Struktureret og dygtig studentermedhjælp til InterForce

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Leder du efter et spændende og afvekslende studiejob med mening og gode kollegaer på Kastellet i København?

Så læs med her!

Om os

InterForce er en del af Center for Reservestyrken, som hører under Udviklings- og Planlægningsstaben i Forsvarskommandoen. Her er vi samlet 11 kollegaer, fordelt rundt om i landet. InterForce er ledet af generalmajor Finn Winkler og består af fire medarbejdere.

Derudover har InterForce seks regionale sekretariater samt et sekretariat i Grønland.

InterForce hører under Forsvarskommandoen, og vi arbejder for at skabe tætte forbindelser mellem Forsvaret, Beredskabet og det private erhvervsliv. Det gør vi for at fortælle danske virksomheder, hvor vigtige soldaterne i Reserven og de frivillige i Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og Kystredningstjenesten er, for hele Danmarks sikkerhed og Beredskab.

Målet er, at få flere virksomheder til at give disse mange frivillige mennesker, frihed og fleksibilitet til at trække i uniformen og kunne uddanne sig til at hjælpe Forsvaret, Hjemmeværnet og Beredskabet med deres opgaveløsning, uanset om det er støtte til samfundet eller militære opgaver.

Vores arbejde består primært i at planlægge og afvikle en række arrangementer over hele landet, der binder Forsvaret, Beredskabet og det civile arbejdsmarked tættere sammen. Arrangementer på forskellige niveauer, hvor erhvervsledere kan møde repræsentanter fra Forsvarets øverste ledelse og blive orientere om landets sikkerhedssituation, samt arrangementer, hvor vi inviterer InterForces støttevirksomheder ind bag hegnet, på de militære baser for at opleve militære opvisninger til lands, vands og i luften.

Derudover laver vi en del kommunikation om vores arbejde - Det er særligt her, du vil komme i spil.

Om stillingen

Dine arbejdsopgaver vil være varierede og alsidige.

Som studentermedhjælper vil du skulle bistå special- og kommunikationskonsulent Simon Staffeldt Schou med InterForces kommunikationsarbejde.

Det meste arbejde vil være fra dit kontor på Kastellet, men du vil også fra tid til anden skulle med på dagsture rundt i landet.

Eksempler på opgaver, er:
• Vedligeholdelse af vores SoMe-profiler.
• Skrivning af korte og længere nyheder.
• Opsætning og udsendelse af nyhedsbreve.
• Assistere med at lave InterForces trykte årsmagasin.
• Løbende indholdsmæssig vedligeholdelse af InterForces hjemmeside.
• Assistere med at planlægge og afvikle forskellige arrangementer, fx Folkemøde på Bornholm, topledermøder på Frederiksberg Slot i samarbejde med VL m.v.
• Almindelige driftsopgaver.

Om dig

Vi forventer, at du har gennemført et eller flere år af din uddannelse, og at du er fagligt stærk. Vi forventer også, at du er ambitiøs, at du kan arbejde vedholdende og selvstændigt, og at du yder dit bedste.

Vi ser gerne, at du:
• Er god til at kommunikere.
• Har erfaring med at arbejde med sociale medier, primært LinkedIn og Facebook.
• Har erfaring med CMS-platforme – især gerne SharePoint.
• Er åben overfor at lære nyt og sætte dig ind i processer og systemer.
• Arbejder struktureret.

Vi tilbyder dig et studenterarbejde, der vil kunne give dig et stærkt netværk inden for det private erhvervsliv og den offentlige centraladministration. Vi er gode, nærværende kollegaer og har kontor på en af de kønneste og grønneste adresser, midt i København.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet efter gældende overenskomst for kontorfunktionærer i staten HK/STAT. Aflønningen sker med en timeløn på mellem 130,19 – 136,57 kr./time. Det er muligt at få et kvalifikationstillæg på 3,25 kr./time afhængig af din studieanciennitet og eventuel tidligere relevant beskæftigelse.

Din ansættelse som studentermedhjælp er betinget af, at du er aktivt studerende og indskrevet ved en højere læreranstalt. Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Stillingen er på ca. 15 timer om ugen, som kan tilrettelægges fleksibelt med mulighed for særlig stor fleksibilitet i eksamensperioder.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte specialkonsulent Simon Staffeldt Schou på telefon 2221 4064.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-Konsulent Betina Koch-Søfeldt, på telefon. 7281 9128.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. For at komme i betragtning til stillingen skal du vedhæfte CV, ansøgning og indskrivningsbevis, samt andre relevante dokumenter.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Ansøgningsfristen er den 17. april 2023. Samtaler forventes afholdt løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning allerede nu.

Stillingen er til besættelse hurtigst muligt.

Forsvaret er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen. For vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem.

Forsvarskommandoen er Danmarks og Rigsfællesskabets øverste militære myndighed.
Forsvarskommandoen løser opgaverne under mottoet ”Værd at kæmpe for”, og vores primære ansvar er at udvikle, producere og indsætte de militære kapaciteter og enheder i nationale og internationale opgaver.
Forsvarskommandoen ledes af forsvarschefen, der samtidig er forsvarsministerens øverste militærfaglige rådgiver. Forsvarschefen har tillige ansvaret for den operative ledelse af de danske militære styrker. Forsvarskommandoen består af Forsvarsstaben og de fem kommandoer; Hærkommandoen, Søværnskommandoen, Flyverkommandoen, Specialoperationskommandoen og Arktisk Kommando.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Mandag den 17. april 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at give byggeriets værdikæde en stemme samt udarbejde analyser, der sætter fokus på danske bygge- og anlægsvirksomheder i en CO2-neutral fremtid? Har du skarp politik- og talforståelse? Har du gåpåmod og lyst til at indgå i et team bestående af dygtige og engagerede kollegaer?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1