Fuldmægtig til digitalisering og ny teknologi på sundhedsområdet (barselsvikariat)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være med til at bidrage til den digitale og strukturelle udvikling af sundhedsvæsenet? Har du talent for - og lyst til - at tænke strategisk og politisk? Og vil du samtidig være med til at omsætte politik til konkrete projekter, analyser og forandringer? Så er du måske vores nye kollega i Indenrigs- og Sundhedsministeriets kontor for Data, Infrastruktur og Cybersikkerhed.

Om Data, Infrastruktur og Cybersikkerhed (DAICY)
I kontoret arbejder vi for at styrke den digitale og strukturelle udvikling af det danske sundhedsvæsen. En udvikling, hvor nye teknologier og digitale løsninger bidrager til mere sammenhængende behandlingsforløb, bedre kvalitet for patienterne og mere sundhed for pengene.

Det danske sundhedsvæsen ligger i den absolutte verdenselite, når det gælder digital og teknologisk understøttelse og udvikling af sundhedsvæsenet. I kontoret er vi med til at sætte dagsordenen og præge indretningen af fremtidens sundhedsvæsen. Det gør vi bl.a. ved at arbejde for politiske aftaler med de fællesoffentlige parter om digitalisering af sundhedsvæsnet, udarbejde ny politik og lovgivning, sikre fremdrift i en række nationale og fællesoffentlige it- og dataprojekter. Blandt kontorets kerneopgaver er implementering af digitaliseringsstrategier, Strategi for cyber- og informationssikkerhed i sundhedssektoren og indsatser for bedre brug af data og sundhedsinnovation.

Kontoret er desuden ansvarlig for ministeriets tilsyn med de 16 kvalitetsfondsstøttede sygehusbyggerier (også kaldet supersygehuse). Tilsynet er primært af økonomisk karakter, men arbejdet med byggerierne har også en politisk dimension i kraft af ministeriets overordnede ansvar for den samlede investering, herunder de nye sygehuses rolle i fremtidens sundhedsvæsen.

Kontorets opgaver er organiseret under tre teamledere for hhv. data og sundhedsinnovation, digital infrastruktur og sammenhæng og sygehusbyggerier.

Din hverdag hos os
Vi søger en ny kollega, som skal arbejde med kontorets digitaliseringsopgaver. De konkrete arbejdsopgaver vil bl.a. være at:

  • udarbejde beslutningsoplæg til indenrigs- og sundhedsministeren, regeringen og til relevante fællesoffentlige beslutningsfora og styregrupper
  • bidrage til politiske processer på tværs af ministeriet i forbindelse med fx politiske udspil, finanslov og de årlige økonomiforhandlinger med regioner og kommuner
  • sekretariatsbetjene og projektstyre indsatser, hvor Indenrigs- og Sundhedsministeriet er drivende part
  • varetage diverse ministerbetjeningsopgaver, udarbejde svar til Folketinget, Sundhedsudvalget mv.

Afhængig af interesse og kvalifikationer vil du også kunne indgå i teamet for sygehusbyggerier, hvor du skal bidrage til ministeriets tilsyn med sygehusbyggerierne.

Som barselsvikar hos os får du en varieret arbejdsdag med forskelligartede opgaver, der spænder fra ministerbetjening til styring af projekter, og du skal være indstillet på at levere på opgaver med både korte og lange frister. Til gengæld får du et stort ansvar og spillerum til at arbejde selvstændigt. Du får en bred kontaktflade til styrelserne i ministeriets koncern og til bl.a. Finansministeriet, Danske Regioner, KL, regionerne mv., og du vil blive en del af et kontor præget af stærk faglighed, stort engagement, og hvor det sociale fællesskab også vægtes højt.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer
Du har en samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse, fx cand.polit., cand.scient.pol., cand.scient.adm. eller lignende. Du er nyuddannet eller har et par års relevant erhvervserfaring. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til digitalisering og/eller sundhedsområdet samt erfaring fra en politisk styret organisation, men det er ikke et krav.

Vi lægger vægt på, at du:

  • er fagligt og analytisk stærk
  • har interesse og talent for at drive processer og projekter med mange aktører
  • har en skarp pen og kan formidle komplekse problemstillinger i et klart sprog
  • er en holdspiller, der både tager ansvar for egne opgaver og spiller dine kolleger gode
  • er engageret, initiativrig og bidrager til konstruktive løsninger
  • har et godt humør og er åben for nye idéer.

Om ansættelsen
Du bliver ansat, som fuldmægtig, i et 1-årigt barselsvikariat efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til kontorchef Stine Sønderby Bonde på tlf. 2215 6422 eller teamleder (data og sundhedsinnovation) Nina Bergstedt på tlf. 2381 6361.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 2 og 3.

Du kan læse mere om os på www.sum.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Torsdag den 04. januar 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 19. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København Ø

    Fri kontakt
    Studentermedhjælper til IT. Som vores nye studentermedhjælper kommer du til at understøtte IT-afdelingen med support af vores ca. 600 medarbejdere. Du bliver en del af et IT-team på 8 personer. Vi har et godt samarbejde, hvor vi i fællesskab løfter et betydeligt ansvar.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0