Knivskarp økonomichef til Indenrigs- og Sundhedsministeriets departement

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du ambitioner for det danske samfund og vil du være med til at sikre de økonomiske rammer for nogle af velfærdsstatens bærende institutioner? Er du klar til et alsidigt job med fokus på både kernedrift og konstruktive løsninger i et travlt og dynamisk ministerium? Brænder du for ledelse og for at skabe rammerne for, at dine medarbejdere trives? Så er det dig, vi søger som vores nye økonomichef.

Om Indenrigs- og Sundhedsministeriet
Indenrigs- og Sundhedsministeriet har som sin hovedopgave at sætte rammerne for velfærdssamfundets bærende institutioner (kommunerne og regionerne) og vores fælles sundhedsvæsen. Vi arbejder for at skabe mest mulig sammenhæng og sundhed for borgeren.

Kontor for Koncernøkonomi

Kontoret for Koncernøkonomi består af to teams med i alt 16 engagerede medarbejdere (heraf to studenter og en praktikant) og en tilskudschef (sektionsleder). Kontoret er en del af afdelingen for Strukturel Sundhed.

Kontoret har det overordnede ansvar for, at der er styr på de økonomiske rammer for hele koncernen, hvad enten det drejer sig om udmøntning af konkrete indsatser (eksempelvis partistøtteordning, puljen for sundhedsfremme eller COVID-19-indsatsen), løbende økonomisager (KU-sager, ØU-sager, aktstykker, forhandlinger om udmøntning af SSA-reserven mm.) departementets økonomi, regeringens forslag til finanslov for §16. Indenrigs- og Sundhedsministeriet eller DUT-forhandlingerne med KL og Danske Regioner.

Det ansvar løfter kontoret gennem daglig dialog med departementets øvrige fagkontorer (Demokrati, Sygehuspolitik, Sundhedsjura, Psykiatri og misbrug, Koncern-HR, Koncern Regnskab mv.), koncernens styrelser (Statens Serum Institut, Styrelsen for Patientsikkerhed, Sundhedsstyrelsen mv.) og øvrige ministerier, herunder særligt Finansministeriet.

Desuden løser kontoret en række centrale styringsopgaver bl.a. i relation til mål- og resultatplaner Rigsrevisionen, regnskab og udgiftsopfølgningerne.

Endelig er kontoret ansvarlig for udmøntning af Indenrigs- og Sundhedsministeriets tilskud. Opgaven varetages at tilskudsteamet på 5 medarbejdere under tilskudschefens personaleansvar. Tilskudschefen refererer til kontorchefen for Koncernøkonomi.

Stillingen som kontorchef for Koncernøkonomi
Foruden at vi forventer, at du som chef sætter retning og leverer resultater i samarbejde med resten af departementet og koncernen, lægger vi vægt på, at du:

  • Har høj faglighed, herunder relevant erfaring fra en politisk styret organisation, solid indsigt i finanslovens processer, bevillingsregler, offentlig administration. Ledelseserfaring i en økonomistyringssammenhæng en fordel.
  • Evner at have blik for relationelle, økonomiske, strategiske og faglige balancer i relation til hele koncernen
  • Har gennemslagskraft og kan opnå resultater i dialog med mange og stærke interessenter
  • Trives i et dynamisk miljø præget af højt tempo, stor faglighed og udfordrende opgaver
  • Sætter personaleledelse højt og formår at udøve synlig og troværdig ledelse
  • Har en tillidsbaseret relation til medarbejderne og evner at udvikle dem
  • Behersker et stort ledelsesrum ved at prioritere, træffe beslutninger og skabe holdbare resultater
  • Har en relevant akademisk uddannelse f.eks. cand.polit., cand.scient.pol. eller lignende

Om ansættelsen

Ansættelse sker som kontorchef i henhold til rammeaftale om kontraktansættelse af chefer

i staten. Stillingen er indplaceret i gruppe 1/lønramme 37.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du kan sikkerhedsgodkendes og at denne kan opretholdes under hele ansættelsen.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til den kommende afdelingschef Cecilie Louise Svane Olesen på tlf. 5119 8290.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 2-3.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K
  • Torsdag den 04. januar 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Have you seen our website or social media? Was your first thought that we nailed our positioning and content, and it’s crystal clear, that this company is delivering best in class logistics and sof..
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1