på tværs af 7 produktionssites og 5 lande. Vi er det sidste, men vigtige led i værdikæden, før de færdige produkter kan sendes til patienter over hele verden. I færdigvareproduktionen i Kalundborg er vi ca. 400 medarbejdere, der har ansvar for at montere og pakke diabetesprodukter på vores fuldautomatiske produktionslinjer. I afdelingen IFP KA Facility Engineering får du dygtige og ambitiøse kolleger, samt et væld af kolleger og kontakter spredt ud i hele organisationen. Det er teamets ansvar at forestå den daglige drift og vedligeholdelse af bygningen såvel som vores utilityanlæg (køl, ventilation, trykluft, vacuum, el) og tilsikre at vi hele tiden gør tingene i henhold til vores instruktioner. Dette er afgørende for, at vi kan opretholde compliance, og at der kan pakkes færdigvarer på vores højeffektive fabrik.
Jobbet
Du refererer til teamleder for IFP KA Facility og har et tæt samarbejde med resten af supportafdelingen. Overordnet skal du og dine kollegaer i teamet sørge for, at vores bygningsdrift og utility-systemer fungerer optimalt samt overholder gældende retningslinjer og krav ift. kvalitet og GMP. Dine primære opgaver bliver:
  • Tilsyn med daglig drift og projektaktiviteter
  • Daglige vedligeholdelses opgaver
  • Udførelse af planlagt vedligehold
  • Udstedelse af arbejdstilladelser til eksterne håndværkere
  • Support på energiopgaver vedrørende Circular for Zero.
  • Kvalifikationer
    Vi ser gerne at du har følgende kvalifikationer:
  • Du er uddannet elektriker og har en bred og solid erfaring
  • Herudover er det ønskeligt at du har erfaring med drift og produktion fra en lignende stilling.
  • Det er vigtigt, at du er præcis og har overblik, da jobbet indeholder dokumentationsarbejde i forbindelse med kvalitetssikring og compliance.
  • I rollen skal man kunne kommunikere på tværs af faggrænser og med alle interessenter i hele vores bygning.
  • Udover dette bliver du motiveret af at bidrage til forandringer og drive processer i et miljø med mange interessenter, og du får energi af at skabe relationer på tværs af fagområder og hierarki. Som person trives du desuden i en dynamisk hverdag, og kan omstille dig til nye prioriteringer med kort varsel. Dine kolleger og ledere vil beskrive dig som nysgerrig, ansvarsbevidst og omhyggelig. Du har en proaktiv tilgang til arbejdet, kan selvstændigt drive opgaver og træffe beslutninger, men søger aktivt sparring fra kollegaer og tilsikre et højt informationsniveau til alle interessenter. Kontakt For mere information kan du kontakte associate manager Maria Fredborg +45 34483616. Ansøgningsfrist 2. august 2023 – vi behandler ansøgninger løbende, så send gerne din snarest. Der er tale om en fast stilling. Bliv en del af Novo Nordisk i Kalundborg Bliv en del af Novo Nordisk manufacturing i Kalundborg og få en udviklende karriere blandt kompetence fagfolk i en succesfuld virksomhed. Sammen gør vi hver dag en konkret forskel for mere end 30 millioner mennesker, der lever med diabetes og andre kroniske sygdomme. Vi har 50 års ekspertise i bioteknologisk produktion på Novo Nordisk i Kalundborg. Generationer af medarbejdere har udviklet deres faglige kvalifikationer, personlige kompetencer og karrierer hos os og har samtidig været med til at udvikle produktionsanlægget, så det i dag udgør verdens største insulinproduktion. I dag fremstiller vores 3.000 medarbejdere halvdelen af verdens insulin samt en række biofarmaceutiske produkter. Derudover monterer og pakker vores færdigvareområder diabetesprodukter samt biofarmaceutiske produkter. Du mærker hurtigt, hvorfor Novo Nordisk Kalundborg er et helt unikt sted, og hvorfor vi brænder for at arbejde her. Du bliver mødt med tillid og ansvar af imødekommende og engagerede kolleger. Novo Nordisk i Kalundborg er en arbejdsplads hvor medindflydelse, udvikling og tværfaglighed er i fokus. Interesseret i en life-changing career? Læs mere om mulighederne hos Novo Nordisk Kalundborg på novonordisk.com/kalundborg-careers Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

    Jobbet er oprettet på vores service den 13.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Kalundborg

    Lignende jobs

    • Øvrige i Køge

      Are you passionate about Construction Safety and able to build strong relations with key stakeholders in large building projects? Are you looking for an opportunity to use and further develop your .
      • Øvrige
      • Køge
      Få mere info
    • Øvrige i Kalundborg

      Tør du prøve kræfter med vores avancerede procesanlæg, som kræver, at du kan overskue stor kompleksitet? Vil du være med til at sikre, at vores produkter kommer godt fra start i en højkvalitet API .
      • Øvrige
      • Kalundborg
      Få mere info
    • Øvrige i Kalundborg

      Are you ready to leverage your communication skills to drive business success? Do you enjoy working with strategic and hands-on communication, both internally and externally? If yes, apply today an..
      • Øvrige
      • Kalundborg
      Få mere info
    • Øvrige i Kalundborg

      Are you detail oriented and have a flair for validation and documentation? Do you want to help ensuring excellent documentation practice for one of [xxxxx]’s newest investment projects? Then..
      • Øvrige
      • Kalundborg
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Kalundborg

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    8. juni 2024 62
    7. juni 2024 58
    6. juni 2024 57
    5. juni 2024 55
    4. juni 2024 57
    3. juni 2024 58
    2. juni 2024 59
    1. juni 2024 58
    31. maj 2024 60
    30. maj 2024 65
    29. maj 2024 63
    28. maj 2024 63
    27. maj 2024 60
    26. maj 2024 55
    25. maj 2024 56
    24. maj 2024 56
    23. maj 2024 58
    22. maj 2024 61
    21. maj 2024 75
    20. maj 2024 73
    19. maj 2024 72
    18. maj 2024 73
    17. maj 2024 71
    16. maj 2024 69
    15. maj 2024 67
    14. maj 2024 65
    13. maj 2024 63
    12. maj 2024 76
    11. maj 2024 76
    10. maj 2024 71
    9. maj 2024 74