Engagerede timelærere og bachelorvejledere til pædagog-uddannelsen på Campus Carlsberg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vil du være med til at uddanne fremtidens pædagoger? Har du et godt kendskab til den pædagogiske profession, og er du god til at vejlede? Er du stærk på pædagogik eller aktiviteter i pædagogisk arbejde? Så er du måske en af vores nye timelærere.

På Københavns Professionshøjskoles pædagoguddannelse på Campus Carlsberg søger vi minimum tre timelærere med stor motivation for og høj faglighed til at uddanne dygtige og kompetente pædagoger. En stor del af opgaven som timelærer er bachelorvejledning, og der kan også forekomme undervisningsopgaver.

Pædagoguddannelsen på Københavns Professionshøjskole er Danmarks største. De studerende på pædagoguddannelsen kommer med forskellige forudsætninger. Det ser vi som en stor styrke – både i uddannelsen og for professionen, og det er også en særlig didaktisk opgave, som vi hele tiden arbejder med at blive endnu bedre til at løse. Vi udvikler uddannelsen med fokus på praksisnær undervisning og styrker uddannelsens vidensgrundlag gennem tættere relation mellem grunduddannelse og forsknings- og udviklingsaktiviteter.

Om stillingerne
Pædagoguddannelsen på Københavns Professionshøjskole har løbende behov for at ansætte timelærere til at varetage undervisning og/eller bachelorvejledning.

Som timelærer kan du få ansvar for at forberede og gennemføre undervisning, som du planlægger både individuelt og i samarbejde med dine dedikerede og fagligt dygtige kollegaer. Undervisningsopgaven indebærer både facilitering af læreprocesser og ansvar for studie- og læringsmiljøet på holdene.

Som bachelorvejleder skal du kunne håndtere en bred vifte af faglige problemstillinger inden for en eller flere af de specialiseringer - Dagtilbud, Skole & Fritid, Social & Special - som uddannelsen er bygget op omkring. Til hvert projekt er knyttet syv vejledningslektioner fordelt over 12 uger med efterfølgende prøve.

Undervisningsopgaverne kan vedrøre emner som pædagogisk arbejde inden for værksted, musik, drama, medier og digital kultur, natur og friluftsliv, sundhed og bevægelse, men også pædagogiske, psykologiske og samfundsfaglige perspektiver på pædagogisk arbejde inden for hele pædagogprofessionens store felt.

Om dig
Du har en relevant uddannelse på kandidatniveau.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • har erfaring med eller kendskab til pædagogisk praksis
  • har undervisnings- og/eller vejledningserfaring - gerne fra en professionsuddannelse
  • brænder for at facilitere læringsforløb, som udvikler vores studerendes professionsrettede handlekompetencer
  • er en motiverende og engagerende underviser
  • er god til at strukturere dit arbejde i den komplekse hverdag, som en uddannelsesinstitution tilbyder
  • har kompetencer til selvstændigt at tilrettelægge og udføre undervisnings- vejlednings- og prøveaktiviteter.

Din arbejdsplads
På pædagoguddannelsen på Campus Carlsberg bliver du en del af et stærkt arbejdsfællesskab med andre undervisere. Vi er en samarbejdende og videndelende kollegagruppe. Sammen har vi fokus på at udvikle det gode arbejds- og studiemiljø med blik på at styrke forpligtende fællesskaber i og omkring pædagoguddannelsen.

Ved Institut for Pædagoguddannelse er vi samlet set i København, i Hillerød og på Bornholm ca. 6.300 studerende og ca. 250 ansatte.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som timelærer med start hurtigst muligt. Undervisning og vejledning vil normalt foregå på Campus Carlsberg inden for normal arbejdstid. Du binder dig ikke til at have et bestemt undervisnings- eller vejledningsomfang hvert semester, ligesom vi ikke kan garantere et fast antal timer.

Du ansættes i henhold til cirkulære om timelønnet undervisning samt cirkulære om censorvederlag. Det betyder, at du ansættes på timelærerkontrakt med maximalt 780 timer pr. studieår inkl. forberedelse. 

Arbejdspladsen er beliggende på Humletorvet 3, 1799, København V.

Vil du vide mere?
Hovedstadsregionen har brug for stærke professionelle, der er uddannet til at møde og besvare fremtidens udfordringer. Som en samlet Professionshøjskole har vi med vores bredde og volumen en ambition om at blive toneangivende på uddannelsesområdet.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk, hvor du også kan finde pædagoguddannelsens studieordning.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Tim Ruben Bruhn Nielsen på tlf.: +4541898093 eller specialkonsulent Lars Schøtt Hansen på mail [email protected] eller telefon +4541897737.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 06-02-2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 7-10.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. maj 2024 4
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 4