Vil du være del af holdet der s[xxxxx]er fremtidens Taastrupgaard?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Det boligsociale team søger en initiativrig kollega med gode relationelle kompetencer og erfaring fra borgerinddragelse i det fysiske miljø, til at arbejde med læringsforløb og kvartérsudvikling i Taastrupgaard.

Boligområdet Taastrupgaard står over for en radikal fysisk forandring de næste 10 år, hvor nedrivning af boliger, nye facadeudtryk og fællesarealer skal bidrage til udviklingen af et nyt bykvarter. 188 boliger er allerede revet ned for at give plads til et kommunalt Børne- og kulturhus. Kunst og kultur er i det hele taget central for udviklingen af kvarteret, der i fremtiden skal være ”Kulturkvarter”.

I den boligsociale helhedsplan er målet at sKABe sammenhæng mellem de sociale indsatser og den fysiske omdannelse. Denne kobling skal understøtte arbejdet med et kompetenceløft af Taastrupgaards beboere, og bidrage til at udviklingen af kvarteret sker med relevans for både nuværende og kommende beboere.

For at komme i mål med denne opgave har vi brug for dig, der kan arbejde innovativt med koblingen af de sociale indsatser og byudviklingen, og som er god til at få både beboere og samarbejdspartnere med ombord. Netop relationsopbygning og inddragelse af såvel beboere som lokale aktører spiller en afgørende rolle for, at indsatserne bliver meningsfulde for lokalmiljøet og får en blivende værdi i kvarteret.

Om jobbet
Dine primære opgaver vil være som tovholder for såkaldte læringsforløb for børn og unge, samt for større kunstprojekter i boligområdet. Fælles for projekterne er, at du skal arbejde med at inddrage beboerne i løsning af konkrete problemstillinger i kvarteret gennem f.eks. programmering af fællesarealer, afprøvning af midlertidige aktiviteter, kreative designprocesser mm.

Tovholderfunktionen betyder at du er ansvarlig for, at opgaver udvikles, koordineres, igangsættes, gennemføres og videreudvikles.

Ud over tovholderfunktionen kommer du til at indgå i andre af teamets indsatser, såsom rollemodelprojektet Lån og Leg og lommepengeprojekter. Disse projekter giver dig en platform for at udvikle de nødvendige relationer til målgruppen, samt kendsKAB til boligområdet for at kunne udvikle nye læringsforløb og kunstprojekter.

Konkret vil du blive involveret i følgende opgaver:

  • Opdyrke nye og udbygge eksisterende samarbejder og relationer til læringsforløb og kunstprojekter, som fx unge brobyggere, lokale forældre, frivilligforeninger, skoler og daginstitutioner, kulturinstitutioner, Høje-Taastrup kommune m.fl.
  • Bygge bro mellem lokalområdet og det nye Børne- og kulturhus.
  • Udvikle læringsforløb i det fysiske miljø, herunder kvalificering i forhold til pædagogik og læring, med relevante samarbejdspartnere.
  • Være tovholder for nuværende og kommende kunstprojekter, og bl.a. understøtte kunstner og facilitere koblingen mellem kunstnerprojekter, boligområdet og de boligsociale projekter.
  • Medarrangør af større sociale og kulturelle begivenheder i og uden for boligområdet, fx folkekøkken, sommerfest, eidfest m.fl.
  • Bidrage til kommunikation, fondsansøgninger, projektopfølgninger og evalueringer.

Der er således tale om et alsidigt job, hvor projekter og opgaver løbende udvikles og forandres.

Du bliver del af et dynamisk, og relativt nyt team på 4-5 medarbejdere, der arbejder på tværs af indsatser og projekter, som fysisk er placeret i boligområdet. Du skal derfor også være indstillet på at være en del af den daglige gang på kontoret, hvor vi alle samarbejder og bidrager til de praktiske opgaver.

Om dig
Der kan være flere indgange til stillingen, og vi vægter som udgangspunkt uddannelse og erfaring lige højt.

