Maskinmester til optimering og drift af forsyningsanlæg på Site Kalundborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Hvis du brænder for at udnytte dine tekniske færdigheder fuldt ud og ønsker et ansvarsfuldt job med en spændende kombination af forsyningsdrift og projektarbejde, så er du netop den kvalificerede og dedikerede kollega, vi søger til Site Kalundborg. Vi leder efter en person med stærk erfaring inden for drift af energisystemer og innovative løsninger, som er i stand til at tackle de øgede projektaktiviteter inden for forsyningsområdet.Vi tilbyder en aktiv og udfordrende hverdag i en ambitiøs afdeling, hvor du vil være en del af et team med fokus på højt serviceniveau og absolut topklasse forsyningssikkerhed. Du vil have mulighed for at udvikle dine tekniske færdigheder og samtidig bidrage til at gøre en forskel i samfundet ved at sikre energiforsyning til lokalsamfundet og bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Hvis dette lyder som noget for dig, er du måske den kollega, vi søger til Energiforsyningen. Om afdelingen Energiforsyningen hører til i afdelingen Service Centre Kalundborg, som er en del af Corporate Facilities organisationen i Novo Nordisk A/S. Teamet består i dag af 12 medarbejdere med ansvar for drift og vedligehold af vores energiforsyning, distribution af drikkevand, damp, Tissøvand, 10kV samt kondensat og fjernvarme. Derudover servicerer vi afløbssystemer samt indsamler og bearbejder energidata fra Novo Gruppens bygninger. Uden for normal arbejdstid indgår vi i en vagtordning. Stillingen
Du skal kunne agere som projektleder, faglig projektdeltager og rådgiver for at sikre fagligheden fra projektet hen imod forsyningsdriften for siten. Dette på tværs af vores afdeling og med mange forskellige samarbejdspartnere i projekterne. Du skal kunne arbejde struktureret, have gennemslagskraft, arbejde med systematisk problemløsning og kommunikere resultater og planer klart og tydeligt. Du vil være det vigtige link der er mellem projektet og forsyningsdriften. Du vil være støtte til projektet og projektdeltager – samtidig har du ansvaret for en god og harmonisk overgang mellem drift og forsyningsdrift efter rette standard. Udover at være tæt på fabrikken i projekt, så indgår du i vores tekniske drift for at sikre den sammenhæng der bør være mellem den mest moderne teknologi i projekterne og forsyningsdriften. Det er vigtigt, at du er i stand til at omsætte dine teoretiske kompetencer og evner til praktiske og operationelle løsninger. Du kommer til at agere som sparringspartner for vores dygtige driftskollegaer, og det er derfor vigtigt, at du åbent og med respekt for den enkelte, kan dele ud af din viden, og i tæt samarbejde kan tage hånd om de udfordringer, som i sammen støder på. Du skal skabe og vedligeholde gode relationer rundt om projekterne og eksterne samarbejdspartnere samt kunne repræsentere Service Centre Kalundborg. Kvalifikationer
  • Du er uddannet maskinmester, maskiningeniør eller anden tilsvarende teknisk baggrund
  • Du har minimum 2-4 års erfaring indenfor moderne drift og vedligehold af tekniske anlæg
  • Du behersker engelsk og dansk såvel mundtligt som skriftligt.
    Det forventes, at du har en bred teknisk indsigt, med kendskab til drift og systematisk vedligehold af tekniske forsyningsanlæg, gerne fra en lignende driftsorganisation. Dit arbejde vil bestå af både praktisk og administrativ karakter, da vi har fokus på optimering af processen med tilhørende dokumentation. Det betyder, at du skal kunne omsætte din tekniske indsigt og viden til operationelle processer og standarder, der gør os bedre hver dag.
    Som person er du proaktiv, dedikeret, engageret og brænder for at levere høj kvalitet til kunden til den aftalte tid. Du er selvstændig, identificerer muligheder, kan træffe beslutninger samt stå ved dem. Du arbejder effektivt og struktureret, og sikrer et konstant flow i din opgaveeksekvering. Du er åben for forandringer, og evner at se tingene oppefra og ser ingen opgave for stor eller for lille. I det daglige skal du samarbejde med ansvarsområdets øvrige personale, og det er derfor vigtigt, at du er meget udadvendt, god til at kommunikere, servicemindet og evner at være en god holdspiller.
    Om organisationen Afdelingen er en del af Corporate Facilities (CFa), der leverer ejendomsservices til alle områder i Novo Nordisk i Danmark. Vi er i alt 255 medarbejdere i henholdsvis Bagsværd, Gentofte, Hillerød, Måløv, Søborg og Kalundborg. Stillingen er organisatorisk placeret i Service Centre Kalundborg. Vi har et højt ambitionsniveau hvor personlig og faglig udvikling og samarbejde på tværs er nøgleord.
    Om Novo Nordisk
    I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Du får muligheden for at arbejde sammen med talentfulde kolleger, og en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling.

