Er du en stærk forhandler, der evner at tage den svære samtale? Interesser du dig for offentlig forvaltning og overen...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du en stærk forhandler, der evner at tage den svære samtale? Interesser du dig for offentlig forvaltning og overenskomster? Så har vi jobbet til dig. Vil du være med til at forvalte Udenrigsministeriets store organisation, som spreder sig på tværs af 68 lande? Så søger Udenrigsministeriet, Koncern HR netop nu en AC-medarbejder med interesse for human ressource, forhandling og overenskomstområdet.

Opgaver og ansvar Du vil indgå i teamet for Løn, Kontrakt og Analyse, som består af 11 kollegaer. Dit daglige arbejde vil foregå i tæt samarbejde med Koncern HRs andre teams samt med andre kontorer i hjemmetjenesten og repræsentationerne ude.

Du vil bl.a. skulle varetage opgaver som:

  • Ansætte nye kolleger, herunder foretage lønforhandling, kontraktindgåelse o.l. Være med til at gennemføre de årlige lønforhandlinger i Udenrigsministeriet, som dækker alle medarbejdere i hjemmetjenesten og vores udsendte kolleger. Som del heraf skal du vejlede og rådgive medarbejdere og chefer på lønområdet samt indgå i forhandling med tillidsrepræsentanter.
  • Udarbejde både mindre og større analyser inden for lønområdet med brug af intern og ekstern data inden for specifikke grupper og/eller på tværs af organisationen. Du kan bl.a. være med til at gennemføre statistiske opgørelser over udviklingen på ligestillingsområdet i Udenrigsministeriet.
  • Hjælpe med at udtænke, udvikle og implementere nye digitale løsninger, så vi kan arbejde smartere og mere effektivt

Kompetencer Vi vil være rigtig glade, hvis du:

  • har gode forhandlings- og samarbejdsevner kombineret med god dømmekraft og gennemslagskraft.
  • evner at bevare overblikket, arbejder selvstændigt – men også forstår, hvornår du skal inddrage andre
  • er detaljeorienteret, struktureret og ansvarsfuld, samt stærk til at kommunikere både mundtligt og på skrift. Du skal forvente et arbejde med megen kommunikation med kolleger i hele Udenrigsministeriet, hvorfor vi gerne ser, at konstruktiv kommunikation har stor betydning for dig – også når det gælder de svære samtaler.
  • er analytisk og digital tænkende kombineret med evnen til at synliggøre værdien af HR-indsatser operationelt og strategisk.
  • kommer med et stort engagement til at sætte dig ind i ansættelsesvilkårene for de medarbejdergrupper, Udenrigsministeriet har ansat.

Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring fra andre offentlige organisationer og interesserer dig for offentlig forvaltning.

Hvem er du? Vi forestiller os, at du:

  • er en, der sætter den faglige barre højt, og sætter pris på et godt kollegaskab med daglig sparring og højt til loftet.
  • er god til at bevare overblikket – selv når det går stærkt og opgaverne mange.
  • har en akademisk baggrund med et par års erhvervserfaring, men du kan også være nyuddannet.
  • har interesse for offentlig politik og forvaltning, herunder det statslige overenskomstområde.

Organisatorisk placering Dit kontor ligger på Asiatisk Plads 2 i København, hvor du vil sidde sammen med os andre i Løn, Kontrakt og Analyseteamet. Vores team er et af fire teams, som til sammen udgør Koncern HR. Koncern HR har ca. 55 medarbejdere og arbejder med bl.a. policy- og udviklingsopgaver, rekruttering, ansættelser og udsendelser af medarbejdere.

Løn og ansættelsesvilkår Løn- og ansættelsesvilkår vil være som fuldmægtig i henhold til gældende overenskomst mellem staten og den relevante faglige organisation.

Du ansættes uden forflyttelsespligt. Det er en betingelse for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes, og at du kan opretholde din sikkerhedsgodkendelse i løbet af ansættelsen.

Tiltrædelse August 2024

Ansøgningsfrist og kontakt Ansøgningsfristen er tirsdag d. 27. februar 2024. Vi forventer at afholde samtaler i uge 11. Du søger under ”Job” på www.um.dk. Du skal indsende en målrettet og motiveret ansøgning på maksimum en side og et CV indeholdende oplysninger om uddannelse, tidligere arbejde og øvrige kvalifikationer, niveau for sprogkundskaber, referencer m.v. Vedhæft venligst dit eksamensbevis. Vedhæftning af CV alene betragtes ikke som en ansøgning.

Skulle du have spørgsmål til stillingen, som ikke er besvaret i opslaget eller kan findes på www.um.dk, er du meget velkommen til at kontakte Ane Kirsten Andersen, [email protected], +45 33921069 og hvis du har spørgsmål til løn og vilkår kan du kontakte: Mille Poulsen Jepsen, [email protected], +45 33921664

Udenrigsministeriet ser mangfoldighed som en styrke og ønsker at beskæftige medarbejdere med forskellig baggrund. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede, uanset personlig baggrund, til at søge en stilling i UM.

Se her hvordan vi behandler dine personoplysninger, når du ansøger en stilling hos Udenrigsministeriet.

Om os Udenrigsministeriets mission er at arbejde for Danmarks interesser og værdier i forhold til omverdenen på en måde, der fremmer danskernes frihed, tryghed og velstand samt en mere fredelig og retfærdig verden med udvikling og økonomisk vækst for alle. I Udenrigsministeriets vision indgår, at vi skal være bredt respekteret som en kompetent, effektiv, udadvendt og serviceorienteret virksomhed, og at vi skal være en attraktiv og idéskabende arbejdsplads, der sikrer stor medarbejdertilfredshed og målrettet kompetenceudvikling. Vi har som fælles værdier, at vi som enkeltpersoner og organisation arbejder på grundlag af musikalitet, åbenhed, professionalisme, handlekraft og arbejdsglæde. Alle ledige stillinger i Udenrigsministeriet kan findes på www.um.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Tirsdag den 20. februar 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ønsker du at prøve kræfter med en journalistisk arbejdsplads, hvor der er kort vej fra tanke til handling? Har du mod på at prøve dine kompetencer af i et idérigt miljø med høje krav til fagligheden? Og vil du være en del af en af Europas måske vigtigste virksomheder for retssikkerhed? Så er det dig, vi mangler! Om os.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 12. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1