Da du skal arbejde med udsatte børn og unge i boligområdet, forventer vi, at du:

  • Har flere års erfaring med at tilrettelægge pædagogiske forløb eller læringsforløb for børn og/eller unge
  • Har erfaring med at arbejde med børn og unge
  • Har erfaring med at arbejde opsøgende og er god til at sKABe og fastholde relationer og mobilisere ressourcer
  • Har erfaring med at arbejde med det fysiske miljø – som f.eks. byudvikling, placemaking, spatial design eller lign.
  • Har en helhedsorienteret tilgang til arbejdet med børn og unge, og at du brænder for at sKABe aktiviteter og forløb sammen med målgruppen og samarbejdspartnere.

Derudover forventer vi, at du har erfaring med at arbejde projektorienteret: fra konceptudvikling til produkt/afvikling, og derfor mestre alle aspekter af projektarbejde som udvikling, planlægning, udførsel, dokumentation og evaluering.

Det er desuden en fordel, men ikke et krav, at du:

  • Har erfaring fra det boligsociale område
  • Har erfaring med at arrangere større begivenheder
  • Har erfaring med kreative forløb, designprocesser eller kunstprojekter
  • Har erfaring med at arbejde med frivillighed og demokratiske processer

Vi lægger end videre vægt på, at du:

  • Er igangsætter og arbejder selvstændigt, men ikke er bange for at inddrage andre eller spørge om hjælp
  • Kan sikre fremdrift i projekter og er god til at tænke kreativt og innovativt
  • Du evner både det strategiske arbejde og arbejdet ”i marken” i boligområdet
  • Har lyst til og trives med, at arbejde i en uforudsigelig hverdag, hvor der stilles høje krav til din selvledelse

Vi tilbyder
Vi stiller store krav til dine personlige og faglige kompetencer, men tilbyder samtidig spændende udfordringer på en arbejdsplads med højt til loftet og mulighed for at få indflydelse på udviklingen af både hverdagen i det boligsociale team og i Taastrupgaard.

Stillingen er som boligsocial medarbejder, og er en fuldtidsstilling som er bevilliget i en tidsbegrænset periode med udløb d. 30.11.2024. Arbejdspladsen er fysisk placeret i Taastrupgaard i Høje-Taastrup, og den fysiske tilstedeværelse og synlighed i boligområdet er en vigtig del af jobbet.

Vi yder løn, ansættelsesvilkår og pension i henhold til gældende overenskomst, HK eller AC alt efter uddannelse, og supplerer med en god personalepolitik. BoligselsKABet KAB er en familievenlig arbejdsplads med gode muligheder for fleksibel arbejdstilrettelæggelse, men der vil være arbejdsopgaver der ligger udenfor almindelig arbejdstid, både aften og weekend.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og senest pr. 1. april, så vi afholder derfor løbende ansættelsessamtaler og forbeholder os ret til at nedtage stillingsopslaget så snart den rigtige kandidat er fundet.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte boligsocial leder i Taastrupgaard, Sia Andersen på [email protected] eller på tlf. 2932 3204.

https://www.facebook.com/taastrupgaard

https://endroemomimorgen.dk/



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Taastrup

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. maj 2024 48
3. maj 2024 53
2. maj 2024 53
1. maj 2024 52
30. april 2024 53
29. april 2024 44
28. april 2024 47
27. april 2024 46
26. april 2024 47
25. april 2024 45
24. april 2024 50
23. april 2024 45
22. april 2024 47
21. april 2024 44
20. april 2024 45
19. april 2024 45
18. april 2024 44
17. april 2024 43
16. april 2024 42
15. april 2024 45
14. april 2024 47
13. april 2024 48
12. april 2024 48
11. april 2024 49
10. april 2024 47
9. april 2024 47
8. april 2024 45
7. april 2024 45
6. april 2024 45
5. april 2024 43
4. april 2024 47