    Kontakt
    Vil du vide mere om stillingen, så kontakt Maskinmester Flemming Jørgensen på tlf. +45 30752634 eller Manager Camilla Langholm på +45 30755625 Ansøgningsfrist 18. februar 2024 Vi kalder løbende til samtale, så vent ikke med at ansøge. We commit to an inclusive recruitment process and equality of opportunity for all our job applicants. At Novo Nordisk we recognize that it is no longer good enough to aspire to be the best company in the world. We need to aspire to be the best company for the world and we know that this is only possible with talented employees with diverse perspectives, backgrounds and cultures. We are therefore committed to creating an inclusive culture that celebrates the diversity of our employees, the patients we serve and communities we operate in. Together, we’re life changing.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

    Jobbet er oprettet på vores service den 14.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Kalundborg

    Lignende jobs

    • Øvrige på Midt-og Vestsjælland

      Samværskonsulent ønskesVores samværsteam ønsker sig en samværskonsulent og kollega der: • Er uddannet pædagog, socialpædagog, socialrådgiver eller har lignende uddannelse. • Har erfaring .
      • Øvrige
      • Midt-og Vestsjælland
      Få mere info
    • Øvrige (elev) i Kalundborg

      Vi søger elev til [xxxxx] Kalundborg Bliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted hvor du kan få mulighed for at udvikle d..
      • Øvrige
      • Kalundborg
      Få mere info
    • Øvrige i Roskilde

      Er du uddannet tekniker og klar på at levere gode kundeoplevelser? Og har du lyst til at være en del af et fællesskab, hvor vi har det sjovt, og hvor der er fokus på det nære og på relationer? Så v..
      • Øvrige
      • Roskilde
      Få mere info
    • Øvrige i Kalundborg

      Are you passionate about ensuring a stable and controlled manufacturing environment? Do you thrive in a dynamic, fast-paced work setting? Would you enjoy being part of a team responsible for system..
      • Øvrige
      • Kalundborg
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Kalundborg

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    22. maj 2024 61
    21. maj 2024 75
    20. maj 2024 73
    19. maj 2024 72
    18. maj 2024 73
    17. maj 2024 71
    16. maj 2024 69
    15. maj 2024 67
    14. maj 2024 65
    13. maj 2024 63
    12. maj 2024 76
    11. maj 2024 76
    10. maj 2024 71
    9. maj 2024 74
    8. maj 2024 69
    7. maj 2024 67
    6. maj 2024 80
    5. maj 2024 80
    4. maj 2024 82
    3. maj 2024 77
    2. maj 2024 79
    1. maj 2024 81
    30. april 2024 74
    29. april 2024 73
    28. april 2024 82
    27. april 2024 80
    26. april 2024 79
    25. april 2024 77
    24. april 2024 78
    23. april 2024 76
    22. april 2024 81