Miljøkonsulent til Kalvebod og Valby skybrudstunneler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

HOFOR arbejder hårdt på at ruste vores otte ejerkommuner til fremtidens store regnskyl, så risikoen for oversvømmelse af gader og kældre mindskes. Det er her de store skybrudstunneler spiller en meget central rolle.

De to tunneler, som du skal arbejde med, skal primært sikre, at skybrudsvand, der falder på Vesterbro, Valby og dele af Frederiksberg, kan blive opsamlet og ledt væk. Når der ikke er skybrud, bruges tunnelerne som bassiner til opsamling af regnvand inden det ledes til renseanlæg. Tunnelerne har derfor også en vigtig funktion med at reducere udledningen af bl.a. næringsstoffer til det omgivende vandmiljø.

Styring af skybrudsprojekter
Du bliver ansat i Miljøsektionens Team-Spildevand, og du skal, sammen med en kollega være miljøkonsulent på de to tunneler i projekterings- og anlægsfasen. Det er jer, der skal sikre, at vi får de tilladelser, der skal til for at gennemføre byggeriet af tunnelerne. Du er projektlederens miljøspecialist, og det er din opgave at styre projektet sikkert igennem miljø- og naturudfordringerne.

Det betyder bl.a., at det er dig, der:

  • Udarbejder ansøgninger til de miljø- og naturtilladelser, der er nødvendige, før projekterne kan gå i udførelse
  • Deltager på både interne og eksterne miljø- og projektmøder, herunder projektworkshops, møder med myndighederne og lignende
  • Fører tilsyn med miljøforhold på projekterne bl.a. ved fysiske tilsyn på byggepladser og deltagelse i byggemøder
  • Styrer/korrigerer udførende entreprenører på miljøområdet, vejleder eksterne miljørådgivere og ikke mindst understøtter vores projektledere
  • Deltager i udbudsproces internt i HOFOR og dermed sikrer HOFORs miljøkrav
  • Håndterer kritiske pludseligt opståede situationer vedr. miljø- og naturforhold m.v., for at sikre, at lovgivning og projekttilladelserne overholdes,


Udover arbejdet med de to store spildevandstunneler, skal du også deltage i løsningen af miljøsektionens andre opgaver. Det kan eksempelvis være:

  • Miljøkonsulent på små og mellemstore projekter også på andre områder end spildevand
  • Bidrage til vores driftsenheder med miljøspørgsmål
  • Håndtere akut opståede situationer når der er behov for det

Naturvidenskabelig baggrund med solide skriftlige færdigheder
Du er den vi søger, hvis du har en profil med naturvidenskabelig baggrund og en uddannelse som f.eks. ingeniør, miljøplanlægger, biolog eller lign. Da vi arbejder med myndighedsopgaver, er det meget vigtigt, at du er dygtig til at formulere dig både mundtlig og skriftlig på dansk. På grund af projekternes kompleksitet og størrelse, er det en fordel, hvis du har mindst 5 års erfaring fra en lignende stilling, eksempelvis fra en bygherrevirksomhed, et rådgivende ingeniørfirma eller en myndighed.

På projekterne kan der ske ændringer og fejl, og du skal derfor have vilje til at standse eller korrigere samarbejdspartnere på vores anlægsaktiviteter, hvis de går imod vilkår i miljøtilladelser eller HOFORs retningslinjer.

Du motiveres af teamarbejde, hvor du deler dine erfaringer og åbent modtager og bruger dine kollegers erfaringer. Endelig skal du kunne samarbejde på tværs af fagligheder og trives med kontakt til mange kolleger og eksterne samarbejdspartnere, f.eks. myndigheder, rådgivere og entreprenører.

Dine nye kolleger ser frem til at byde dig velkommen
Miljøsektionens hovedfunktion er at understøtte alle HOFORs enheder med miljø- og naturopgaverne. Det betyder at vi har et rigtigt godt netværk på tværs af HOFOR. Miljøsektionen består af 17 miljøkonsulenter, en student, en teamleder og en sektionsleder.

Selvom vi formelt består af to teams, arbejder vi sammen og støtter hinanden på tværs af sektionen og styrker på den måde sektionens sammenhængskraft.

Du bliver en del af et arbejdsmiljø, hvor der sættes pris på høj faglighed og engagement, men også på det sociale fællesskab.

Du kan læse mere om vores medarbejdergoder her

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel
Er du klar til nye muligheder, så ser vi frem til at modtage din ansøgning senest den 25. juni 2023.Vi holder løbende samtaler.Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Sektionsleder Elizabeth Steenberg på telefon 27954130 eller [email protected]. Send din ansøgning ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side. Tiltrædelse er planlagt til 1. september 2023, eller efter konkret aftale.

Er jobbet ikke det rette match for dig?
Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København S
  • Søndag den 25. juni 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
1. maj 2024 80
30. april 2024 75
29. april 2024 72
28. april 2024 75
27. april 2024 78
26. april 2024 76
25. april 2024 64
24. april 2024 74
23. april 2024 69
22. april 2024 75
21. april 2024 77
20. april 2024 79
19. april 2024 79
18. april 2024 74
17. april 2024 72
16. april 2024 75
15. april 2024 76
14. april 2024 76
13. april 2024 76
12. april 2024 73
11. april 2024 77
10. april 2024 74
9. april 2024 67
8. april 2024 68
7. april 2024 73
6. april 2024 73
5. april 2024 75
4. april 2024 78
3. april 2024 81
2. april 2024 86
1. april 2024 93