Kemiker til QC-Laboratorie

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Ønsker du at gøre en forskel for mennesker med diabetes og andre kroniske sygdomme? Tag skridtet ind i vores QC-laboratorie i Kalundborg som en dedikeret QC-kemiker! Vær med i et dynamisk team, hvor ambitioner og målsætninger er høje. Vi stræber altid efter at være førende på alle områder, og nu har du muligheden for at blive en del af vores spændende rejse. Jobbet Du kommer til at arbejde tæt sammen med andre Kemikerne og Laboranterne indenfor afdelingen og får ansvaret for kemisk analyser. Ydermere vil du: • Være ansvarlig for en eller flere analyser på et givet tidspunkt. • Drive mindre forbedringsprojekter i afdelingen. • Udføre forskellige compliance-opgaver, opdatere instruktioner og yde support til laboratorier på daglig basis. • Støtte laboratorieteknikerne i deres daglige drift for at sikre, at den analytiske ydeevne og udstyr lever op til industristandarden. Du kan se frem til en spændende og varieret arbejdsdag, hvor du har indflydelse på dit arbejde og ansvar for, at teamet når deres mål. Dette kan også være din mulighed for at opbygge et stærkt netværk inden for Novo Nordisk og samtidig udvikle dine kompetencer yderligere. Vi udvikler os bedst i et sikkert arbejdsmiljø, og vi har fokus på trivsel og en sikker og sjov arbejdsplads. Kvalifikationer Vi forestiller os, at du:
  • Har en kandidatgrad fra naturvidenskab, farmakologi eller lignende.
  • Har nogle års relevant erfaring med QC kemisk analyse (HPLC eller UPLC), fra laboratorier i den farmaceutiske industri eller et andet GMP reguleret miljø.
  • Er flydende i engelsk og dansk.
  • Som person er du udadvendt, selvsikker og har et stort drive. Vi ved godt, at ikke alle drømme går igennem, men vi ønsker at se en veluddannet kandidat med stor nysgerrighed, humor og struktur, et åbent og positivt sind og evnen til at arbejde selvstændigt såvel som i et team. Om afdelingen I Diabetes Active Pharmaceutical Ingredients (API), der ligger i Kalundborg, producerer vi insulin og GLP-1 for at hjælpe mennesker, der lever med kroniske sygdomme som diabetes og fedme. Vi har altid mange spændende projekter på tværs af Novo Nordisk - nogle kræver helt nye setups for at udnytte mulighederne i moderne teknologi, mens andre er mere fokuserede på at optimere eksisterende setups. I Purification Plants (PP) i Kalundborg producerer vi de aktive ingredienser, som er i mange af Novo Nordisks produkter. Om Novo Nordisk I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Til gengæld tilbyder vi dig muligheden for at arbejde sammen med talentfulde kolleger og vi tilbyder dig en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling. Kontakt Hvis du ønsker at høre mere om stillingen, så ring til Silas Belling på +45 3448 3074. Ansøgningsfrist 10. juli 2023. Bemærk venligst, at ansøgninger vil blive gennemgået løbende, og samtaler vil blive planlagt, så snart en passende kandidat er identificeret. Du kan ansøge på både dansk og engelsk. Du behøver ikke vedhæfte et følgebrev til din ansøgning, men skriv gerne et par sætninger om, hvorfor du søger, i dit CV. For at sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces, bedes du undlade at tilføje et billede i dit CV. Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

    Jobbet er oprettet på vores service den 19.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Kalundborg

    Lignende jobs

    • Øvrige i Kalundborg

      Er du stærk inden for automatisering? Vil du være en del af en førsteklasses produktionsenhed og deltage fra starten af pakningen af [xxxxx]s nyeste produkter i et højt profileret projekt? S..
      • Øvrige
      • Kalundborg
      Få mere info
    • Øvrige i Kalundborg

      Do you want to be a part of a dedicated team that takes pride in our work within QA (Quality Assurance) of API? Do you thrive in a role where you have a broad contact with our production? Then you .
      • Øvrige
      • Kalundborg
      Få mere info
    • Øvrige i Kalundborg

      Are you interested in joining a committed team that values its role in Quality Assurance (QA) of Active Pharmaceutical Ingredients (API)? Do you thrive in a role where you have a broad contact with..
      • Øvrige
      • Kalundborg
      Få mere info
    • Øvrige i Køge

      IntroduktionVil du spille en afgørende rolle for Europas største og hurtigst voksende detailkæde? Har du ledelsesevner og mod på at rykke dine butikker, dit team og dig selv fremad hver dag? Og..
      • Øvrige
      • Køge
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Kalundborg

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    10. maj 2024 71
    9. maj 2024 74
    8. maj 2024 69
    7. maj 2024 67
    6. maj 2024 80
    5. maj 2024 80
    4. maj 2024 82
    3. maj 2024 77
    2. maj 2024 79
    1. maj 2024 81
    30. april 2024 74
    29. april 2024 73
    28. april 2024 82
    27. april 2024 80
    26. april 2024 79
    25. april 2024 77
    24. april 2024 78
    23. april 2024 76
    22. april 2024 81
    21. april 2024 80
    20. april 2024 80
    19. april 2024 72
    18. april 2024 65
    17. april 2024 62
    16. april 2024 59
    15. april 2024 70
    14. april 2024 69
    13. april 2024 72
    12. april 2024 71
    11. april 2024 70
    10. april 2024 70